Mamici de zmeurici de iulie-august (73)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Elena, sa-ti traiasca copilasii, sa fie sanatosi, mancaciosi, norocosi si sa va bucurati de ei toata viata
Sa te refaci repede dupa cezariana si sa ai mult laptic.
Te asteptam!

38+ LAURA IOANA IRINA MARIA

AMR: 4 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

LuisaTL, felicitari! Bine ai venit pe lume Sara!

Elenada, felicitari! Ti s-a implinit visul ! Sa fiti sanatosi si fericiti! Ana Maria si Matei Stefan, bine ati venit pe lume!

www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

LuisaTl felicitari!! Bine ai venit pe lume Sara..sa fii fericita, sanatoasa si sa bucuri vietile celor din jur

Elenada felicitari pentru cele doua minuni!!! Ana Maria si Matei Stefan bine ati venit pe lume...sa fiti fericiti, sanatosi, papaciosi si sa va bucurati parintii toata viata!!!

Recuperare usoara mamici..si va asteptam cu drag acasa

Alinutza s37 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Data cezarienei 5 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

felicitari LuisaTL! sa va traiasca minunea!
felicitari elenada! bun venit pe lume Ana Maria si Matei Stefan!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
AMR aprox 1 saptamana

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Elena felicitari si refacere usoara!
Bine ati venit pe lume comori de Elena:Ana Maria si Matei Stefan

am crezut ca reusesc sa va citesc, nici gand.
am avut ceva musafiri din Alba, acum au plecat....eu sunt zoombie...azi umblam dupa marco sa-i dau sa manance si era sa-i bag in gura la Edi...ma dilesc ce mai.

Adela linistita poti sa-mi trimiti sms, chiar daca nu am timp, tot intru sa anunt vestea...cum am facut si azi.
Micaalsa am reusit sa o vad pe teodora cea uriasa. E o dulceata de fetitza, ma tot minunez ce lungana este. Unde a incaput mami fetitza asta?
ce zice Iulia? cum a reactionat?
Chiar ca ai avut o nastere usoara si rapida. super mami! mai poti face vreo 2, la cat de usor ai nascut.
Lorelay si sora ta vine sapt. viitoare? parca e in Italia, nu? si a mea vine joi sa-si vada nepotul.
Hai ca incet-incet terminati cu totul si va linistiti, ai totusi grija.
Cornelia aoleu...ai grija de tine. si mie mi-e groaza...ca incep sa fiu obosita, de mancat mananc pe reprize...numai asta imi lipseste.
Euphoria te inteleg...stiu ca ti-e greu. e rau ca ia putin si pitica in greutate. Dar poate asat e doar inceputul si pe urma va fii bine.
mQQm eritem dintr-asta are si bb al meu. Mi-a zis din maternitate. apar, dispar bubitele, se muta, . Ii fac baita in apa cu ceai de musetel si taratze...stiu ca fac bine la piele. Il ung cu ulei de masline, dar tot mai apar dintr-astea.
Patricia laredoute nu livreaza, eu am comandat printr-o prietena din Franta si mi-a pus pachetul pe Atlassib.
Lucialu la cezariana nu cred ca ies hemoroizii. la mine au iesit din cauza efortului, la cezariana nu trebuie sa impingeti.
Blanca gata ai ajuns la final. nu-ti mai pot ura cat mai multe sapt....imediat atingi linia de sosire. ai grija de tine!
Uliiasi drum bun sa aveti si odihna placuta la ai tai.
Lorelay eu stiu ca burta se lasa cu vreo 2 sapt. inainte. acum depinde....

am reusit sa va citesc...bine ca sunt la curent cu tot.
si o seara racoroasa sa aveti.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Elena felicitari si refacere usoara!
Bine ati venit pe lume Ana Maria si Matei Stefan!!
Felicitari Luisa!!

Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)

www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3728333259//" target="_blank">bebe Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

felicitari luisa si elena!!!
sa creacsa puisorii mari si frumosi! sanatate multa si refacere usoara si rapida!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Mersi fetelor de aprecierile la adresa bebicutei mele Chiar ma uitam azi la ea, cum dormea in basinet, ca nu mai e mult si nu mai incape in el. Nici intr-un caz nu apuca 2-3 luni de folosire, la cat e de lungana a mea. Basinetul e miculut el. Il tinem pentru bb3
Giova, sa stii ca acum ma gandesc de ce o simteam eu si in coaste si in chiloti . Pai trebuia sa se intinda si ea Iulia a reactionat ff bine, ii e tare draga si mi-e tot calare pe ea. Tre' sa fiu cu ochii-n patru ca te miri ce vrea sa-i faca. Ieri m-am trezit ca-i umpluse patutul de jucarii, claie peste gramada peste ea i le pusese. De-abia mi-am recuperat-o pe asta mica din mormanul de jucarii. ca cica sa se joace Ce sa fac, ma inarmez cu rabdare si cu n-spe mii de explicatii , ca altfel n-avem ce face.
De maine suntem singurele ca mama pleaca, sper sa ne descurcam. E si sotul in concediu si o sa se ocupe el mai mult de Iulia. daca Teodora o sa fie tot asa cumintica ca pana acum, atunci chiar ma declar super fericita. Deocamdata mananca si doarme, inca nu i-am auzit plansul in adevaratul sens al cuvantului, doar asa niste maraieli cand chiar se plictiseste de stat in patut si vrea sa pape. De obicei se trezeste si sta cumintica acolo, se tot uita de jur imprejur, la ursuletii de la carusel si atat. cand o razbeste foamea incepe si se agita, se foieste mai mult, ca de plans nici vorba. E o dulce ce mai, asa sa tot iti vina sa faci copii Poate-l induplec pe al meu si pt. bb3
Va pupic, fug la treaba, a mea doarme de vreo 3 ore cred ...

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Felicitari Elenada, sa-ti traiasca copilasii si sa fie sanatosi. ma bucur ca sunteti bine, dupa atatea incercari la care ati fost supusi.

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora
Nasterea printesei

Mergi la inceput