Mamici de zmeurici de iulie-august (73)
Raspunsuri - Pagina 4

shtephy spune:
A nascut FLOSIDEEA!!!!!!!!!!!!
Bine ai venit pe lume micutule
DENIS STEFAN!!!!!
Sa fii sanatos ,necolicios si sa papi multa tzitzik de la mama ta.
Deea a nascut destul de greu,i s-a rupt apa azinoapte pe la 1,a ajuns la spital cu contractii la 2-3 minute si dilatatia era 1.Abia la 16:55 a nascut pe cale naturala fara epidurala un baietel de 3000g,50 cm.Sunt foarte bine amandoi,Ea cu siguranta si bebele asa zice ea,eu n-am vorbit cu el.
Multumim de incurajari.
Sa Va dea Dumnezeu la toate bebei sanatosi si mancaciosi si cele care nu au nascut,sa aiba parte de nasteri de vis.
_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si
19+

mcrissa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianafedorca mcrissa am tot vrut sa te felicit si eu si am uitat felcitari pt puiutza sa dea Domnul sa stea in burtica la tine pana la termen sa fie sanatoasa si frumoasa si sa va aduca fericire toata viata ![]() ![]() ![]() _ Adriana mamica de Cezarica Georgian ![]() si ![]() "Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler |
adriana

Puisori
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Cornelia spune:
Felicitari Flosidea! Bine ai venit pe lume bb Denis Stefan!
mcrissa, Doamne ajuta! Noi te asteptam la scutece .
Din cauza caldurii, a calcemiei mici, anemiei, hipoglicemiei si eu mai stiu a ce azi am picat din picioare. Nu mi-am pierdut cunostinta, dar m-am scurs efectiv. Am dormit jumatate de ora, am mancat cateva cubulete de ciocolata si mi-am revenit oarecum. Cred ca m-am simtit prea bine imediat dupa nastere, am exagerat si abia acum ma resimt
.
bb e un dulce. Azi a fost tare cumintel. Imi e tare drag de el. Il pup, il miros si ma minunez .
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Euphoria spune:
FELICITARI FLOSIDEEA!!! Inca o zmeurica! Ce fericire! sa fiti sanatosi, si fericiti si impliniti!
Giova, stiu ca ar trebui sa renunt, ca mai mult o amagesc, si de imbunatatit, nici eu nu cred ca se va intampla, dar mi-e greu. Am suferit tare ca n-am avut, visam 3 luni sa-i dau sa pape de la mine, dar n-a fost sa fie. Formula papa, dar nu ia prea bine in greutate, desi mananca destul de bine. Marti face o luna, si a luat un pic peste 500 de grame. Acum nu stiu nici daca e bine sau rau, dar pediatra nu era foarte multumita. O sa vad pana saptamana viitoare ce se intampla, si o sa sun din nou pediatra. Ai facut vreodata proba suptului, sa vezi cat papa? Mi-as dori sa ma pot abtine si eu sa nu o cantaresc zilnic, chiar de mai multe ori pe zi...Bine, mi-a fost recomandat sa o cantaresc, dar devine obsesie...
Adriana, eu mai incerc un pic, oricum, deja e 100% pe formula...Ii mai dau cate un aperitiv de la mine, cand reusesc sa produc ceva. Cum a fost afara?

Leeloo21 spune:
felicitari deea! insanatosire grabnica si un bebe cat mai sanatos!
euphoria..mai incearca cu pepene..vezi ce se intampla..sa renuni doar in momentul in care esti convinsa ca ai facut tot posibilul..eu din pacate m-am luat dupa o tati din familie..k nu vreau s adau nume..dar cred ca ma intelegeti toate care sunteti maritate..k ii e foame copilului dupa fiecare masa..k uite acum iar ii este foame da-i lapte praf..k normal..la cum credea ea ca cere bebe din ora in ora..aveam sanii starsi de laptic..dar productia era mare noaptea si cam din 3 in 3 ore..si uite asa cu laptele mi-al facea de fiecare data..i-am dat si lapticul a scazut..si incet incet..cu tot mulsul meu s-a dus si lapticul pe care-l mai aveam..dar asta a fost situatioa la mine..la bebe2 cand o sa stam singuri o sa fie cu siguranta mult mai bine! oricum bebe e santos si a luat bine in greutate..cam 900 gr pe luna..in medie..
dar ca sa fiu sincera m-am mai relaxat si eu un pic dupa ce am incheiat alaptatul..pot sa mananc ce vreau si sa beau ce vreau..suna foarte urat..stiu..dar bebe e sanatos si sunt bucuroasa pt asta!
a luat doar 500? nu-i nimic..incet incet o sa se regleze..este bine cat a luat..nu te ingrijora..proba suptului am facut-o de cate ori a trebuit ..si eu il cantaream des pe bebe..e f bine sa o faci mai ales in situatia ta..se intampla sa cred ca n-am laptic si cand il cantaream vedeam k a papat 100ml..deci sa faci proba suptului de cate ori crezi..
ce laptic ii dai? ma duc sa ii fac baita si sa-l culc!
mai revin
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute

