Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (157)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Luminita, am uitat sa-ti zic cit ma bucur ca te-am auzit. Sa ne mai spui de comorile blonde, da?

daaa, sa va spun ca mi-a cazut si Robi din pat, in somn s-a rostogolit.... nici nu stia ce a patit, unde a aterizat. da' n-are nimic, doar eu am ramas cu sechele. solutia: sa mut paturile lor in sufragerie, unde am AC, macar ziua, si cam asta...

am vazut filmuletele sa stii, Ania mi se pare un copil precoce. si f dulce, in plus.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Neata

Ada bine ati revenit acasa..multeee peripetii..vad ca de la o vreme se cam tin scai si de voi

Julymorning concediu placut

Babytza ma bucur ca au iesit bine analizele mamei tale
Vazut soricelul dansator

Deasemenea am admirat Cipanul si prietena ei la catarama, Alexia care merge asa frumos si leutul care s-a bagat in oala cu porumb fiert

Nicole o fii bine la munte la racoare?PUp Karinutza

RAmo hai la raport..cum a fost dupa prima saptamana la munca?

Luminita, Andy.p, Dyanira

Mamidestefan multa sanatate..uoff ce va chinuiti si voi..e groaznic cu 1 copil bolnav..dar cu 2

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineat si de la noi...am avut o noapte cu treziri dese,caldura mare desi a plouat.

Multumim tuturor ptr cuvintele frumoase

Lumi ma bucur ca sunteti bine...despre caldura nu mai zic nimic

Nausica am vazut filmuletzele...Ania e o scumpa,Pucca o jucausa...da inca n-are cu cine se pare

Laureta..off ce patanie cu otita asta.

Cristineescu,Giuli,Claudinna,Nushu,Lavida,Corrina,Iepu,Roxana,Carla,Cosmy,Ange

Ada ma bucur ca ai scris,multi ici

RoxanaD-ne ajuta sa fie bine cu mami tau...soricelul dansator e demential

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Eu m-am aoommodat destul de bine cu serviciul, pana si cheful de munca e scazut de parca as fi lucrat de un an fara intrerupere.

Inca nu-mi dau seama in ce ape ma scald acolo, nici daca ma asteapta ceva bun cand ma intorc. Au aparut omaeni noi, au fost create posturi noi... exact cand am intrat eu in concediu.

Seful mi-a aratat o aplicatie a unui coleg vechi de 9 luni pe postul care initial era al meu (ma rog, puteau fi mai multe de gen dar...) si m-a intrebat da d ma intoc la munca definitiv... Eu spusesem ca nu stiu.

In sfarsit, vineri seara m-am deprimat rau si m-am frustrat si infuriat. Am o saptamana sa-mi dau seama ce vreau de acolo. E posibil sa nu ma astepte cine stie ce schimbare in cariera. Eu am ramas gravida exact cand au incput lucrurile sa se miste pe-acolo.

In sfarsit, am impresia ca voi fi si eu una din femeile care si-o iau urat pe plan profesional pentru ca au indraznit sa aiba un copil... Sau poate nu va fi asa.

Ma iertati pentru off topic va rog.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008
nausica, e f fain walker-ul. l-ai vazut pe undeva la noi? sau doar ceva asemanator?

da, si mie mi se pare fain. e si la noi, da search dupa Vtech first steps, sau primii pasi, o sa-l gasesti.
acum imi zice nasul aniei, din state, ca e o porcarie. dar nasul asta e ultra-puritan, ar cumpara pt copii numai jucarii de lemn. sper totusi sa-l conving sa mi-l aduca, saptamina viitoare cind vine.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300
Nausica, cum i-a sris numele pe mormant???Sotul tau ce parere a avut despre demersul asta??

Sotul meu a ramas cu gura cascata, ca si mine. Dar m-am gindit ce-o sa fac. O sa-i spun ca am gasit o oferta buna pt sicriu.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Anda tocmai s-a trezit.

In lipsa mea e un copil exemplar, bea lichide, dintre care cam 50 de ml de lapte (de multe ori 40), mananca binisor diverse alimente. Sacra mea i-a dat pilaf de orez cu mana si a mancat cam 50 de grame, i-a dat bucati de fructe,seara ecupreaza cu alaptatul.

Aseara am descoperit dintele nr. 4 si se scarpina la gingia din dreapta sus deci asteptam si alte surprize.

Se joaca impreuna, canta, si-au format obiceirui numai ale lor. Insa, in momentul cand apar eu e jale. Ma ceartaaaa, iar vineri nu ma mai lasa sa plec. Se linistea numai cu capul intre gatul si pieptul meu, de-a trebuit biata buni sa se echpeze repede, sa scoata carutul s-o faca sa uite.

Afara m-a vazut din nou (trebuia sa le las cheia) insa am stat in fata ei, am vorbit, am mangaiat-o si a inceput sa se joace, moment in care am plecat cu inima indoita de-acolo.

Insa ieri am iesit toti si, cand ma vede in fata carutului, plnge si vrea in brate, crede ca urmeaza sa plec. Cred ca a fost o mare surpriza pentru ea ca n-amm plecat si de data asta.

Intr-un fel, ma bucur ca avem antrenamentul asta. Daca s-ar fi intamplat sa plec la 1 an jumate sau la doi ani cred ca i-ar fi fost mult mai greu. In sufletul meu ma linistesc stiind ca, odata plecata, e vesela si se intelege bine cu bunica-sa, care a prins mare drag de ea si care in mare imi respecta doleantele cu privire la cresteea copilului. Multe din lucrurile pe care le trece ea cu vederea le trec si eu de fapt, sunt mici experimente necesare cred si e OK.

Ma ajuta foarte mult, mai ales ca seara trebuie sa stau lipita de bebe si nu apuc sa fac mare lucru in casa. Noroc ca si sotul se implica in gopodarie, altfel nu stiu ce faceam. Si anda cred ca exploreaza mai mult cand e in prezenta ei, cu mine e mai lipicioasa, mai alintata, cu buni mai accepta uneori sa mai stea si singura, sau sa isi gaseasca de lucru.

Oricum, faptul ca odata ajunsa in bratele mle se cere in brate la buni sau rade cand o vede imi spune multe despre relatia lor.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Ada ma bucur sa te citesc, am incercatt sa te sun de cateva ori i era tel inchis.

laureta, pt problema ta cu otita, la spitalul panduri, ala ORL, e un medic extraordinar, Ataman il chiama. Cand am ajuns noi la el era seful sectiei ORL.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Fetelor, eu va parasesc... Exista de curand in viata mea niste probleme care cer concentrarea mea maxima si deplina. V-am anuntat ca sa nu credeti ca am dat bir cu fugitii. Daca se vor limpezii apele am sa intru sa va spun. Sper sa fie asa...

Va apreciez mult si va simt prietenele mele de la distanta.

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Laureta, nu aveam scurgeri, imi aspira picaturile pe care le aveam ca tratament - pt ca au fost picaturi cu antibiotic locale pt ca alaptam si altceva nu a gasit sa se pupe cu antibiograma. Otita medie parca a fost. Cu anchilozat mandibula si niste dureri, mama-mama.

Nu doare la aspirat dar depinde si de dr. Eu am nimerit a 2-a oara la o babaciune si m-a durut si am sarit la ea ca "de ce ma doare" ca nu e normal.

Luminita, walker am comandat online la ookee.http://www.o o k e e.ro/jucarii-685-Premergatoare-p-360-Vtech---Premergator-centru-de-activitate.html Sper ca nu comanzi 2 buc .

Ankussa, ai putut sa alaptezi cu sanul capsat? O alta crema buna este Lansinoh.

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, in luna a 9-a

Mergi la inceput