Mamici de zmeurici de iulie-august (73)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Felicitari Elena,sa-ti traiasca ingerasii,felicitari Luisa!

Noi azi implinim o saptamana, vad ca a inceput sa isi faca si el un program cat de cat.De citit reusesc sa citesc in timp ce alaptez,acum a adormit la mine in brate asa ca profit putin.
Fetele care alapteaza, voi cum dati infacol ca piticul meu il scuipa.

Azi astept sa vina popa sa ne citeasca si nou sa iesim un pic la caldura de afara.Eu in casa nu am oprit aerul de cand am venit din spital,am noroc ca e pus pe hol si e f bine.

Daca bebe nu suge tot laptele voi va goliti sanii dupa fiecare supt al lui?

Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Salutare!!!!

In sfarsit ne-am intors acasa eu si bebe si putem sa va mai citim
Multumesc pentru gandurile bune
Aici gasiti cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Bun venit noilor zmeurici iar mamicilor recuperare usoara si mult laptic
Acu incerc sa recuperez din urma ce ati scris

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca-Maria

bebelusha din burtica

nunta

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Citat:
citat din mesajul lui inutsa

Salutare!!!!

In sfarsit ne-am intors acasa eu si bebe si putem sa va mai citim
Multumesc pentru gandurile bune
Aici gasiti cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Bun venit noilor zmeurici iar mamicilor recuperare usoara si mult laptic
Acu incerc sa recuperez din urma ce ati scris

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca-Maria

bebelusha din burtica

nunta

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Am citit povestea ta/Biancai, bineinteles ca m-a luat , este asa emotionanta povestea oricarei nasteri, mai ales cand mami se lupta atat. ce e mai frumos - indiferent prin ce trece - decat sa iti vezi puiul pentru prima data? Sa-l tii in brate pentru prima data? Sa-l alaptezi pentru prima data....De-abia astept si eu minunea mea...

Dupa cum se vede tot 2in1 suntem. Aseara dupa o baie mi-au mai trecut durerile de spate, ma durea un pic buritk, dar nik deosebit. Asa ca am dormit tun pana la 8. Cred ca mai dureaza cateva zile. Sa vedem, oricum bebelina e cea care decide nu?
la zmeurici/burtici

Coccorina 39s Isabelle
AMR 1 SAPTAMANA Bebelina in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaStroescu
Fetelor voi ati recoltat celule stem? Mai au chef doctorii sa se chinuie si cu asta dupa ce ai nascut?

Mamica mandra de Eliana 20 luni si 36+

La TgMs medicii rezintenti se ocupa de recoltarea celulelor stem. Dr. continua sa-si faca treaba atent ca mama sa nu piarda mult sange, iar rezidentii recolteaza celulele. Cica firma ce se ocupa de celule stem ii platesc pe acestia cu 100 ron. Probabil si din aceasta cauza rezidentii sunt cei care o fac, ca pe un medic primar nu-l mai intereseaza cei 100 ron.

38+ LAURA IOANA IRINA MARIA

AMR: 4 ZILE

Mergi la inceput

Hai ca m-am luat cu raspunsul deja si am uitat sa va urez Buna dimineata!!! Pe aici se anunta o zi racoroasa. Deja ploua chiar daca vantul nu prea bate.
Noi in aceeasi formula . Inca o zi si o noapte si maine ne afisam la dr. Nu va spun ca am visat ca aveam tamponul plin de sange, vezi ce face subconstientul . Aseara ii spuneam sotului ca eu nu le dau drumul la fetie ca o sa strang din picioare ca sa nu iasa .

AMR: 3 ZILE

Mergi la inceput

Tocmai am schimbat AMR de la 4 la 3, dar parca nu despre mine e vb.
Oare cand o sa realizaz ca o sa am copii, cand ma trezesc noaptea de plansetele lor?

Asa eram de la inceput. Tineam testul pozitiv in mana si nu-mi venea sa cred. Apoi am vazut inimioarele la eco si parca nu erau la mine in burta. Mi-am zis ca daca creste burta si le simt miscand o sa realizez ca in sfarsit o sa am copilasi. A crescut burta de s-a facut cat un butoi, sunt mandra foc de ea, dar oare despre mine e vb.
Am peste 10 ani de casnicie in care incerc sa am un copilas, cativa ani de umblat pe la dr., iar incercarea nr. 5 de fertilizare in vitro a fost cu noroc. Poate de aceea nu-mi vine sa cred ca in curand voi avea fetitele in brate.
Hai ca am intrat in butoi. Ma duc sa-mi fac o cafeaaaa cu mult lapte receeeeee si revin binedispusa.

AMR: 3 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna feteleam probleme cu pc maine vine sa_l repare de asta nu am mai intrat.
ELENANADA felicitari sa ai niste pitici sanatosi
FLOSIDEEA felicitari si tie
fetelor voi ce dati la bebei pt colici?mie mi_au dat un sirop dar nu face mare lucru.bebe al meu plange doar inainte sa faca cacuta dar mie asa de mila de el cand il vad ca se strange tot.oare am voie sa_i dau ceiut?sau e prea mic?poate gasesc ceva mai bun pt colicii.eu cand ii dau biberon DENIS mananca si 80 cc,e un mare mancaceos iubitu meu

monica mamica fericita de denis stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna dimineata si de la noi,

Am avut o noapte cu frecus intre dormitor si sufragerie..pana la urma am ales sufrageria pana la ora 9. Uite ca e duminica..dr meu vine azi pe la ora 16:00 aterizeaza asa ca tre sa stau cuminte...si maine ne vedem la control.

