Mamici de zmeurici de iulie-august (73)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

Buna Fetelor..
Badurox bun venit in club,sarcina la termen si bebe sanatos si frumos.
Elenada mamico te imbratisam cu drag,iti dorim ca ziua de maine sa fie perfecta si abia asteptam sa revii acasa cu gemenutii tai iubiti.
Flosideea si Oana va tin pumnii si voua.
Adriana noi am depus actele pentru alocatie si pentru trusoul bebelusului ,in principiu trebuie CARNETUL DE FAMILIE,CERTIFICATUL DE NASTERE AL LUI BEBE,CERTIFICATUL DE CASATORIE ,SI CARTILE DE IDENTITATE ALE PARINTILOR SI VREO 2 DOSARE CU SINA..si desigur cam cate 4-5 copii xerox dupa actele mai sus mentionate.ATENTIE la carnetul de familie(LIVRETUL DE FAMILIE) trebui o copie pana ti-l trece pe bebe si apoi inca 2-3 dupa ce e trecut bebe,copie dupa fiecare pagina scrisa.La mine s-a dus sotul cu actele ,eu le-am completat si semnat,el le-a depus,pe strada OLARI,noi stam in sectorul 2.
Referitor la mancare..sincer eu pap orice..nu fasole varza .
Icerc sa gatesc ciorbe,supite,azi saata de vinete ,mananc multe fructe,pepene rosu si galben.Beau apa si ceiutz de fenicul chimen si anason..uneori si cate un pahar de bere.Ieri am prestat o crema de zahar ars si azi as vrea niste clatite ...desi am dat jos 7 kg si mai am vreo 13..imi este foarte greu sa ma abtin de la dulciuri..sunt DEPENDENTA.
Bebe e ok..nu plange..mai se strange cand doarme sau scartaie cate putin..dar sincer in 2 saptamani nu l-am auzit plangand si multumim lui DD pentru asta.
GIOVA imi pare rau sa aud ca ai probleme cu Marco,sanatate multa va doresc.Fetitza mea a plecat pana la urma cu mama la Moldova si zice mama ca nici macar nu intreaba de noi..asa ii e de bine.Mai dor ne e noua de ea ca e prea liniste in casa.

Ylla foarte fericita mami de Luca 2.07.2009 si Carmen,8.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna fetelor!

anisiap cred ca stii f bine cum sunt contractiile..k esti la a 3 a sarcina..felicitari..dar din cate stiu si eu..fiecare travaliu este diferit..si cred ca este cel mai indicat sa intrebi un dr de specialitate..sau ia nospa si stai linistita in pat..vezi daca mai simti acele dureri..succes si sanatate!

euphoria daca vrei sa sporesti cantitatea de laptic bea lichide multe, papa bine si anatos si odihneste-te..toate sunt cred de indeplinit stiu..si cel mai indicat este sa pui bebele la san..chiar si daca doar morfaie mamelonul..si mulge-te o data la 3 ore..cat de mult poti..incearca si vezi daca merge..nu te lasa..chiar si 30ml daca ii dai la o masa tot e bine..sau congeleaza-l si ii dai masa de seara mai consistenta..doar laptic de la tine..succes si spor la facut laptic!

scot si eu pt viitoarele mamici!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

multumesc pt raspunsuri, o sa incep sa pap si eu de toate o sa fiu atenta la bebe la ce-i face rau si la ce nu, cu tate ca-mi aduc aminte ca la Cezar am papat de toate in afar ade varza, fasole boabe si mazare
azi am mancat o felie de pepene mai subtirica sa vedem ce zice domnisoara

si eu tot incerc sa sporesc lacatia dar nu vrea neam, beau cam 4 l de ceai pe zi in care pun galactogil...pana nu bea si lapte praf nu doarme orice i-as face, deja bea 60 ml la o masa plus ce suge de la mine cate 20 min la un san

eu am incercat sa ma mulg dupa ce papa ea si nu prea mai iese mare lucru

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Euphoria spune:

Leeloo, mersi de sustinere...problema e ca eu scot 30 ml/ zi, nu la o masa, si asta dupa ce ma indop cu ceaiuri si stimulente. Ma pompez, dar de cele ai multe ori ies 2-3 picaturi, care nici nu cad in recipient. Lichide beau, ceai si apa cat cuprinde, de mancat, desi mai am ceva kg de dat jos, am zis ca nu e cazul sa ma apuc de vreo dieta, deci mananc destul de bine, si sanatos...si cu odihna, se poate si mai bine, dar nu plang asa rau, zmeura mea doarme destul de bine noaptea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

heloou
am intrat sa va spun ca am primit mobila pentru Maya. Acum sotul o monteaza....
intru mai tarziu sa va dau detalii. Sunt asa de fericita....

35+viitoare mami de Maya printesa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

stiti ceva de jojo?ar trebui sa fie deja cu micuta in brate
elenada tin pumnii pentru maine sa fie cat mai usor!Doamne ajuta!

13+ Minunea din burtica

Puisori

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

mcrissa am tot vrut sa te felicit si eu si am uitat
felcitari pt puiutza sa dea Domnul sa stea in burtica la tine pana la termen sa fie sanatoasa si frumoasa si sa va aduca fericire toata viata si te asteptam mai des cu vesti foarte bune

_

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Hello,

Eu ma pregatesc sa ma duc la finii nr 2 in vizita la un gratar cu peste somn...sper sa ma tina puterile...bine macar ca sa mai racorit afara si bate si un vanticel.

Lorelay sa pui poze cu mobila .

Mcrissa nici o veste inca de la Jojo si noi o asteptam ca pe painea calda.

s39 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Euforia ii dai doar aia 30 ml si gata sunt buni si aia nu te stresa, important e ca e santoasa, si eu as fi vrut exclusiv macar 1 luna dar nu am de unde ...si poti s afaci tu ce vrei ca daca nu e nu e , eu zic sa-i dai cat mai e , lui Cezar i-am dat pana la 6 luni , dar la 6 luni se juca mai mult laptic mai erau cativa stropi, dar il puneam doar asa ca mi-era drag

fug ca s-a trezit zmeurica

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am lasat in aer mesajul trecut....si l-am trimis din greseala.

am fost sa ridic coletele cu hainute de laredoute, kiabi si 3suisses. toate sunt misto, pt. Marco sunt bune, pt. bebe sunt putin marisoare.

Adriana mie imi mai curg sanii, dar bb trebuie sa traga de 2 ori si pe urma se umple de lapte si curge de se ineaca dragul de el. dupa ce suge el la o tzitzi nici eu nu mai am ce scoate cu pompa. ma mulg la cealalta caci el doarme. dar vad ca nu se trezeste 3-4 ore, de aceea deduc ca e satul. vedem si in a 2 sapt. cum stam cu greutatea.
Anisiap asa am patit si eu cu cateva zile inainte sa nasc. ma luau niste sagetati pe picioare in jos de efectiv ma opream din mers. tare naspa era.
Ylla ma bucur ca a plecat pitica ta la bunici, eu nu l-as trimite, odata si odata trebuie facuta acomodarea cu noul membru si cica e bine acum. Nici el nu vrea sa plece de acasa, daca se cerea il lasam, dar asa.....
Blanca vizita placuta sa aveti.
Lorelay asteptam poze cu mobila mayei.
Euphoria nu stiu ce sa zic...ar trebui sa renunti, dar tu faci cum crezi. e putin cat scoti/zi, nu are rost sa te mai chinui, daca pana acum nu s-a imbunatatit productia nu cred ca se va inmulti laptele. printesa bea formula si totul e ok...in greutate ia?

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput