Mamici de zmeurici de iulie-august (73)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

FELICITARI LUIZA si ELENA sa va traiasca minunile si sa aiba parte de viata lunga si multa sanatate.

Eu m-am trezit din tura nr 2 de somn...imi e frica sa exagerez cu ceva desi stiu ca daca e sa fie e si daca stau in pat. Maine e ziua bunicii mele si o serbam la ai mei la curte..sper sa rezist eroic desi tot canicula se anunta..si bebe sa stea in burtica...de luni e liber la venit pe lume...draga mea .

Vad ca Noce nu a fost azi la apel. So fi hotarat bebicul ei sa vina?

s40 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grishca spune:

Felicitari Elenada!!!
Bine ati venit pe lume Ana Maria si Matei Stefan!!! Sa aveti o viata minunata!!!

37+ Tudor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grishca spune:

Luisa, felicitari!!! Sara, bine ai venit ! Multa sanatate si bucurii!

37+ Tudor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

FELICITARI ELENADA
Sa ti traiasca bblasii si sa te bucuri de ei .

Adela 40 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Felicitari Luisa!!!!Bine ai venit pe lume Sara!! Sa fiti sanatoase si refacere rapida!!!

Felicitari Elenada!!!!! Bine ati venit pe lume Ana Maria si Matei Stefan!!! Sa fiti sanatosi, papaciosi si refacere rapida la mamica!!!

Cred ca elena e super emotionata dupa atata vreme sa isi vada visul cu ochii. Nu spun ca eu nu as fi,dar noi ne dorim doar de 2 ani si fara interventii speciale am reusit, deci la ea ar trebui sa fie mult mai multe emotii.

DA.....si eu raportez azi dureri de spate, dar nu ca cele pe care le aveam de obicei ci chiar sub talie, asa pe bazin la spate - ma doare continuu de vreo 3 ore dar din cand in cand mai tare, nu am observat dureri regulate. Burtik mi se intareste si ea dar asa a facut mereu, nik deosebit. Mucussul/dopul nu l-am observat pana acum. Oare se apropie momentul? O prietena asistenta de la gineco mi-a spus ca durerile astea de spate pot incepe doar cu ccateva ore, sau zile, pana la o saptamana inainte???? Nu ar fi prea devreme, cred ca e bine si asa, oricum de-abia astept sa o vad si poate simte si ea la fel?

Coccorina 39s Isabelle
AMR 1 SAPTAMANA Bebelina in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

coccorina..e posibil sa vina bebe! stai cumintica si ia nospa daca simti durere..k totusi nu e bine s ate stresezi cu durerea..si daca sunt regulate aceste contractii..sa le notezi..cine stie..poate ca tu esti urmatoare:P

si succes!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Euphoria spune:

Doamne ce de zmeurici! Felicitari ELENADA, ma bucur din suflet pentru voi, am fost si eu la un pas de fiv, era totul programat dar am ramas natural, cu o luna inainte, dupa ani de zile de chinuri si tratamente si stimulari si inseminari! Sa fiti sanatosi cu totii, asteptam poze cu minunile tale! Refacere usoara!

Felicitari si pentru a doua mamica, Luisa, sanatate multa, bebela cuminte si fara colicei, si va asteptam cu povestea voastra!

Fetelor, cum va descurcati cu canicula asta! Eu ca eu, dar micuta mea a fost tare molesita astazi, si a mancat si mai putin decat de obicei! Plus ca azi noapte mi-a dormit aproape 9 ore legate...Sa fie caldura de vina? Bebeii voastri cum reactioneaza!

Va pup, ma uit la un film, in sfarsit! :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Euphoria spune:

Giova, da, e greu, dar incerc sa nu fac o obsesie din asta. toata lumea imi spune ca pitica arata bine, asa ca ca nu ma panichez inca. O sa vad cum merge pana saptamana viitoare, cand face o luna, si vorbesc cu pediatra, sa vedem daca e ok sau nu. Iar cu laptele, am ajuns la concluzia ca e o cauza pierduta, si am hotarat sa ma mai chinui cu ceaiuri tot pana face ea o luna, s daca nu observ nici o schimbare, renunt. Am avut si noi probleme cu eritemul. Eu i-am dat cu baneocin crema sau cu betadina (desi pateaza) si s-au mai dus.

Lorelay, mie mi s-a lasat burta prin saptamana 33 parca. Nu stiu cum sa explic senzatia, pe de o parte m-am simtit mai libera in partea de sus, si parca nu mai aveam senzatia de ghem in stomac cand mancam, iar pe de alta parte simteam o presiune cumplita in partea de jos, si de-abia mai puteam merge de dureri de picioare. Si am nascut la 39 de saptamani, e drept prin cezariana, dar cred ca mai duceam un pic, ca nu aveam contractii si nici vreun semn ca domnisoara vroia sa iasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Euphoria baga ceai de FENICUL separat si f concentrat, la mine a fost super, l-am fiert era f inchis la culoare si multa planta, cam 1 l. pe zi. try it.

Eu cam uit sa mananc, si nu prea bag fructe, in rest orice.
Voi luati pastile ceva, Ca, fier?

Voiam sa ma scriu dar intru mai acusi, pup!

Daria Alessia (12.07.2009)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaStroescu spune:

FELICITARI MAMICI si BINE ATI VENIT PE LUME ZMEURICI DULCI!

Nu stiu cum rezistati voi pe canicula asta...Aseara am lasat AC numai pana la 2 si la 5 Eliana avea nasul infundat saracuta; tb sa suporte caldurile maica-sii dar altfel simt ca ma sufoc, nu pot respira. Daca se continua asa azi dorm in sufragerie cu AC.

Uliiasi si noi suntem din Piatra Neamt si m-ar bate gandul sa ma duc acolo la parinti dupa ce nasc, dar nu stiu ce sa fac cu sotul...chiar asa de mult fara el... voi cum faceti?

Ma enerveaza ca n-am somn de la 5, de fapt abia dorm noaptea, mai mult stau sa-mi asez pernele pe sub mine decat sa dorm. Cel mai bun si mai odihnitor e cel cu Eliana la pranz

Fetelor voi ati recoltat celule stem? Mai au chef doctorii sa se chinuie si cu asta dupa ce ai nascut?

Va pupic si curaj in continuare celor care urmeaza la rand si mult laptic celor care au nascut si bebei sanatosi!

Mamica mandra de Eliana 20 luni si 36+

Mergi la inceput