CriPOD spune:
Repejor doar sa-i raspund lui pooh (Oliver sta sa pape si in juma de ora tre sa fugim la pediatru)
S-ar putea ca bubitele alea rosii pe Balazs sa fie www.drgreene.com/21_1084.html" target="_blank">erythema toxicum. Apar/dispar/se muta? Citeste un pic la link si mai gugal, cand ma intorc traduc daca ai nevoie. Numele suna tare de speriat dar e o conditie total benigna si care nu necesita tratament. Dispare singura. Asta daca nu e altceva, desigur.
Pentru rani de la alaptat, uite ca ii dau de capat cumva! Am urmat intocmai pasii de www.kellymom.com/bf/concerns/mom/nipplehealing.html" target="_blank">aici si dupa numai o zi s-a injumatatit problema si nu mai doare aproape deloc.
Mai vreau doar sa zic felicitari flosideea! Sa-ti traiasca fericit bebelusul si tie refacere rapida!
Elenada, m-am emotionat grozav citind mesajul tau! Multa bafta maine, sa treaca totul cu bine si sa-ti tii comorile in brate!
Alinutza, nu te stresa, esti mai mult decat ready! O sa stii exact ce ai de facut. Btw, ori spalat la chiuveta, ori servetel, it works!
Mai viu mai spre seara mea...

adrianafedorca spune:
mcrissa cand o sa nasti te asteptam cu drag la noi la scutece, chiar daca noi o sa fim mai marisori, o sa ne fie tare drag sa te avem printre noi
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

adrianafedorca spune:
FLOSIDEEA felicitari pt bebe Denis Stefan, s ava traiasca sa fie sanatos si cuminte si tie refacere usoara si mult laptic
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Grishca spune:
Elenada, multa bafta maine,sa iasa totulcum iti doresti!
Flosideea, felicitari!
Bine ai venit pe lume Denis Stefan!
Danielle, insanatosire cat mai grabnica si te asteptam cu vesti !
mqqm, multumesc,accesat site,citit,bagat la cutiuta si la bookmarks
Cornelia, ai grija de tine.
mcrissa, va asteptam la scutece!
Noi suntem binisor,cu emotii sa treaca si ziua de maine,pentru ca maine doctorul nu poate fi contactat, si n-as avea nicio placere sa nasc cu dr de garda. Dintre fetele care nasc la Giulesti stie cineva daca ne primesc cu hainute pentru bebe in maternitate?
Sa aveti un weekend minunat, dupa cum se arata nu va fi chiar atat de canicular.37+
Tudor Mihai

PatriciaArdeleanu spune:
Flosideea, felicitari pentru Denis Stefan!!un bebe sanatos si frumos si sa va aduca bucurie!!
Elenada, mult succes maine pentru marea intilnire!!!tinem pumnii strinsi pentru prima pereche de gemenutzi!!
mcrissa, felicitari draga mea pentru sarcina si fetita!! sa dea doamne-doamne sa fie totul bine!
Giova, sanatate multa lui Marco!
La redoute au inceput iar sa livreze si in ro??
Alinuta, cum zice si mqqm, o sa iti dai seama de toate nevoile strumfului. si mie la rebecca mi se parea ca nu voi sti nici macar cum sa o imbrac potrivit, ma speria diversificarea, etc, etc. dar instinctul de mama iti va spune tot, ai incredere in el.
iar ma doare burta si mijlocul mai nou, pina sub coaste, am tot luat azi no-spa. si nu prea m-am agitat, am stat in casa cu AC, am iesit doar putin dupa ora 19.30 in fata blocului cu rebe.
Patricia s37 si Rebecca
05.02.2005