Burtici fericite de septembrie-octombrie (103)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Multumesc pentru primire!

Datele mele sunt: DN: 16.07.1979, DPN: 07.09.2009, voi naste la Elias.

Krantz-ul e prajitura aia cu multa nuca sau alune deasupra? Si eu mananc multe dulciuri si la praji nu zic niciodata nu

32+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Cristina,regim ca sa previi,sau cum? Multa sanatate lui Andrei si sotului !

Luto,gata serviciul?

Nu v-am zis cred de ultimul nostru consult,sambata trecuta.Aveam pe atunci 1892g BPD 83mm,FL 56mm. A inceput si la mine sa faca burta valuri,cel mai tare ma distreaza cand incepe show-ul si eu sunt in public,se vede la liber

Mihaela 32+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui techila

apropo de mirosuri minunate, casa mea este construita chiar in spatele fabricii Chipita, aia de face criossant....nu va imaginati cum miroase la mine in curte, cateodata te iau toti dracii...proaspat scoase din cuptor...ciocolata topita asa....oribil

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (31+) de 2 putze si

Apropo de mirosuri de patiserie,aici o fac astia intentionat,ca sa atraga clientii.Rezultatul: esti intr-un department store/supermarket sau chiar in plina strada-trebuie sa miroase a ceva de mancare...daca treci pe langa o patiserie miroase de-ti muta nasul din loc,vrei nu vrei cumperi ceva Daca treci pe langa un steak house,e clar,va mirosi a friptura indeajuns sa-ti lase gura apa. Si asa mai departe...
Ei Techila,ce zici,te muti aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Techila, pai acolo v-ati gasit si voi sa va faceti casa???!!! Croisantele alea sunt printre preferatele mele la cafeluta de dimineata si dupa-amiaza!!!
Raluca, aia e, mama, prajitura cu pricina!!!
Monica, tu nu citi, treci mai departe cu ochii inchisi!!!
Kawaichan, pai trebuie sa tin regim ca m-au luat si pe mine simptomele....alea nasoale....cu mers la buda!
Offf, toate bolile le ia copilul asta al meu de la cresa si eu dupa el!!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 31+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Ah incepe show-ul iar lol

Am PM de la draga de Alesicoo,proaspat proaspat Va dau un copy/paste sa va delectati:

Titlul subiectului e 'Proasta esti' Urmeaza mesajul:

"vai dar ce ai fc tu .... am sa ma si sinucid.. te bagi k musca in curul calului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Ah incepe show-ul iar lol

Am PM de la draga de Alesicoo,proaspat proaspat Va dau un copy/paste sa va delectati:

Titlul subiectului e 'Proasta esti' Urmeaza mesajul:

"vai dar ce ai fc tu .... am sa ma si sinucid.. te bagi k musca in curul calului"

inseamna ca de la tine nu isi doreste iertarea....nasol

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (31+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Kawaichan, taaareeee!!!!!
PM-urile se pot raporta la moderatori?

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 31+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

am ras pana acum de ma doare burta! la stiri, au aratat un reportaj de la francezi, legat de Elena Basescu, noul europrlamentar! si ce credeti? au poreclit-o Paris Hilton din Carpati! M-a distat de nu mai pot.
Legat de fatuca aia, deja m-am convins ca are o prob la cap, asa ca nu o luati in seama.

Ioana 25+
bebe [url=*<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ioana&year=2009&month=10&day=24&babycount=1">

Mergi la inceput

Cristina,off cum asa,deja? Bea multe lichide,am inteles ca asta ajuta mult in cazul enterocolitei.Tin pumnii sa fie bine !
Asa-i la inceput din pacate se lipesc multe cand intra la gradi dar treptat va deveni imun si n-o sa mai aveti probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Da, praji scrie pe sotz in seara asta

Girls, incercati sa ignorati mesajele rautacioase, cred ca s-a dumirit toata lumea ca nu se poate discuta cu ea...

32+ Natalia

Mergi la inceput