Mamici de zmeurici de iulie-august (73)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

'neatza!!

As dar n-am ce sa fac cu Alexia...astept poate facem nani la pranz amandoua, caci n-am dormit mai deloc noaptea trecuta

Cris mami de Alexia (22.07.2003) & +34 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata fetelor
multumesc tuturor celor care s-au gandit la noi!sunteti niste dulci!

felicitari tuturor mamicilor care isi tin puii in brate,sa va traiasca mamicilor si sa fie sanatosi pruncii!

la multi ani tuturor sarbatoritilor!!!

noi suntem mult mai bine acum,am reusit sa citesc cateva randuri din urma si am inceput sa dau apa la soricei cand am vazut ca v-ati gandit si la noi,ati intrebat de noi
dupa cum va anuntat si theea(m-a sunat draga de ea)
m-am imbolnavit de gripa asta... sa nu ii zic in vreun fel
pacatoasa si tare rea,am tinut un tratament timp de 5 zile si m-am mai pus pe picioare.e cumplit de rau,pana la urma m-am resemnat si am zis ca e doar o gripa si trece si asta cu ajutorul Lui Dumnezeu.
asa a si fost,Ebonee a fost putin racita la inceput dar vad ca inca nu s-a prins de ea.cica perioada de incubatie e 2 saptamani,mai astept,oricum sper totusi sa nu o fi luat si ea.

lunea trecuta am fost la spital la un control si m-am ales cu mai multe.de cum am intrat pe usa doctorului,m-a intrebat cate saptamani am si am zis ca 36,el se uita la mine si zice>:nu se poate!ai numai 32!
eu bucuroasa ca nu m-am ingrasat si am burtica mica,cand colo m-a trimis rapid la ecograf(bebelusha ffff jos si 2,900kg aproape) crescuta bine insa burta mea mult prea micuta ptr saptamana asta de sarcina si ea nu prea creste cum trebe
cica e totul bine si frumos insa pe grafic e la limita,asta nus` ce inseamna,am plans doaralta belea.toata sarcina asta numai in belele am tinut-o,am terminat una si am dat de alta.
azi ma duc la moasa sa vad ce parere are ea si ce zice.miercuri iar la spital,joi la doctori,luni iar scan,moasa,doctori etc!!!
deja m-am saturat.
poate or so scoata lunea viitoare,numai bine vin si ai mei vineri si are cina ma ajuta.ma gandesc ca ar creste mai bine afara decat in burta inghesuita saraca de ea.oricum acum trebuie sa aibe peste 3 kg.

de candida nu am scapat,cu toate cremele,pastilele,ovulele sau ce or fost din lume
spatele si dureri ca la ciclu am mai mereu,insa Melissa nu da nici un semn,aseara cand m-a apucat o repriza de dureri,ma rugam sa iasa dar nimic.mai asteptam putin.poate imi induce nasterea azi,da Doamne,sa nu mai stau ingrijorata pana ce iese.

cam atat de la noi.
azi am in program sa fac curatenie generala la partier si maine sus in dormitoare,am cumparat perdele noi si trebe putin clatite,spalat geamuri,parchet etc
bine ca nu trebe sa gatesc

va pup si va multumesc inca o data ptr gandurile bune
o saptamana frumoasa va doresc

vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

era sa uit....

Moni de la atata febra si stari nasoale de greata,creierul meu functioneaza cu incetinitorul,visele sunt departe de mine acum
macar nu am mai avut cosmaruri sa ma trezesc transpirata si nervoasa.

hai fetelor la termen!sa aveti nasteri usoare si bebelushi sanatosi!

aaaaaaaaaaaaa
si mie mi-a coborat burta,de fapt mi-a tras atentia un vecin care ma analiza si zice,Doamne ce ti s-a lasat burta,asta acu o saptamana,deci....m-am panicat rau,poate vine bebelina mea scumpa

vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liluc spune:

Felicitari Andreea pentru printzesica! Foarte frumusica iar poza cu amandoi in baita e bestiala.. ce privire are..

Am o rugaminte, daca se poate sa-mi trimiteti si mie datele contului comun... de abia astept sa mai vad pozici cu zmeurici... eu mai am de asteptat o luna cred daca nu o sa se grabeasca bebelina!

33+ saptamani cu Cleo Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Multumim de aprecieri tuturor!
M-am uitat si eu aseara pe contul comun si am vazut o multime de zmeurici dulci .

Bafta mamicilor care merg la control astazi!
Eu merg la scos fire. Nu mai tin minte cum a fost prima data...sper sa nu doara.

Andreea cu Alexandra Maria (05.07.2009) si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

ALINA nu trebuie sa te sperii de 38 de saptamani......e un termen normal si bebelusii nu au nici o problema de adaptare.....de fapt 38 saptamani sunt termenul corect...40 de saptamani sunt cu alea doua de cand a venit menstruatia pana la ovulatie......asa ca nu te panica......daca greutatea e peste 3 kg si sunt minim 37 saptamni e ok.

la 34 de saptamni eva mea avea 3100gr.

pana la 38...........pocnesc eu cred ca....

Madalina s35Eva-Maria
AMR 20 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Salutare,salutare!Am recuerat ce ati scris ieri,insa prea multe informatii nu a retinut neuronul meu obosit.....Bb al meu ziua nu prea doarme,va invidiez mamicilor,care spuneti ca va dorm bebeii cate 3-4 ore....al meu 10 minute-20..odata pe zi 2 ore...in rest plange dupa tzitzi....Ar sta cu sanul in gurita non-stop,e mare lucru,daca reusesc sa-l alaptez din ora-n ora,ca cere mai des.Dar nu ma plang,bine ca am laptic,si norocul eu e ca doarme bine noaptea,asa ma odihnesc si euPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Elenada.felicitari!!Sa va traiasca minunile,wow,a sosit prima runda de gemenila zmeurici!!!!!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Felicitari proaspetelor mamici,sa va traiasca copilasii,sa fie sanatosi si fericiti!Giova,ce bine a luat Edi in greutate!Super 1 kg in 2 saptamani!Felicitari!Danielle,ma bucur ca te simti mai binisor!Moni,sunt tare curioasa ce zice dr. al tau azi!Mai ai un pic si-ti tii fetitele in brate!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MC2008 spune:

Neatza fetelor!

Aseara am fost la nunta, unde in mare a fost ok. Mancarica relativ buna(zic relativ, ca in momentul in care au adus pestele iti muta nasul din loc la cum putea - si mie imi place pestele , dar asta arata hidos). Am si dansat, l-am zgaltait un pic pe bebe, dar nu mult. Cum simteam ca obosesc, imediat ma asezam. Daca era dupa mine, dansam pe toate melodiile. Imi placeau toate. Cred ca l-a zapacit muzica asa de tare, ca la un moment dat dadea tare din picioruse (sau mai stii...poate ii placea - dansa si el).

Acum sunt cam rupta de somn...vroiam sa dorm mai mult, dar i-au suntat sotului tel si ne-a trezit pe amandoi. Daca o sa pot o sa mai bag dupamasa cateva ore de somnic .

Alinutza, Giova & Sanziana merci de rasp la faza cu parul. Auzisem eu ceva, dar vroiam o confirmare din partea celor care traiesc live aceste exepriente. De cand sunt gravida, parul meu s-a indesat foarte tare, si este "mult" ca sa zic asa...

Ei bine, va pup. trebuie sa ma gandesc ce bucataresc azi... Sugestii?

Pupici pe burtici!

37 saptamani Mami de Tudor !!!!

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput