Mamici de zmeurici de iulie-august (73)
Raspunsuri - Pagina 20

Alex@Sara spune:
Hellou tuturor,burtici,mamici,bebici.
Noi inca suntem kinder cu surpraiiizzz,azi am intrat in sapt 38,sper sa le apuc si pe celelalte doua sau macar cat maimult din ele,ca am aflat o veste nasoala>O prietena din Ploiesti a nascut un zmeurel(nu,nu-i in clubulet aici pe DC,dar e nascut in iulie),pe 15 iulie,la 38 de sapt cica,prin cezariana,si a avut pb destul de serioase si de joi e la Polizu ,iar mamica ramasese in spital la Ploiesti,nu au internat-o cu el,dar s-a externat pe proprie raspundere vineri sa se intremeze putin sa poata veni cat mai repede in Bucuresti sa stea mai aproape de el
.Dr de aici i-au zis ca nu i-a fost calculata bine varsta sarcinii si ar fi avut numai 35-36 de sapt.Si nici injectiile alea pt maturarea plamanilor bebelului nu i le-au facut inainte de operatie
.Nu stiu cum naiba a avut numai 35-36 sapt ca ea a aavut UM pe 23 oct 2008,iar eu pe 24 oct 2008,inseamna ca si eu as avea acum 36-37
.Uofff,abia astept vesti de la ei,sambata au zis ca l-au scos de la oxigen,a inceput sa respire singur dar inca e la incubator,si incearca sa il hraneasca cu bibi.ea l-a tinut in brate numai atunci 2 secunde la nastere,ca a intrat in stop respirator bebe si l-au intubat de urgenta
.Nu vreau sa stiu ce e in sufletul lor,si taticul face naveta Ploiesti Bucuresti si il vede numai prin geamul de la salonul de Ti unde e tinut.Si eu ii zisesem ca daca tot e cezariana programata ,sa o faca cat mai aproape de termen,sa nu se grabeasca,dar daca dr ei i-a facut programarea pt cezariana,s-a dus saraca ca deja nici nu mai putea,luase 35 de kg si avea pb cu tensiunea.Sper din suflet sa fie bine bebe,sa nu ramana cu sechele,ca eu merg la dr aia de la Ploiesti si ii fac mucii papion.
Nu vreau sa va intristez,si va zic si celor care va programati cezarienele,sa asteptati cat de mult se poate sa va apropiati de DPN,ca scad mult riscurile de probleme.
Gata,acum fug sa ma hranesc cu o ciorbita de vitel cu muuulte legume si zarzavaturi,buna de as manca pana crap ,ca azi nu am papat decat 3 eclere cu frisca,si deseara am mai comandat vreo 3-4
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008 38sapt+

flosideea spune:
buna ziua de la noi-sau de data asta de la mine pt ca denis face nani-am intrat sa va anunt ca azi am venit si noi acasa ,suntem bine,laptic e slava Domnului,e un ingeras de baietel ...sunt foarte fericita!va multumesc pt sprijin si intru maine cu detalii,azi sunt cam obosita.va pupic dulce!
elenada a nascut???pe maine37+

blanca000 spune:
Venit si fetele astea doua de la doctor...mai mai ce doctor bronzat am, se vede ca ia priit in vacanta si cica mai vrea in septembrie odata sa mearga..hihihihih..se invata omu' in concediu.
Asa..deci avem 3500 g cu marja de eroare si el crede ca mai luam 200 g. Dupa masuratori mi-a modificat DNP ul pe 30.07 dar nu cred eu ca mai stam noi atat, mai ales ca duminica ma chemat la spital cu bagajelul ca sa vedem noi atunci ce facem. Si-aschimbat si turele de garda asa ca acum e miercurea si duminica...Deci daca sta bebita pana duminica pe 26 ar fi super....oricum colul tot inchis dar un pic mai jos totusi, placenta superba fara calcefieri si neimbatranita, lichid din belsug deci tot sa stea
Tot duminica hotaram pe unde iesim..as vrea eu natural dar la bebe grasan..mai vedem...eu sunt mititica si nici sa ma rup in 2 nu as vrea...eeeeee....o sa vedem noi atunci. s40
Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004

CRIXIA spune:
Blanca ce bine va prezentati! Cred ca-i place in burtik Evei! DPN 30.07 cred.... ca .06 trecu!
Flosideea bine ati venit acasa sanatosi si laptosi!
Cris mami de Alexia (22.07.2003) & +34 sapt

unombun spune:
alex@sara,cred ca am scris bine,la cum sunt doctorii din Ploiesti,bine ca i-au nimerit uterul si nu alt organ....ce sa mai vorbim.

