Mamici de zmeurici de iulie-august (73)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Gata, am schimbat si semnatura.....39s....WOW. De fapt, abia maine intru in s 39, dar cred ca sunt cam nerabdatoare , am schimbat-o de azi.

Am facut mancare, am pus la spalat, am facut un pic de curatenie in buc, toate astea de la 6.30 dimi , ca nu mai puteam dormi, asa ca e timpul sa merg un pic la .

zmeurici si burtici

Coccorina 39s Isabelle
AMR 1 SAPTAMANA Bebelina in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Micalsaa,e minunata Teodora......ce gurita areIulia ce zice?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs40+(dupa calculele mele)39+(dupa calculele dr.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

'mneata si de la noi

si eu sunt treaza de la 6 dimineata dar am facut putina treaba prin casa...zilele astea trebuie sa vina mama de la Iasi, si sa nu se sperie femeia de balaurii din casa

Flosideea felicitari!!! Bebe Denis Stefan bine ai venit pe lume!! Refacere usoara Flosideea si sa ai un print sanatos si papacios

ELENADA
Sa ai o operatie usoara si bebeii sanatosi si frumosi

micaalsa bine ai venit acasa!!! Teodora este o printesa de fetita..frumusica foc..si seamana cu Iulia

moni ce fac bebelinele? te pomenesti ca au dat de bine si nu mai vor afara? imi inchipui ce fata o sa faca medicul tau cand o sa te vada tot in formula de 3 in 1. Esti cea mai cool gravidutza

un weekend placut fetelor

Alinutza s37 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Data cezarienei 5 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Buna si de la noi.
Vad ca toate avem aceeasi problemuta noaptea CALDURA,imi vine sa mor cand trebuie sa dorm,mai ales cand imi vad sotul ca doarme invelit si zice ca e racoare,iar eu mu mai pot de cald.
Se vorbea de picioare unflate,eu sunt in 35s si nu am aceasta problema sau deacum apare???nici macar nu ma dor.
Am o mare problema(sa nu radeti va rooog)nu stiu de unde se intra in contul comun,am parola,am tot si totusi nu stiu ce tre sa fac.

Adina 35s = Razvan Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Adina..intra in GMAIL si acolo introduci parola si ID si gata intri in contul comun...

Eu am adormit si m-am trezit acum..sotul e la birou pana la 12:00 asa ca mi-am facut de cap. Nici nu am papat micul dejun decat niste caise....

s40 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui micaalsa

Va pun cateva poze cu gaza mea aici: http://picasaweb.google.ro/Ghita.Achim/Teodora#

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si37+ cu Teodora
Nasterea printesei

Mai mai ce fata frumoasa vad eu acolo..o blondina mica si grasana..chiar ca seamana cu Iulia. Ce frumos...

s40 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Elenada- nastere usoara si o intalnire de neuitat pt. toata viata !

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.35 cu Daria Nichola Miryam, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna fete!

elenada

moniland e super ca ai ajuns pana aici! bravo!

micaalsa sa-ti traiasca frumusetea de fetita! chiar ca seamana cu Iulia.

avem si noi 39 de sapt si 4 zile...sper sa mai stam asa pana miercuri, cand e doctorita mea de garda.

va doresc un week-end placut!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
AMR aprox 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Merci mult blanca000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Felicitari mamicilor care au nascut zilele astea!!Sa va traiasca puiutii si sa va aduca numai bucurii toata viata!

Elenada!!!

Si pe mine m-a impresionat mesajul Eelenei de ieri,azi e cea mai speciala zi din viata lor!

Revin...

Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput