Mamici de zmeurici de iulie-august (73)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lorelay_28/lorelay_28.jpg)
lorelay_28 spune:
Buna si de la noi ( eu si Maya)
Alexutza felicitari mamica sa-ti traiasca bebica, sa fie sanatoasa si sa pape bine.
Andreea ti-am vazut si eu printesa. Este asa frumoasa m-au trecut lacrimile cand am vazut-o gandindu-ma si eu la a mea. Poza cu fratiorul in cada e bestiala.
In sfarsit vesti de la Danielle. Ma bucur ca esti mai bine si ai scapat de gripa asta urata.
Si eu raportez vise urate, cosmaruri. Am visat ca mi-am pierdut aproape toata familia intr-un accident de masina. Mai ramasesem eu si fratele meu. Ufff groaznic a fost. iar eu eram insacinata si toti incercau sa ma linisteasca iar eu nu puteam... nu concepeam ...si acum cand ma gandesc mi se face pielea de gaina. sunt destul de marcata de vis...desi nu cred in ele. Anul trecut l-am pierdut pe tatal meu la 59 de ani si am trecut foarte greu peste iar acum parca traiesc aceleasi stari pentru fetele care trebuie sa nasca. Vad ca sunt multe fete care au depasit termenul si nu avem nici o veste de la ele. oare ce s-a intampplat?
35+viitoare mami de
Maya printesa mea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Giova spune:
Neatza!(la pranz)
acum m-am trezit si eu...astept urlatoarea sa apuce tzitzi.
Aseara de la ora 22:30 pana la ora 1 noaptea aplans incontinuu . il tineam inbrate, nimic, il leganam, nimic. doar suzeta aia ce-l mai potolea, dar trebuia sa i-o tin eu, de nu o scapa din guritza
. I-am dat sab simplex, Infacol...nimic. Nici nu stiu daca au fost colici sau nu...cert e ca are niste plamani...frate!!! tot blocul ne-a auzit. a trebuit sa inchid geamul, usa la dormitor...curgea apa pe mine de cald. L-am pus la ora 1 la tzitzi, a papat 10 min. somn pana la 5 dim. cand iar a papat din ambii sani si somn pana la 9, iar a papat, a chitait putin pana l-am schimbat si somn....eu cu el sa recuperez. oricum sunt cam zombie. al meu ma tot intreaba daca au fost colicii....sa mor de stiu
.
Macar la marco vedeam ca se incoarda si se calma pe burta mea, in brate leganat, asta nimic. sa vedem si azi cum va fi....
Muffi nu te pot ajuta cu umidificatoarele, nu am avut defel.
Moniland un bb trebuie sa puna cam 200-250gr/sapt. Normal ca cei cu greutate peste 3,5 kg pun mai putin, marco al meu a pus in prima luna 850gr. bb mai micuti, pun foarte repede si mult in primele luni, de obicei in 2 luni, cam recupereaza tot si au greutatea unui bb cu 3,600-4 kg.
Euphoria si eu i-as baga BB, dar nu ma lasa sotul. respira cam greu pe nasuc si as vrea sa-l curat bine, dar nu ma lasa. Poate o folosesc cand nu e el acasa, sa vad....dar mi-e putin teama si mie....nu stiu de ce.
Andreea_c bine ca poti alapta, asa e cu deplasarile...si noi pe langa casa...3 ore trec cam repede.
eu nu pot vedea pozele. de ce?
Ylla nu va cazut inca buricul? luca e nascut in aceeasi zi cu Edi, dar noua ne-a picat dupa 7 zile.
Anemona cat Infacol ii dai?0,5 ml? eu am prospectul in maghiara si nu inteleg nimic. eu i-am dat direct in guritza cu pipeta aia. e bun la gust, dar si al meu se cam stramba.
Alinutza daca stai mult in fund, fa pauza de 10 min. la interval de o ora, mai plimba-te, mai pune-te in pat....nu mai exagera asa.
Patricia ma bucur ca ai dat un semn de viata. tot in formula compacta....ai grija de tine.
danielle ma bucur ca esti bine. doamne mult m-am gandit la voi!
Nu te mai necaji cu greutatea bebitzei, ca e ok. al meu a avut mai putin la 36 sapt. Stai linistita ca va avea peste 3 kg, cu toate ca ai burtica mica, vei vedea.
Pooh pe cand pui niste pozici cu racusorul familiei?
a inceput si Edi sa stea treaz ziua, nu mai doarme toate cele 3-4 ore dintre mese. cateodata sta cuminte in landou...cateodata mai chitzaie....
fug ca s-a trezit mica mea urlatoare.
revin.....
_
Gio de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alina/Alina.jpg)
Alina spune:
Ziua buna,dragi mamici de zmeurici!
Felicitari Alexutza!Bun sosit,Teodora Eliza,sa fii un copil sanatos,norocos si cuminte!
Moniland,Patricia,Alinuta si Eumada ,multumesc pt raspunsuri.
Dimineata am primit tel de la dr care imi face cezariana si a zis ca s-a gindit sa mai amine 2-3 zile,pina in maxim 3 august nasc dar voi fi trecuta de 38 s,spre linistea mea .Mi-a zis ca in primul rind,eu trebuie sa fiu multumita si impacata si daca eu am cea mai mica indoiala cu data,aminam si gata.
Acum ma simt mult mai bine,nu ma mai ingrijorez...cred ca mi se pareau prea putine sapt pt ca la fiica-mea am depasit 41 ...dar nici asta nu-i ok,avea minutele putin creponate de la stat in apa si dupa 41 s nici nu se mai hranesc cum trebuie.
Moniland,,daaa,exact asa e,eu schimb sapt miercurea,deci azi am 36 s si 5 zile.Da,eu aveam ovulatie la 14 zile si daca socotesc cu un ciclu de 28 zile(eu aveam cam 30),iese exact 12 august,cu schimbatul sapt miercurea.Gata,am priceput si cum ai socotit la tine,practic ai o siguranta de 100% in calcul.Intr-adevar se poate si alt dpn in functie de ovulatie si de durata ciclului,egal daca um e aceeasi.Dr astia la care merg eu nu socotesc asa in detaliu ci pe mediu,um...,40 sapt,dpn.
Patricia,ma bucur ca esti mai bine,da,tre'sa stam cumintele pina la final de luna,inca 10 zile.Si noi am tras o fuga pina la IKEA simbata si era extrem de aglomerat,am stat destul de putin,stiam exact ce vreau sa iau si nu am colindat peste tot.Am mai stat si eu in picioare dar m-am si asezat pe unde am nimerit .
Danielle,sanatate multa iti doresc!Las-o si tu mai incet cu curatenia,putin cite putin.Si eu is cu perdelele,miercuri imi sosesc si pe weekend sper sa le am la geamuri.
Alinutza,eu cind intepenesc de fund,imi iau laptopul in pat si lucrez stind pe o parte.Nu e asa confortabil dar prea multe alternative nu avem,am si minge din aia mare insa e putin cam inalta(diametru 65 mm)pt birou .A venit mama ta,ai intrat in programul de rasfat?
MC,fain ca te-ai distrat la nunta si ai rezistat
.
Andreea-c,foarte draguta bebelusa ta si dolofanica.Am vazut ca si baiatul e dragastos chiar ca e micut...chiar cum te descurci cu ei?
Hai ca mai vin io,ma duc sa pap ceva...
Alina,mami de printesa si baby
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adrianafedorca/adrianafedorca.jpg)
adrianafedorca spune:
in legatura cu batista bebelusului puteti s-o folositi fara nici o problema, sa nu credeti ca trage cu puterea aspiratorului , si eu vreau s-o folosesc la bubulina mea ca de ieri e putin infundata in nasuc si cu pompita nu pot sa-i scot nimic
la spital cand se nasc tot asa ii aspira au ceva asemanator altfel nu ar avea cum sa-i curete bine bine
daca va e frica incercati la voi sa vedeti ca nu e chiar asa nasol, e o senzatie ciudata dar e pt cateva secunde
inainte sa o folositi e bine sa puneti niste ser fiziologic in nasuc ca sa se inmoaie uratii
eu am folosit-o la cezar e drept de la 8 luni ca atunci a tras o raceala si abia atunci am descoperit-o , dar va spun far aea as fi fost moarta, plangea intruna ca nu putea respira , eu si cand plecam in concediu o luam cu mine, acum nu mai e cazul ca Cezar e mare si sufla in servetel
si inca o smecherie, eu la spirator am teava mai groasa decat chestia aia care se pune pe teava de la aspirator si ca sa nu o traga si sa ramana acolo intepenita ( in teava de aspirator) am pus o batista sau un ciorap in teava de la aspirator dar nu de tot doar asa putin cat sa se intepeneasca dispozitivul ala de labatista bebelusului ...nu stiu daca m-am facut inteleasa...daca o bagati direct pe teava acolo ramane
mi-am adus aminte...o sa va minunati ce-o sa iasa dintr-un nasuc asa mic ...vorba unei prietene ii faci ghem
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Giova spune:
BIBUGA
si CRIS_2081
! Multa sanatate si fericire! Nasteri usoare si bebei sanatosi si papaciosi!
Pt. fetele la termen!
Adriana si eu am folosit-o la Marco, dar numai dupa 1 an jumate, atunci am cumparato ca mi-a facut o bronsita cu inceput de otita. si era musai sa-l curat cum trebuie.
Stiu ca nu trage foarte tare, dar na.......
Euphoria mai ti Infacolul inceput in frigider? eu il tin in camera, e prea rece sa-i dau direct din frigi piticului.
Alina pofta buna sa ai. eu am mancat niste praji cu prune. Mi-am facut si eu, mi-a trimis si bunica, dintr-aia buna, cum numai ea face.
sper sa reusesc sa ma vopsesc, daca ma lasa mica urlatoare.
_
Gio de
pooh spune:
Giova,daca vrei,iti traduc eu prospectul de la Infacol.....Eu nu pricep cu medicamentele astea pt. colici...se pot si combina?Adica nu pateste bb nimic daca-i dau 2 de odata?De 2 seri si al meu e mai marait....si asa cum zici tu,nu-mi dau seama daca il doare burtica,are colici sau nu,
.I-am dat gripe water si s-a mai linistit,insa chiar nu-s convinsa daca de la medicament
.Poze incerc sa pun zilele astea....Timea a ramas la socrii,poate o sa am mai mult timp,nici de pe aparat nu le-am descarcat toate pozelePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Giova spune:
Pooh eu i-am si descantat...s-au dus toate la fund...l-a luat tat-su' in brate si a adormit, asa s-a linuistit aseara. cine sa-l fi deochiat? nu avea nimic rosu la manutza.
se pot combina calmantele astea. Mai sunt ceva homeopate pt. colici....musai sa ma interesez cum se numesc.
mersi mult de traducere, numai ca nu am timp sa scriu eu prospectul aici.
asteptam pozele!
_
Gio de
coccorina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MC2008 Neatza fetelor! Aseara am fost la nunta, unde in mare a fost ok. Mancarica relativ buna(zic relativ, ca in momentul in care au adus pestele iti muta nasul din loc la cum putea - si mie imi place pestele ![]() ![]() ![]() Acum sunt cam rupta de somn...vroiam sa dorm mai mult, dar i-au suntat sotului tel si ne-a trezit pe amandoi. Daca o sa pot o sa mai bag dupamasa cateva ore de somnic ![]() 37 saptamani ![]() ![]() ![]() ![]() |
MC2008 si eu cand am fost la un botez am dansat un pic, dar ubirica mea dansa in burtik de numa numa....
![](icon_smile_big.gif)
Coccorina
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
AMR 1 SAPTAMANA Bebelina in burtik
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pogos/pogos.jpg)
pogos spune:
buna fete!
danielle, ma bucur ca esti bine! si sunt sigura ca ebonee nu va avea nimic.
fetelor, mie o doctorita mi-a spus ca gripe water are un efect usor de somnifer pentru bebei. de aia dorm dupa ce il iau.
La multi ani sarbatoritilor de Sf Ilie!
Blanca bafta azi la doctor!
Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu
Tudor Petru
AMR aprox 3 zile
pooh spune:
Hih,Pogos,asta nu stiam...oare nu-i bine sa-i dau?Mie mi-a placut pt. ca contine doar extract de plante......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)