Mamici de zmeurici de iulie-august (73)
Raspunsuri - Pagina 16
pogos spune:
andreea e o dulce bebita ta! si fratiorul e un scump. ar sta numai cu ea
Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
AMR aprox 3 zile
ylla2009 spune:
ANDREEA e o scumpa printesa ta iar in costumasul acela pare deja o mica domnisoara, sa va traiasca.Sa creasca mare si sanatoasa..este deja foarte frumoasa!!!
ELENA sincere felicitari mani,refacere rapida si va asteptam pe toti trei cu drag acasa.FELICITARI MAMI!!!!
Felicitari LUISATL si FLOSIDEEA !!!!Sa va bucurati de bebicii vostri, sa creasca mari si sanatosi!!!
MUFFIN, i grija de tine si de leutz!!
MONI multumim de articol si va doresc o intalnire placuta si frumoasa peste 3 zile.
Noi suntem bine, buricutzul sta sa cada ...maine speram sa vina si pediatra.
Nu mai apuc sa recuperez ..va pup si va imbratisez cu drag pe toate.
Ylla foarte fericita mami de Luca 2.07.2009 si Carmen,8.10.2003
anemona27 spune:
andreea eu chiar nu vazusem pozele,cu toate ca de 3 zile citesc tot ce se scrie,e draguta foc,seamana cu baietelul meu la mocuta,o sa pun si eu poze cu el zilele astea.
Muffinuta eu am umidificator cu cu abur rece,eu l-am cumparat in iarna pt mine fiindca era aerul prea uscat,si cred ca o sa-l foloseasca bebe la iarna,mie chiar mi-a placut.
Giova nu pare urat la gust,dar lui nu ii place,mai trebuie sa-i dau si niste calciu,pana acum i-am pus in biberon,dar se pare ca incep sa produc laptic si renuntam la bibe,mai incerc cu lingurita.
Bafta fetelor care nasc maine!
mami fericita cu Alex
Moniland spune:
Buna dimineata!!!!! Va doresc sa aveti o saptamana excelenta !!!!
Eu tot cu fetitele la purtator .
Azi noapte m-am trezit cu gandul la danielle. Oare ce mai face? Mai are vise ciudate, ca daca nu le am eu. Azi noapte l-am visat pe Michael Jackson . Si cand m-am trezit mi-a fost frica sa ma duc la baie ca poate o sa am vedeni cu el. . Imi place muzica lui, dar nu intratat incat sa-mi tai venele sau sa lesin la un concert de-al lui. Clar nu ma mai uit la nicio stire cu el.
Tot azi noapte m-am trezit cu o durere de burta si mi-am zis ca poate nasc. Am fost la baie, m-am plimbat prin casa am stat jos in fund si mi-a trecut. Cred ca nu mai am pozitii bune de somn si asta sa fie cauza, caci altfel nu-mi explic. Lasa ca nu mai am mult si sa vedeti atunci ce bine dorm, tot din ora in ora.
38+ LAURA IOANA IRINA MARIA
AMR: 2 ZILE
alinutza78 spune:
'mneata si de la noi
Alexutza1181 felicitari pentru bebelina Eliza Teodora!!! Sa fie sanatoasa, fericita si papacioasa...iar mamica sa se refaca rapid si sa aiba mult laptic!!
bibuga ..multa sanatate, fericire..nastere usoara si zmeurica sanatoasa si papacioasa
criss_2081 nastere usoara si la termen si zmeurica sanatoasa, frumoasa si cuminte
MC2008 intr-adevar dupa nastere se produc niste schimbari hormonale importante in corpul nostru...daca pe perioada sarcinii concentratia mai mare de estrogen si progesteron, precum si nu stiu ce substanta secretata de placenta genereaza un aspect sanatos al parului si al unghiilor, dupa nastere cam dispar efectele astea pozitive. Cica, in mod normal, astfel de efecte (dezechilibru) dispar pana la 6 luni
sanziana bafta si spor la munca la bilanturi si declaratii. Eu anul asta le-am pasat asociatei mele..de fapt, daca stau si ma gandesc bine, de cand am ramas insarcinata nu am mai facut nimic contabilitate..neuronii responsabili cu aspectele contabile inca ratacesc pe undeva Ai grija cu accidentele acum..mai ales ca suntem pe ultima suta de metri...se inmoaie ligamentele, articulatiile..si nu ne prea tin picioarele
meleea bine ai venit acasaAsteptam pozici cu grasunul Alex..si povestea nasterii (ma sperii cand spui ca a fost greu si dureros).