Moni asa zic si eu ca tin picioarele incrucisate sa nu vina bebita azi....iar faza cu pregatitul chiar vorbeam cu sotul.."da bine, am o burta care miscoterste dar una e cand vine bebita si doarme ea acolo in patut si tipa si e mereu a noastra de acum incolo sa avem grija de ea..suntem pregatiti?" apoi amandoi am zambit larg si am zis ca DA sa vina ca ne descurcam noi sigur ca o asteptam cu drag .

Monica de colici eu am pregatit Infacol, vad ca fetele mai dau si Sab simplex...vezi ce se gaseste la voi.

Sa aveti o duminica frumoasa si putin calduroasa, ma bucur ca in vest sa mai racorit..la noi aici in sud e canicula inca nene.

s40 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Elenada, felicitari pentru nasterea minunilor! Sa va apere cel de sus, bebicii sa fie mancaciosi si somnorosi!

Moniland, despre tine e vorba, o mamica incercata de bunul Dzeu...stii se zice ca Doamne-Doamne ii incearca pe cei pe care-i iubeste! Cred ca este extraordinar de apasatoarea asteptarea, dar efectul va fi emotionant la maxim. Imi vine sa plang cand ma gandesc la voi cele care ati sperat de nenumarate ori sa apara 2 liniute la test...si iata ca liniutele s-au facut cozonacei, au crescut si fff.curand vor fi in bratele tale!

Buna dimineatza si de la mare!
Canicula, somn pe apucate, fara program... asta e, rabd, ca si daca ma vait prea mult, nu scap!
Ely_cta cand ai disertatia? Mai poti invata pe vremea asta?
Sanziana tu ne mai citesti? SPer ca nu mergi inca la servici! Codrin e bine?
Patricia cred ca ma alatur tie cu DPN-ul. Ultimul meu control va fi pe 13.08 si ma gandesc ca in zilele urmatoare(14, 15..) o sa-mi iau bagajul..
Cornelia eu te-am atentionat ca esti franta de oboseala....ai stat mult la servici, acasa nu te-ai odihnit prea mult (zugravit, familie numeroasa...). Te-ai invatat minte sa ai grija si de tine, sa furi un pui de somn in acelasi timp cu bb Vladimir? Eu te vreau cat mai intreaga, poate reusim sa iesim in parc cu domnisoarele si cu bb-ii!

O zi frumoasa!

Cris mami de Alexia (22.07.2003) & +34 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

buna dimineata si de la noi

moammaa..da' slaba activitatea la zmeurici..mamicile sunt preocupate de bebei..iar gravidutzele intr-o...dulce inertie..fiecare cred ca asteapta marele moment

moni nici eu nu realizez ca sunt insarcinata..desi am ditamai burtoiul, strumful are program artistic si imi muta burta dintr-un loc intr-altul...darmite tu care astepti minunile de atatia ani si cu atatea tratament si FIV-uri. Eu sper sa ne trezim la realitate cand apar bebeii..probabil ca dupa o saptamana de nedormit, mancat pe apucate si cu bebe mufat la tzitzi..o sa realizam. Chiar discutam cu sotul intr-o seara..si noi avem 7 ani de casnicie, in care ne-am obisnuit singuri, cu tabieturile noastre..cand ne-a trasnit sa plecam in vacanta am plecat, daca am vrut sa plecam la un film, restaurant..ieseam pe usa in secunda doi. Cred ca s-au cam terminat pentru un timp cu libertatile astea...o sa vina un botz de carne care va fi seful Asta cred ca va fi marea schimbare pe care o sa o percepem noi...schimbarea stilului de viata...asa ca ma uit la burta si ca cica e un cupil acolo...neh...parca nu sunt eu.

uliiasi drum bun pana la Piatra Neamt..si sedere cat mai placuta. Tare misto tre' sa fie acolo...racoare, liniste...alta lume parca.

blanca felicitari pentru intrarea in saptamana 40. Tine picioarele incrucisate pana vine nea' medicul..si pana intri in zodia leului Si eu ma plimb noaptea intre camere..unde gasesc si eu mai racoare..si sotul meu care si el e rau de caldura doarme cu cearceaful peste cap..cica lui ii e frig la cat AC e prin casa.

inutsa am citit de aseara povestea nasterii...de cand ai postat-o la mamici si gravidutze de Iasi. Emotionanta...iar bebelina este frumusica tare..unde ai tinut-o? ca numai burtica era de tine. Recuperare rapida..si laptic mult pentru printesa

eu am de cateva zile o pofta de mancare...si ma laudam ca de cand cu caldurile astea nu mai mananc mult. Incerc si eu sa ma setez pe salate si fructe...dar eu am pofta de pizze, carne, torturi. Si vine mama de maine...care face o mancareeee.
ma chinui in continuare cu proiectele mele...am terminat cateva documentatii..dar mai am. Si intre timp mai rasfoiesc o carte ..Cartea bebelusului..interesanta. Parca imi dau doctoratul in cresterea copiilor..si parca vad cand apare strumful ma panichez ca nu-mi mai aduc aminte

in rest...ca si voi...de saptamana asta experimentez niste picioare umflate..si nici masajul nu le mai ajuta. Burta creste ametitor..nu prea mai pot sa stau in scaun..parca nici nu incap...asa ca traiasca mingea de travaliu, ca tare confortabila este.

gata...am dat raportul

o duminica cat mai placuta..eu ma intorc la munca

Alinutza s37 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Data cezarienei 5 august 2009

Mergi la inceput