noce spune:
Criss_2081, la multi ani! Sa fii sanatoasa, sa nasti usor o frumusete de baietel!
Alexutza1181, felicitari! Recuperare rapida si laptic mult si bun!
Bine ai venit pe lume, Eliza Teodora! Sa fii sanatoasa, binecuvantata de Dumnezeu si ocrotita de Sf Teodora!
Andreea, ti-am vazut scumpetea . E atat de draguta cum sta ea langa fratiorul ei! Sa fie sanatoasa, sa creasca mare si frumoasa, s-o bucure pe mami!
Moni, rabdare! Bebelinele stau bine acolo la caldurica si cresc frumos! Le-ai asteptat atat, ce mai e o saptamana? O sa aveti toata viata sa va iubiti si sa va dragaliti!
Blanca, te asteptam cu vesti de la dr! Mergem si noi in seara asta la 8 si abia asteptam
Mie inca nu mi s-a lasat burta si nu am avut nici o contractie, dar de vreo sapatamana am inceput sa am cate o intepatura jos si sper sa fie semn bun. Azi iar am iesit, cu mama de data asta, mi-a zis o dna din piata ca pana joi nasc. Doamne ajuta! 40
Filip
dpn 20 iulie
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

mihaStroescu spune:
Buna Mamici si dulci zmeurici!
Azi dimineata m-am trezit super odihnita (se mai racorise ieri de am putut sa dorm si eu ca lumea, cum demult nu mi s-a dat), mi-am mai verificat o data bagajul (mai am de cumparat cerceii), iau in continuare Gynipral ca vreau s-o mai tin cel putin 10 zile ca e mica bebelusa (2680g avea vineri la eco dar in realitate sigur are mai putin).
Am luat 18 kg pana acum si doctorita ma cearta de fiecare data cand ma cantareste (dar mie mi-e o pofta de dulciuri de ma urc pe pereti de asta mananc mult pepene, ca sa ma umflu).
Ma ingrijoreaza Eliana, nu stiu cum s-o pregatesc ca va veni un bebe in familie, desi nu e mamoasa, mai mult "tatoasa"...
Cum va descurcati cu fratiorii mai mari (in afara ca ii ingroapa pe cei mici in jucarii)?
Va si mult curaj celor care saptamana asta au ceva important de dus la indeplinire dupa 9 luni de sarcina!
Mamica mandra de Eliana (25.10.2007) si
37+ cu Eva Maria

mihaStroescu spune:
Mai am o intrebare: in cat timp de la nastere a venit laptele? Eu sunt foarte stresata cu alaptatul pentru ca la Eli l-am pierdut din prostie si nestiinta si n-am sa mi-o iert niciodata. Acum sunt clar hotarata sa ma chinui orice ar fi.
Mamica mandra de Eliana (25.10.2007) si
37+ cu Eva Maria

Nico29_79 spune:
Buna fetelor!
Felicitari proaspetelor mamicute , multa sanatate puiutilor!
Am fost si noi la doctor saptamana trecuta si ne-a spus ca suntem mai mari cu o sapt, ca am colul scurtat si dilatat si ne-a chemat la control pe 27 iulie..Doc s-a exprimat exact asa "daca totul e bine, ne vedem pe 12 august"(dpn-ul nou)...Am emotii mai mari de cand mi-a zis asta...Credeti ca exista sanse sa se intample pe 27 iulie?
Moni mersi pt compliment, 7 kg am luat desi nu m-am abtinut de la mancat nimic ( si eu am crezut ca e prea putin, dar doc a zis ca e bine)..Apropo de piscina , de acum inainte si eu o salivez dupa ea, ca o data cu vestea pe care mi-a dat-o doc , mi-a spus ca nu mai am voie sa fac nimic
Nastere usoara fetelor care nasc zilele astea si asteptam poze pe contul comun(mie cel putin mi-e mai usor sa le vad acolo)si multi cei
http://s557.photobucket.com/albums/ss19/Nico29_79/ 36+ cu baietel Alexandru

Cornelia spune:
Felicitari Alexutza! Bine ai venit pe lume Eliza Teodora!
Tinem pumnii mamicilor care se pregatesc de marea intalnire!
Eu parca nu mai am timp de nimic. Dimineata mi-a luat doua ore sa ma ocup putin de manichiura mea . Cum ma asezam, cum vroia cineva ceva ... Iar ieri chair ma gandeam (cand eram la ora de taiat unghii pt. copii
) ca o sa imbatranesc tot taind unghiute: 60 de buc. plus ale mele 20
. Ce activitate serioasa
Ma doare capul de vreo trei zile, nu mai suport caldura... Azi bate vantul si e mai bine, dar e tot destul de cald, iar in plus ma ia pe sus cand deschid usa .
Vladimir e binisor. Il indop ca pe gascani, ca daca ma iau dupa el, ar manca 30 ml. la masa . Si asa, cu chiu si vai abia mananca 60 ml. Tine la silueta baiatul meu. Cred ca au inceput si ceva colici, ca are cateva reprize de plans, dar e in limite rezonabile deocamdata. Ii dau Infacol.
Ii tot studiez testiculele si cred ca testiculul buclucas a coborat. E tot mai sus, fata de celalat, dar din cate imi dau eu seama nu mai e pe canal. Sper sa nu mi se para.
Am fugit ca ma striga
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2