andreea c vazut poze cu printesa cuminte Este o scumpa..si o bolfosica. Mie imi place chiar prima poza in care face baie cu fratiorul ei..se uita la el, de parca il ia la rost ce cauta in cadita ei
vally spor la renovatul casei...trebuie sa fie tare greu pe caldura asta. Felicitari ca ti-au iesit analizele bune
Alina deci astazi mergi din nou la medic? Poate reusesti si il convingi sa-ti decaleze cezariana Eu zic totusi sa nu-ti faci probleme...procentul de 5% de bebei care se adapteaza greu mi se pare irelevant...iar strumful este mare si ready pentru exterior Fiecare cu ce-l doare
Giova felicitari pentru Edi mancaciosul..il pupam de la distanta
muffinuta ne bucuram ca esti bine..ma rog, in conditiile de fata
bag niste agitate pentru vedetele saptamanii..si zmeuricile lor
Moni, Adela, Noce, Pogos, Blanca
fetelor sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi, frumosi si papaciosi. tinem pumnii si ...morcovul cat mai mic
Patricia esti bine? Eu intreb mai ales ca ai spus ca nu prea te-ai simtit bine in ultima vreme. Ai mai fost la echo? Ce face bebelul?
Motana, mqqm voi ce faceti? preocupate acolo de bebei..chestii cu alaptat, AP..cum e practica fata de teorie?
eu am patit aseara o chestie ciudata...am lucrat si sambata si duminica si am cam exagerat cu statul in fund..aveam o burtica tare de puteai sa spargi nuci cu ea. Numai ca aseara pe la 10 nu ma puteam ridica din pat..iar cand am reusit nu puteam sa flexez picioarele, de parca bebe s-a asezat pe niste ligamente din zona inghinala si am intepenit cu totul Vad ca acum dimineata si-a mai dat drumul, dar tot am o jena in zona inghinala si o presiune intre picioare. Casc gura in oglinda sa identific vreo schimbare la burtica..dar neh. Cred ca am patit si eu ce-au patit Coccorina si Blanca...dar ciudata tare senzatia. Ajung astazi la sala..sunt curioasa daca imi mai da drumul la articulatii sau capitulez rusinos
chiar de danielle nu am auzit nimic...sper sa fie bine ea si bebelina
o saptamana buna fetelor cu vesti bune
Alinutza s37 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru
Data cezarienei 5 august 2009
Moniland spune:
AndreeaC ti-am admirat printesa si nu numai eu, si sotul . M-a intrebat cine-i frumoasa asta, stai sa ma uit cum o cheama, dar cu cate kg s-a nascut, stai sa verific lista. Si uite asa pana l-am trimis din fata monitorului ca prea multe amanunte vroia. Cred ca deja are emotii ca ii vin imedita si fetitele lui.
Alina, poate ca denumirea pt un bb nascut la termen dar cu greutate mai mica este dismatur, dar in articol scrie prematur. Hai ca adaug si dismatur ca nu vreau sa creez confuzii.
Azi am 38s5z fara niciun dubiu pt ca la mine se stie exact momentul ovulatiei. In 5 nov a fost punctia ovariana care se considera ziua ovulatie, si mai mult decat atat fix i cu 14 zile inainte am avut UM.
Acum, la tine, depinde si in a cata zi ovulai, dar daca era la 14 zile esti fix cu doua saptamani mai mica decat mine la sarcina, si iti schimbi sapt miercurea. Ar trebui sa ai azi 36s5z. Uauuu inca doua zile si implinesti 37 sapt.
Daca fetele cu UM ca si a ta si-au monitorizat ovulatia si nu e la 14 zile atunci poate dpn-ul sa difere.
Oricum bb vine cand vrea, dar eu sper nu mai repede de 37 sapt.
Fetelor, legat de articol, il luati doar informativ. Datele care sunt trecute acolo se refera la medie. Poate un copil sa creasca intr-o luna mai repede sau mai incet decat altul, si sa fie ok, incadrandu-se in limitele normale. Ma bucur ca v-a placut si va este de folos.
38+ LAURA IOANA IRINA MARIA
AMR: 2 ZILE
blanca000 spune:
Good morning,
Si noi tot in formula completa....dar de azi e liber la venit bebelusa pe lume..sa vedem ce zice si ea. Poate vrea ca e o zi frumosa si mai ales de sfant (de sfantul ei ). Dar sa vedem caci pe la 3 avem control la dl doctor si ne zice el atunci cum stam.
