Mamici de zmeurici de iulie-august (73)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Elenada

Abia astept si eu sa aud vesti despre gemenasi si mamica lor!

Micaalsa, scumpa foc grasulina blondina!!!

www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna, dragi mamici de zmeurici si mamici in devenire!

Am putin timp liber ca bebe doarme asa ca am intrat sa vad ce zmeurici au mai venit pe lume si care sunt pe cale sa vina .
Eu in noaptea asta plec la Piatra Neamt cu bebe, la parintii mei, unde voi sta pana la inceputul lui septembrie, ne intoarcem in Bucuresti dupa botez. Abia astept sa scap de caldurile astea infernale, dar pe de alta parte am si ceva emotii cu drumul. O sa-l pun pe bebe in scoica, sper sa se simta confortabil si sa doarma marea parte a drumului.

Vorbeati de mancare. Si eu mananc orice, inclusiv fructe. Ieri am mancat jumatate de pepene rosu, a fost bestial....Toate doctoritele pe care le-am intrebat ce am voie sa mananc au zis ca ORICE. Doar sa nu exagerez cu nimic. Adica sa nu mananc un kg de piersici odata, dar 2-3 piersici e ok. Ma rog, era un exemplu.
Bebe a inceput sa fie mai cuminte, vad ca ultimele 2 nopti s-a trezit din 3 in 3 ore sa pape la san. De obicei papa la un singur san si adoarme la loc. In cazul asta trebuie sa-l mulg pe celalalt ca sa nu-mi explodeze...Daca am noroc sa-l mai prind treaz dupa 10 minute de supt la un san, il mai pun si la celalalt..

O sa mai intru de la Piatra pe forum, sper sa am timp.
Va imbratisez cu drag, nastere usoara la mamicile care urmeaza, Doamne ajuta sa fie totul bine si sa fiti toate sanatoase si zmeuricii/zmeuricile voastre la fel!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei
http://s725.photobucket.com/albums/ww256/uliiasi/DAVID/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Mi-am actualizat semnatura,sa vedem ce-o fi iesit.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Buna,
am o intrebare pentru fetele care stiu si cele care au nascut in mod deosebit.
Dupa ce se lasa burta cam la ce perioada se naste? Ca am inteles ca asta ar fi un prim semn ca nasterea este aproape.
Ce inseamna trusoul pentru bebe? Intreba Cornelia ce acte tb pt alocatie si trusoul pr bebe.
Va multumesc
Acum ma apuc sa citesc si revin

35+viitoare mami de Maya printesa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MC2008 spune:

Buna fetele!

Eu acum am terminat de calcat si simt ca mor de caldura. Oricum, traiasca AC-ul, pe care l-am tinut zilele astea aproape non-stop deschis.

Bebe da in mine ca in nu-stiu-ce. se misca incontiinuu. O fi vreun semn? Dureri am ocazional, in partea de jos a abdomenului, dar nu ceva rau, si cred ca e si din cauza ca jucausul meu e plimbaret(sau incearca sa fie, ca loc nu cred ca prea mai are).

Aseara am dormit ca bestia. Ma uitam la tv si am adormit asa, fara sa fac dus, fara sa ma schimb. Cand m-a gasit sotul m-a lasat asa ca sa nu ma deranjeze . M-am trezit pe la 6, ca sa ma duc la prietenul meu bun din lunile astea...WC-ul , si m-am culcat la loc pana pe la 10. Nici nu am apucat sa imi fac parul cu nuantator, aseara era in plan . O sa imi fac curaj sa fac asta azi neaparat.
Sa vedem cum o sa ii placa maine la nunta. Din cate am citit aude binisor de acolo din burtica, asa ca sa vedem ce parere are de muzica de la nunti

Felicitari mamicilor si zmeuricilor din ultima vreme

Pupici!!!

37 saptamani Mami de Tudor !!!!

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Ne-am intors...am citit...si acum sa incerc sa scriu din ce imi aduc aminte, ca deh neuronul de gravida....
ELENADA in sfarsit a venit si marea zi. Cred ca este cea mai fericita din viata ta. Sa te bucuri de ea, de bebei si refacere rapida. te asteptam cu vesti si poze.
Lucialu si eu ma vad asa de mare...iar sotul asa de sexy...chiar nu-l inteleg. Dar pentru asta tot l-am pus de dimineata sa-mi faca cateva fotografii in chiloti si sutien asa ca sa vad si eu cat de mare e burta in poze. Pana acum nu am facut poze cu burtica goala.
Micaalsa asa dulce e printesa ta. Se vede ca a avut 4 kg la nastere ca ii vin hainutele foarte bine, draga de ea
Nu mai tin minte care spunea ca la 35 de saptamani are fetita peste 3000g iar a mea doar 2300 g +/- 300g. E micuta draga de ea
Flosideea felicitari pentru micutul print. Multa sanatate!
Bodurax bine ai venit la odisee. Nastere usoara si9 bebic sanatos.
Elena Adina si sotul meu este la fel. si capul il baga sub cearceaf, iar eu nu suport nimic pe mine. Si ma supara ca asa grijuliu este ca in timpul noptii ma acopera crezand ca-mi e frig. I-am spus ca mi-e foarte cald si nu intelege cum m-am putut schimba asa de mult. Eu eram o friguroasa inainte, tot timpul cu mainile si picioarele reci, din cauza asta mi-a pus porecla de broscuta
Giova crede-ma ca as vrea sa stau mai linistita. Dar nu are cine sa-mi faca treaba. Soacra ma ajuta trimitandu-ne mancare. Dar nu poate si ea tot timpul, are servici. Iar noi cum ne-am apucat de renovare cam tarziu...uite ca parca nu mai terminam. Chiar m-am saturat si eu de tot praful din casa. Sper sa ajunga sora mea sapt viitoare sa ma ajute sa termin o data.
Multa sanatate lui Marco.
Eu contractii am zilnic dar sunt rare si nedureroase. Una- doua mai dureroase. Ma impac rau cu caldura si mai am multe de calcat. Cred ca cel mai bine este sa ma trezesc dimineata e la 6 si aqtunci sa cal cat este inca racoare.
Ufff m-am intins prea mult....sper ca nu v-am plicti

Apropo, dupa ce terminam de aranjat camera mayei o sa va arat poze.

35+viitoare mami de Maya printesa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

SMS de la LuisaTl: "ieri, 17 iulie, ora 8:20, s-a nascut sara, 3800gr si 53cm, prin cezariana. suntem bine amandoua. va pup."
l-am primit la 11:15 azi, dar nu am apucat pana acum sa intru pe forum.
Luisa refacere rapida si mult laptic! Bine ai venit pe lume grasunica Sara.

HAI ELENA!

sper sa revin mai tarziu sa va citesc.....

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

FETELOR A NASCUT ELENADA
fetitza are 2800 apgar 9 baiatul 2600 apgar 8.
si-a vazut visul cu ochii......
am citit la FIV.
sa-i dea dumnezeu tot ce e mai bun...

Madalina s35Eva-Maria
AMR 20 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

" Azi la orele 14:00 au venit pe lume minunile noastre ANA MARIA de 2800 gr si 50 cm si MATEI STEFAN de 2600 gr si 48 cm .Piticii sunt bine si mami la fel." sms ELENADA

38+ LAURA IOANA IRINA MARIA

AMR: 4 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

LuisaTL, felicitari pentru intalnirea cu Sara!

Cris mami de Alexia (22.07.2003) & +34 sapt

Mergi la inceput