Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (157)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Nausica m-a topit Ania!
Asa de linistita e mereu cand ii e somn? Edi este marait, agitat...

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Ticker mami

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Daca va place de mine, votati-ma! (giu1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Multumesc mult pentru sustinere cu mami
Dr ne-a explicat ca nu este in afara pericolului nici pe departe. Celulele bolnave sunt inca acolo, dar ceea ce este bine, e ca tratamentul e bun si ca nu a mai aparut si in alta parte Speram din tot sufletul sa tinem sub control boala si sa o mai avem pe mama cat mai mult timp alaturi de noi

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Hello! Va pup pe toate!

Am incercat sa citesc din urma... cam greu, ca va merge gura...
Am vazut ca ati intrebat de noi,

La multi ani Luciei, primul bobocel care face anul!

Pentru Nerantula, un buchet mare de flori, o imbratisare calda si multi

A intrebat cineva (parca Anca, nu dati, daca gresesc) cum se prinde scoica cu fata la directia de mers. Raspuns f. important, NU se prinde.
Scoicile sunt doar pentru mers cu spatele. Pentru mers cu fata, scaun grupa 1, sau pentru mers si cu fata si cu spatele, scaun grupa 0+ (combinat).
Nu stiu daca exista scoica cu baza care se se poata pune si invers in baza, eu nu am vazut. Fara baza, oricum, nu.

Piersicutza, tu intrebai de carucior? Eu am dat lovitura cu PegPerego PlikoSwitch. Este genial. L-am tarat dupa noi la mare... Se pliaza foarte mic (cadrul, a incaput in portbagaj cu bagajele impreuna) iar scaunul se detaseaza si l-am bagat intre scaunele copiilor.
Teo este ultra fericit pe treapta lui, a si adormit acolo, o sa pun pozele cand apuc, era m-o-r-t-a-l!!!
Scaunul detasabil este o super idee, pentru ca i-a servit lui Radu (si lui Teo, de fapt) si ca scaun de masa, si ca loc de joaca, si de detentie , il apuci frumos de manere, il detasezi cu copil cu tot si il pui unde vrei tu.
Nu mai spun ca se pune si cu fata spre mami, cu doi copiii nu merge facilitatea, nu ar mai ajunge Teo la treapta.

Ca sa dau raportul, ce mai facem noi? Hmmm... cum era aia... cu optimismul la inaintare???!!!

Aha... uite-o, pe aici era. Deci:
- copiilor le-a placut la mare. Nu s-a inbolnavit niciunul (inca, mai rau decat erau cand am plecat...) desi Teo a mancat numai branza si iaurt de la frigider direct, n-au facut enterocolita, nu i-a ars soarele, n-au facut mofturi la mancare, le-a placut nisipul, apa, terasele, faleza , au mancat si au dormit de-au spart.

- mie, dupa 10 zile de antibiotic mi-a trecut infectia din ureche. Chiar daca sunt surda... ma rog, o sa-si revina, nu?!
- pentru ca eram toti varza saptamana trecuta, sambata am fost pe la urgente (ce bine ca exista urgente civilizate la CMU); Teo era plin de bubite, are se pare o alergie alimentara.
Inca nu stim ce o provoaca, cert e ca dupa mai multe zile in care multele bubite mancacioase se estompasera, azi i-au aparut altele noi si cele vechi s-au reliefat din nou
Zyrtec, regim (nu prea ne-a iesit asta cu regimul la mare ) si luni la dr.

Radu avea 39cu, roseola ne-a zis, roseola am facut, ne-am conformat. Acum e gata... bubutele au aparut chiar cand am plecat si au disparut aproape cu totul deja. Dupa ce apar simptomele nu mai e deja contagios, asa ca imi fac griji pentru cei cu care ne-am intalnit pana vineri 10 iulie.

Daca tot am fost, ne-a si cantarit si masurat.
Radu: 75cm, 9.7kg, si Teo: 96cm, 12.8kg.

Intrucat roseola e un herpesvirus... am luat si aciclovir, preventiv, mama a avut infectie in ureche care s-a lasat cu pareza si toata distractia... cum imi prinsese toti nervii si deja mi se zbatea un ochi, nu mai puteam deschide gura si mesteca nimic si aveam multiple pulsatii colorate care ma faceau sa ma tarasc pe parchet si sa caut cu coarnele dulapul... am zis treaca de la mine... dr. nu a fost de acord, asta este.

Sotul, in afara de faptul ca mi-a facut zilioane si catralioane de nervi, pe care as vrea sa-i uit (uit cam multe in legatura cu personajul dl. sotz) s-a ars rau de tot, ceea ce s-a lasat cu si mai multi nervi, oboseala si rabdare cu copiii la minus infinit... (si nici n-am putut sa-i zic "I told you so...")
In concluzie nu-l mai iau nicaieri.
A, si inca o concluzie, nu mai plec nicaieri cu doi copii si fara mama (sau socrul, daca o vrea vreodata), daca nu sunt disponibili, angajez.
Sunt rupta de oboseala. Varza. Ne vedem joi.

Draga CD, nu te lasa "mancata" de comentarii (ca aici vroiam sa ajung) indiferent de la cine vin ele. Tu ESTI cea mai buna mama pentru Mik. Apropos, ce face? E mai bine, da?

300, te tii pe metereze, da?

Nikole? pe unde bantui? ce face Kiki?