Eu vreau sa vina nu ma mai intereseaza daca va fi rac sau leut..sa vina ea sanatoasa.
Aseara am dormit asa si asa, sper dimineata am fugit in sufragerie si am reusit sa mai adorm un pic. Vad ca azi ma simt fresh doar ce sa incordat si bubulina...deci suntem bine.
Pupaceala
s40 Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
blanca000 spune:
bibuga .. sanatate, fericire..nastere usoara si zmeurica superba, sanatoasa si mancacioasa
criss_2081 .. nastere usoara si zmeurica sanatoasa, frumoasa si norocoasa
sarbatoritilor zilei de azi..ILIE, ILINCA, ELIANA, ILISOARA etc
s40 Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
coccorina spune:
Neatza si d ela noi. O ?
Andreea, si eu am vazut pozele de aseara pe la 1, dar nu aveam nici un chef de scris. Si mie mi se pare ca aceea din cadita e super, chiar asa privire la fratiorul ei......o dulce.
Bibuga si tot ce iti doresti sa se implineasca...
cris2081 si tot ce iti doresti sa se implineasca.....
pentru Ilinca, Ilie, Ileana si toti sarbatoritii de azi
Eu azi noapte - adicatelea mai spre dimi - am visat ca am nascut 6 copii . Nu erau toti de aceeasi marime insa si nici dupa cateva zile nu ma obisnuiam ca aveam asa multi si uitam sa le dau de mancare la timp, si nu stiam cu ii cheama pe toti , doar pe una din ei care era mai micututa o schimbam prima, o hraneam prima si se numea Isabelle . Clar am luat-o la vale cu asteptarea......
meleea, bine ai venit acasa si asteptam mai multe detalii.
Moni cred ca fetitele tale vor sa fie leoaice... Apropo de ovulatie, la mine era la 17 zile. deci ar insemna sa am DPN (266 zile de la gestatie) pe 5 aug....mi se pare atat de mult, dar nu conteaza, sanatoasa sa fie. Cred totusi ca si ubirica mea vrea sa fie leoaica .
Alinutza - mie mi s-a intamplat de vreo 3 ori pana acum faza asta cu intepaturi de intepeneam, iar mai nou, de vreo cateva zile simt cum apasa cateodata foarte tare in jos, o presiune...si in acelasi timp impinge mititica si cu picioarele in coaste la mami, parca ar cauta iesirea , draga de ea se pregateste cred. eu pe ea de mica si voioasa ca o iuby mami ei mult mult......
la zmeurici/burtici
Coccorina 39s Isabelle
AMR 1 SAPTAMANA Bebelina in burtik
PatriciaArdeleanu spune:
Buna dimineata la o cafeluta!
Elena, felicitari mamico! sa iti traiasca puii mult asteptati!!sa fie sanatosi si sa va duca multe impliniri!
Alexutza, felicitari pentru Eliza!!
Luisa, felicitari pentru SAra!!
Pentru toate mamicile saptaminii care abia incepe, multa bafta, curaj si putere!!!
si, pentru cine nu se pregateste dar se nimereste, la fel
Alina, Alinuta, multumesc de intrebare.
ma simt bine dar am zilnic si dureri de burta/mijloc/spate si iau cite 3 no spa-pe zi.
se accentueaza mai mult seara spre noapte, as noapte ma durea chiar in dreptul rinichilor si radiaza spre coaste si cu senzatia de ciclu.
dar am si stat mult in picioare, am mai fost la cumparaturi pe la ikea si m-am resimtit spre seara. dar asta e, nu ma pling, inca e totul foarte bine.
Alina, nu mai iau mg, au incetat carceii si nu mai simt nevoia. nu iau nimic altceva.
nu stiu ce sa zic cu programarea cezarienei, dar nu e mai bine sa astepti primele semne ale nasterii?
Alinuta, am fost la dr, totul se prezinta ok, analizele sint bune, dr a plecat in co pina la sf lunii si asa ca am tot interesul sa fim cuminti si sa il asteptam.
Andreea, ti-am admirat si eu papusica!
micaalsa, si pe TEodora dolofanica am admirat-o si mi-am pus aceeasi intrebare, unde a incaput!
Meleea, bine ati venit acasa!
Vally, spor la renovat!
Giova, felicitari pentru greutatea lui Edi!
Va urez o saptamina frumoasa si fructuoasa (pt cine trebuie) si la multi ani! daca se serbeaza cineva astazi nde sf. Ilie!
Patricia s37 si Rebecca 05.02.2005