Mamici de zmeurici de iulie-august (73)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

eu ii mai dadeam anei seara, cand vedeam ca nu da semne sa se linisteasca. nu cred ca are contraindicatii, doar e pentru bebei.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
AMR aprox 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

DAnielle, bine ai revenit!!!
nu stiu ce sa iti zic de burta mica, eu una am vazut cazuri de burta imensa si copil mic si invers.
acum si de burta mea se mira toata lumea, prietene care imi spun ca asa aratau ele pe la 6 luni, insa nu imi fac nicio grija, si la rebecca a fost la fel si a avut mai mult decit ok, 3,300. nu te mai panica.

Alina, eu am nascut exact la 39 saptamini si REbecca avea minutele la fel, m-a intrebat daca am depasit cu mult termenul. erau asa cojite si urite (doar aplmutele), dar intr-o saptamina si-au revenit.

noi am fost in vizita la o prietena, sta exact la o statie. la jumatea drumului a trebuit sa imi cumpar apa sa iau no spa- dureri de mijloc si burta la greu. of, nici sa nu mai ies din casa nu pot!!

Patricia s37 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Se pare ca eva mea nu va fi o melomana..la nunta de sambta trecuta stateam langa orchestra si ea doar se infoia de simteam ca-mi plesneste burta se vedea ca o deranjeaza....abia cand am ajuns acasa si i-am vorbit,s-a calmat si a inceput sa se joace.
EI simt vibratiile nu aud efectiv ca si noi...ei percep vibratiile zgomotului si in special cele acute.....si pot sa danseze de fapt misca in conformitate cu vibratiile.......
Doar cand ii pun goran bregovici reactioneaza ......macar are gusturi.....
Oricum ziua ne miscam prea putin...cand vine seara si mama se inmtinde in pat......si vorbeste frumos.....toata noaptea noi ne jucam.........ne alintam....acum si cu tata ne jucam pana acum nu prea vroiam.....

vom vedea noi ce si cum.....

Madalina s35Eva-Maria
AMR 20 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badurox spune:

Salut, fetele!
Mai, am si eu o intrebare, poate s-a mai lovit cineva de treaba asta. E prima sarcina, am 36 de saptamani, burtica s-a mai lasat, ca nu ma mai doare in capul pieptului, dar ma doare burtica dupa ce fac pipi (ma doare asa, ca la menstruatie). Si cum fac pipi destul de des, ma cam sperie treaba asta. Dr meu e in concediu in afara tarii. Trebuie sa mai rezist macar o saptamana. Voi ce credeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Nu ma duc azi la dr. Am vb cu el la telefon si mi-a zis ca e nebunie la cabinet si sa-l sun maine la pranz cand e la spital si o sa ne vedem acolo. O sa aiba mai mult timp pentru discutii si o sa programam cezariana. L-am intrebat daca va fi saptamana asta si mi-a zis ca asta sau cealalta. Pai asta stiam si eu ca nu o sa ma lasa sa duc gemenii peste 40 sapt .
Imi scot si AMR-ul, iar pt mine puteti sa bagati la loc sa nu se oboseasca prea tare pt atunci cand va fi cazul.
Oare ce fetite o sa fac?

38+ LAURA IOANA IRINA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Moniland, eu zic ca faci 2 racusori, pe 22! Imi dau si eu cu presupusu'

Cris mami de Alexia (22.07.2003) & +34 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Moni,bag si eu cate-o agitata pentru fetitele tale.....Hai,ca poate ies saptamana assta,cred ca esti fff. nerabdatoarePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

inutsa..monica..am citit povestile voastre de la nasteri..superb ati povestit! sa va traiasca bebelusii!

mai citesc din urma acum

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni bag si eu . haideti printeselor, ca mami e nerabdatoare!

am pus si eu poze noi, de la plimbarea de ieri in Zoo:
http://www.dropshots.com/giova1#

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Hello,fetelor!

Danielle acum citeam,eu sunt defazata rau cu stirile,m-am ingrozit...ma bucur mult ca sunteti bine.Sanatate multa va doresc!

Sarbatoritilor de astazi le dorsc La multi ani!

Fetelor multumesc pt ajutor si raspunsuri..azi am stat si eu acasa..relax..l-am imbarcat pe barbatu-meu,tafnos de altfel la chestii din astea cu umidificatorul,am mai facut si haz de el asa ca e pe drum la returns cu factura cu tot..avem in CT umiditate destulapoate-mi vine cu el inapoi..

Moni,hai sa-ti spun ce am aflat acu' doua zile..am fost invitati sapt trecuta la un cocktail,se inaugura un hotel cu bosi de prin Emirate si iaca si noi,intrare cu zarva,tobe africane,franjuri pe la popou,decolteuri la greu..parcam si noi in fata,deh oaspeti de seama,aterizez si eu cu ditamai balonul in fata..toti sa ma ajute..pe scurt am dansat ca era o muzica live durere..am mancat la greu..n-am rezistat la somon afumat..si alte alea interzise,prima data in sarcina am calcat stramb..ce crezi ca-mi spune un prieten dupa..cica nu ai nascut?eu cu ochii cat cepele..nevasta-sa a dansat pe rupere,chiar i s-au rupt memebranele in aceeasi noapte,iar la a doua sarcina satula de "being pregnant" a baut un pahar de Bccardi cu cola..noaptea nastea la spital...nu ca eu vreau sa nasc acu'..dar cica se poate si cu alte metode..nu mai zicca a bagat o frica in mine,eu vreau la termen..
Moni cu leoaice te vad..stii doar ca-s baba omida..

pup toate fetele

Muffinuta cu leutul meu iubit Nikolai James

Mergi la inceput