Babymom, si

Lidia, multa sanatate puilor! Doamne ajuta sa le treaca cat mai repede, si tie multa putere.
Ref. la cardiolog, este o dr. Sarghe, la spitalul Anghelescu (langa Udriste este). Nu am relatii la ea, ca sa te pot recomanda, dar poti incerca sa cauti referinte despre ea.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Oooooo, am vauzut 2 relatii frumoase: intre Andy si surioara lui si intre Puca si "surioara" de joaca. Ce fumos are grija Andy de Alexia si ce m-am ras ca Puca nu o lasa in pace pe Cipi. F frumos mamicilor.

Lavida, bine ai venit in gasca

Votat Edi.

Julymorming, vacanta frumoasa.

Mamidestefan, multa sanatate la micuti si voua multa putere sa fiti acolo pentru ei.

Ratonelu, eu ma tot gandesc la voi cand ma trezeste harri noaptea si ma intreb cat mai rezistati. ziceai cndva de un consurs dar eu cu 3-4 treziri pe noapte nu ma bag ca deja voi sunteti campioni. Acum, serios vorbind, cica la varsta lor trebuie sa doarma cam 14 ore pe zi cumulat, somnul de noapte si ce mai fura ziua. Cam cat doarme Sasa? Recupereaza ziua?

Ce tareeeeeeee! Azi Cipi a fost vedeta pe forum cu filmulete astea. E minunata!

Babytza
, si dansator si cantaret. O sa va umpleti de bani. Ce bine ca v-ati linistit cu analizele.

Nausica, walker din asta parca are Claudinna. Eu am comandat si vine luni. Abia astept sa-l pun pe harri la treaba ca acum efectiv se tine de poalele mele prin casa.

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, in luna a 9-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Lidia multa sanatate puiutzei mici, sa nu faca febra

Ada bine ati revenit sanatosi cu toti. Ai facut otita? No, asta dureaza , io trag( sau ea trage de mine)din ianuarie. Infundat, desfundat , surda, juma surda, ameteli etc etc. Antibiotice, antiiflamatoare, am vreo 20 de feluri de picaturi de nas, aerosoli, insuflatii tubare ( nasoaaaale).Mai am poc poc pe la urechi, deja ma speri daca nu le aud

Julymorming, vacanta placuta

Babytza

Giuli, miaaam bun porumbul, te ai scos de o masa

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Nausica, super tare faza cu soacra. Eu m-am ras. Poate pt ca nu mi s-a intamplat mie?

Nushulica mama, deci la tine era copilu perfect.

Wow, Laureta, te chinui de ceva timp. Stiam ca recidiveaza dar nici chiar asa. Eu am facut otita cand avea harri 2 luni si mergeam cu el la medlife sa imi aspire in ureche. Era frumos ca dr pregatea ustensilele si pe urma asistenta lua caruciorul si iesea cu harri la plimbare pe culoare ca nu se putea altfe. Dar au avut rabdare de fiecare data.

Ada, deci cu optimistul inainte sunteti bine.

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, in luna a 9-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

cristineescu, eu am facut otita seroasa, nu curgea nemek, poate era mai bine daca curgea ca scapam de lichidul ala adunat dupa timpan.
Problema la mine e nasul, tb operat ca se aeriseasca urechia. Eu si acum fac exerciul tinandu ma de nas suflu si imi eliberez urechiile.
Te durea cand te aspira?
Eu merg la Medicover, deja sunt cunoscuta pe acolo

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Ada, bine ai revenit. N-am stiut ca ati avut asa peripetii. Oricum, all's well that ends well. Mi-era dor de tine.

Luminita, am uitat sa-ti zic cit ma bucur ca te-am auzit. Sa ne mai spui de comorile blonde, da?

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Buna dimineata,

Oana, multumesc, ma bucur mult ca ai scris, chiar incepusem sa ma ingrijorez... te pup si pe tine si pe David.

Laura, ce sa facem, ne luptam cu caldura...asteptam dintisorii... invatam sa mergem, Edisor se ridica singurel in picioare, se tine de tot ce apuca. crestem frumos! sigur, mai avem muult pana sa ajungem la perfomantele micutei Alexia!

Bitza

July, julax, multumesc.

lidia, imi pare rau ca treci prin asta iar, multa sanatate va doresc. fii tare, mami!

ratonel, pupici de la noi.

babytza, ma bucur mult ca e totul ok cu mama ta! Doamne ajuta si in continuare!

nausica, e f fain walker-ul. l-ai vazut pe undeva la noi? sau doar ceva asemanator?

cristineescu, de unde ai comandat walker-ul? vreau si eu pentruhuni, am sarit peste faza cu premergatorul, ne-am hotarat prea tarziu si acum le-as lua degeaba...

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Hola!!

Fetelor daca nu-mi instalez pachetul de limba romana pe s nu voi reusi ever sa mai postez ceva pe-aici.

Nausica, cum i-a sris numermant pe mormant???Sotul tau ce parere a avut despre demersul asta??

Ankussa, c-ti mai face sanul? Eu n-am fost pusa in situatia de gen, dar as da cu ceva care cicatrizeaza repede. Eu in casa am un pic de propoderm, l-am testat si pe rani i merge OK. Din pacate in UK nu stiu ce medicamente se gasesc. Incearca totusi sa iei ceva pe baza de propolis si/sau calendula pe langa ce-ti recomandaa farmacistul. Sper ca azi e mai bine.

Lidia, am citit aseara ca si Iza e bolnava. Ia o imbratisare si de-aici, ma tot gandesc la tin cat de greu trebuie sa iti fie. Ai luat pauza de la casuperdieta? Te descurcai oricum cu lapticul destl de bine, din ce am citit eu pe topicul vostru.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput