Mamici de zmeurici de iulie-august (73)
Raspunsuri - Pagina 5
pogos spune:
felicitari flosideea! sa va traiasca comoara!
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
cu
Tudor Petru
AMR aprox 1 saptamana
blanca000 spune:
A asteptat el sa intre mami si tati in legalitate si apoi si-a facut aparitia...
pe el de baiat civilizat din burtik.
s39
Eva IlincaBubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
pooh spune:
Flosideea,felicitari!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 
Balázs40+(dupa calculele mele)39+(dupa calculele dr.)
Dienuta79 spune:
Buna seara la zmeurici!!!
ADRIANA sa stii ca si bebele meu este leit ca fetita ta,suge cate 20-25 de minute la un san si pana nu ii dau si 50-60 de ml de lapte praf nu adoarme,dar macar sunt multumita ca inca ii mai dau si piept,cu toate ca ma dau dupa fiecare supt cu crema de la medela,tot nu mai imi trec ranile de la sani.

Azi dupa 2 zile nu am mai facut febra,a inceput sa-si faca efectul antibioticul,sper sa ma fac bine cat mai repede.
Mcrissa te asteptam la scutecele.

Dienuta mamica fericita de ALBERT ANDREI
lucialu spune:
Buna seara,buna seara![]()
Sa o luam pe rand(mai am deschis o fereastra ca parca vad ca ma dilesc si uit):

Elenaaaa,go mama!!!Ne vine prima tura de gemeeeeeeeni!!!Nastere usoara si BBei de nota 100!!!

Felicitari Flosideea!!!
Recuperare usoara si laptic muuult!Bun venit pe lume BB Denis Stefan!!!Sa fii sanatos si fericit
!!!
Shtephi iti multumim pt vesti!
Sarcina usoara in continuare!
Alinutza spor la treaba!sa gati repede si sa-ti fie de bine tortuleanul!sa ma fi vazut pe mine asera dupa ca am halit o inghe ce era la botul meu
vb ta:bine ca nu m-a vazut decat sosul
Si eu sper sa ma descurc,incerc sa fiu calma![]()
Pooh am cautat pe net sa ne facem o idee si...cred ca spunem pas la AC mobil.Se pare ca e elefantul maca
Giova sanatate puiului tau,Marco!Mi-am notat si eu numele la crema ca v-am spus ca am un gardian in...si poate reusesc sa scap de el.Oare si daca facem ceza ne umplem de "strugurui"?
Moni am tinut bine minte, cumintele sa stati acum sa mergeti frumos la pachetel luni la dr.Bine ca iti vine dr, al meu numa ce a plecat...
Blanca sa ne spui cand punem pampoanele pe voi!![]()
Leeloo sa-ti traiasca pestisorul!
Nasol moment cu ssssstanti...astea nu-si iube ne...ii?
Eu cam pe une am citit scrie ca proba suptului cam da stres...de preferat fara ,doar daca sunt situatii mai exceptionale.Ca stresul la alaptat e mai mult decat dusman. iar zilnic chiar e inuman sa tot o faci.
Si acum: am facut azi ca fam Bundy...ne-am dus intr-un loc cu putina lume dar cu AC si m-am tuns(varfuri,indreptat,spalat) si am stat la suc si am cercetat neste magazinute.Si cand a fost mai bine,ne-am intors acasa.
Je a fost cu ideea stralucita
Ce sod mi se pare ca aici scriu AC si ma refer la aer cond si la aspirante AC este pt anticonceptionele
Cu ocazia plimbatiunii, am dat peste o tanti coafeza care mi-a placut mai mult decat la cine meream eu(nu am avut programare) si cred ca voi merge pe mana dansei in continuare.
Asa ca ne-am facut maimoase
sa nu speriem pupa.
In casa stam in chilotzei si cu parul prins intr-un motzalau,mai un os imi lipseste podoaba si sunt de la Fred si Barney.Si mi se zburleste parul ori de cate ori trec prin fata unei oglinzi si vad ce tzatzoace am agonisit (parca concurez cu toate beberoanele si suzetele din lume),cat despre aspectul per total...Doamne ce "mistoaca" sunt! Ce naiba vede al meu la mine?
Ca mie doar burtica imi place si asta pt ca pupa in ea![]()
Cam atat. Va pupam si mai vb!Logic ca iar m-a luat scarba de masea de creier ca sa nu o uit de tot

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
eumada spune:
eu nu mai incap in oglinda..deja o evit.....chiar daca sotul meu imi spune ca-s frumoasa si arat bine..,ma alinta panduletz si altele...eu ii promit in fiecare seara ca imi revin la forma maxima cat mai repede....sa nu se sperie copilu` nu de altceva........sunt imensa......................si mai cresc.Am incercat sa pun o poza pe contul comun sa vad daca mai e cineva cat mine de imens...dar mi-am facut-o singura in oglinda din pacate si a iesit cam naspa.....e fapt poza e buna eu sunt...naspa....mult a fost putin mai este.........va pup pe toate....
Madalina
s35
Eva-Maria
AMR 20 ZILE
ely_cta spune:
Buna burtici di mamici!Revenim dupa o scurta pauza,dar din pacate,chiar daca scriptic sunt in concediu medical,trebuie sa ma mai duc la munca.Am o mica afacere si nu o pot lasa balta!sa vad cum o sa ma descurc cand apare BB!
Am reusit sa mai citesc cate ceva din urma!
Felicitari proaspetelor mamici!Sa aveti copilasi sanatosi si mancaciosi!
Elenada,mult succes maine!!!
Noi suntem bine,am fost azi la control,am facut 35 de saptamani si avem 3034g.Inca nu s-a intors,asa ca voi fi condamnata la cezariana...mi-e putin frica de operatie,dat trecem noi si peste asta!
au inceput emotiile,cand ma bag in pat si ma uit la patutul lui BB,ma cuprind emotiile...totul se va schimba in foarte putin timp...
Va pup cu drag si sper sa reusesc sa intru mai des!
33 + sapt cu
David Andrei
lucialu spune:
Eumada lasa ca intram noi la apa
acum suntem bune de clona:umplem patul
dar degeaba
Sanatoase sa fim si mai ales fetele![]()

cu tot cu ferestre deschise...
Missy si tu cu peripetii...fiti cuminti!
Patricia idem valabil si la voi!
Bun venit burticii nou inscrise,Badurox si zmeuricii ei!
scrie 10 mesaje sa nu te pierdem,ca apar cu intarziere din cauza de moderare.
Bun regasit burticilor care nu au mai dat semne si felicitari celor care au primit vesti bune de la dr-i!
NB tuturor!KISSES
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
m_i_s_s_y spune:

ELENADA

Sunt asa de emotionata pentru primii gemenuti din gasca! Ai luptat si ai invins! De maine esti mamica! Felicitari!!!!!!!
mcrissa - ma bucur asa de mult pentru voi!!!!tu esti a noastra si asa vei fi si la scutece...sa fie bebelina cuminte si sa fiti sanatoase!!!!!!!
eumada - te superi, nu te superi...eu te cert!!! iesi fato
din depresia asta !!!!!!!!!!esti cea mai frumoasa!!!!! si cu glezne mflate si cu mersul de elefant si cu gratia de ratusca....e parte din noi...sunt cele mai iubite 83 de kg pe care le-am vazut pe cantar vreodata!!!! Nu mai fi necajita...ai o minune in burtica iar tu esti binecuvantata!!! Imi dau seama ca ai starea asta de la consemnarea la odihna, in aceeasi situatie sunt si eu...col scurt, dexametazona facuta...si mai sunt si departe de casa...imi vine sa ma urc pe pereti uneori...azi mi-am pus o rochie lunga si aratam ca un cort
...dar nu conteaza...o sa vezi, vom fi bine...bebeii sanatosi...si dup-aia tine-te frate pe banda dupa noi!!!! Hai mada, mai avem un pic (imi dau mie imbold, certandu-te pe tine)
flosideea - felicitari!! O viata frumoasa!!!!!!!
MONILAND - !!???!!!!!!!! Nu stii nimic??? te asteptam cu vesti!!!

Noapte buna !
saptamana 35 cu pitica noastra scumpa 
ce mare sunt
MAREA INTALNIRE - 08.08.2009
coccorina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui badurox la ultima chiar mi-a facut o poza detaliata cu "rusinica" fetei, toata lumea imi spune ca sigur e baietel ca e burtica nush cum (rotunda si sus), de asta nu vreau sa cumpar nimic inainte. |
Mie toata sarcina mi-au spus babele ca am sigur baiat din cauza ca e tuguiata si nu e sus..
..of ce ti-e si cu babele astea
, eu zic sa nu te iei dupa ele. Nu spun ca neaparat doctorii nu ar putea gresi, dar la mine in afara de dr meu si cei de la morfologie fetala (adica alti 2) au spus acelasi lucru, asa ca nu cred babele
Coccorina
38s
IsabelleAMR 2 SAPTAMANI Bebelina in burtik