Burtici fericite de septembrie-octombrie (103)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Alex25 uite ca mi-am amintit. Eu nu vad nici o bisericuta pe forumul asta, sincer. Doar observ ca eu de ex. discut cel mai des cu Lutoniana si uneori cu Devyla, dar numai pentru ca asa sta treaba cu fusul orar, as vorbi cu tine, dar tu ai somnul dulce la ora aia
Fetele, m-a apucat un chef de cumparaturi de baby, desi am tot ce-mi trebuie. O fi vreun semn?!

Ah, si urati-mi bafta, suntem in negocieri pentru cumpararea unei casute !! Doamne ajuta sa obtinem un pret bun, baietii vor avea nevoie de jucarii

Diana 32 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Citat:
citat din mesajul lui techila

apropo de mirosuri minunate, casa mea este construita chiar in spatele fabricii Chipita, aia de face criossant....nu va imaginati cum miroase la mine in curte, cateodata te iau toti dracii...proaspat scoase din cuptor...ciocolata topita asa....oribil

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (31+) de 2 putze si

Apropo de mirosuri de patiserie,aici o fac astia intentionat,ca sa atraga clientii.Rezultatul: esti intr-un department store/supermarket sau chiar in plina strada-trebuie sa miroase a ceva de mancare...daca treci pe langa o patiserie miroase de-ti muta nasul din loc,vrei nu vrei cumperi ceva Daca treci pe langa un steak house,e clar,va mirosi a friptura indeajuns sa-ti lase gura apa. Si asa mai departe...
Ei Techila,ce zici,te muti aici?

Mihaela 32+ cu baby Joshua

Eu mi-s inginera de felul meu dar am mai citit si eu la viata mea si duamnele care au studiat marketing pot confirma ca e o regula de aur ca la gogoserie sau la patiserie sau la pizza sa scoti burlanul cu mirosuri in strada.
E atat de simplu sa atragi clienti cu niste metode atat de banale....

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Luto stai linistita ca nu esti singura,si eu deja am inceput sa-mi etalez mersul de lebaduta Si tot asa gafai cand e mai cald si fac efort(a se citi cativa pasi mai incolo )
Bafta maine si spor dupa la cumparaturi
Acu chiar ca ma retrag,pe maine fetele.

Mihaela 32+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

kawaichan, noapte buna!
raluca, esti in listuta! Cu cine nasti la Elias?

32+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Diana n succes la casuta ta cea noua! Sa fie intr-un ceas bun.
+ 31

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diana_n

Alex25 uite ca mi-am amintit. Eu nu vad nici o bisericuta pe forumul asta, sincer. Doar observ ca eu de ex. discut cel mai des cu Lutoniana si uneori cu Devyla, dar numai pentru ca asa sta treaba cu fusul orar, as vorbi cu tine, dar tu ai somnul dulce la ora aia
Fetele, m-a apucat un chef de cumparaturi de baby, desi am tot ce-mi trebuie. O fi vreun semn?!

Ah, si urati-mi bafta, suntem in negocieri pentru cumpararea unei casute !! Doamne ajuta sa obtinem un pret bun, baietii vor avea nevoie de jucarii

Diana 32 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Tinem pumnii pentru casuta. Sa gasiti (dr.) HOUSE-ul visat!

Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Mimika , merci mult! O sa nasc cu dr Rotaru Octavian.

32+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

multa bafta cu casuta.
si somn usor kawaichan.

Ioana 25+
bebe [url=*<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ioana&year=2009&month=10&day=24&babycount=1">

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Mimika , merci mult! O sa nasc cu dr Rotaru Octavian.

32+ Natalia

Eu cu Tutunaru.

Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Diana, bafta multa cu casuta!!! Sper sa reusiti sa o cumparati pana nasti, si la un pret bun, bineinteles!!!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 31+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput