Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (157)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

sara buna!

am vazut ca suntem "in sarbatoare"asa ca nu puteam rata ocazia asta unica de a-i ura si eu micutei lucia LA MULTI ANI! multa sanatate si putine nazbatii

am vazut filmulete cu bobocei superbi cu alexia umblatoaresuper tare!!!cu davidutz soricel dansatorsi cu "mancacioasa"ania aaaa si cu edutzu leutzu la fel umblator pe dupa "fusta mamei" apropo giuli l-am votat

felicic spor la treaba ! ai mare bataie de cap cu controalele astea, fa-i varza poate nu mai vin si la anu

lavida bine ai venit la noi , sa-ti traiasca eliza!!! e nascuta in aceeasi zi cu david al meu

iepurico-cuscra si eu iubesc nucile verzi in sensul ca mananc pana simt ca nu mai intra si daca ii iese vreun dinte pana cand se fac bune de mancat lui david ii voi da cu siguranta

voi va plangeti ca nu papa puii la pranz....eiii al meu la pranz papa de rupe...si-a si facut program ca-mi doarme cate 3-4ore la amiaza de pe la 1 la 5 si baga bine la ghiozdan inainte de somn adik papa cate 200-250 mancare(diverse tocanite cu carne , piureuri,sufleuri si alte euri) plus 200lapte cu cereale,altfel nu-mi adoarme...apoi la trezire mai papa o cutie de fagars de obicei amestecata cu un borcanel mic de pere hipp si seara laptic

nausica acel ante mergator de la vtech il avem si noi de vreo luna ...david il taraie toata ziua prin living dar inca nu-l pot lasa singur ca mai pica pe alaturi e fain ca se detaseaza placa din fata cu toate butoanele alea si i-o dau separat sa se joace...nu mai stiu de cate ori a izbit-o din scaunul de masa deci de la inaltime si inca functioneaza

va pupam pe toti,noapte buna!

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Imi place walker-ul, dar nu e cam devreme totusi...si eu o pun sa se joace la antemergator dar trebuie tinut pe loc sa nu plece altfel ea cade...de stat in picioare sta sprijinita de el

Pai poate e prea devreme, cu o saptamina, maximum. Ania deja merge sprijinindu-se cu o mina de perete. Cred ca acum e momentul. Plus ca, din cite imi inchipui eu, jucaria asta, spre deosebire de premergator, o s-o ajute sa se concentreze mai mult la mersul in sine. Ca, din premergator, e teroare ce ravagii face prin casa. Isi baga mina pina la cot in toate sertarele, trage tot soiul de chestii de pe masa, in fiecare zi ajunge mai sus, mai departe, mai adinc...

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica
nausica acel ante mergator de la vtech il avem si noi de vreo luna ...david il taraie toata ziua prin living dar inca nu-l pot lasa singur ca mai pica pe alaturi e fain ca se detaseaza placa din fata cu toate butoanele alea si i-o dau separat sa se joace...nu mai stiu de cate ori a izbit-o din scaunul de masa deci de la inaltime si inca functioneaza

merci mult pt feedback. acum ma uitam pe amazon, in america costa 25 usd. ce banditi sint astia de la noi!

da, asa am citit si eu, ca placa aia e super tare. mai ales ca o poti lua si in masina, cica se poate prinde de tetiera scaunului din fata.
pe de alta parte, am citit si ca e cam zgomotoasa. gen 15 melodii in acelasi timp, de-ti pune creierii pe bigudiuri. si, cind ma gindesc ca eu azi cautam but-off-ul de la Chicco DJ...

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Imi place walker-ul, dar nu e cam devreme totusi...si eu o pun sa se joace la antemergator dar trebuie tinut pe loc sa nu plece altfel ea cade...de stat in picioare sta sprijinita de el

Pai poate e prea devreme, cu o saptamina, maximum. Ania deja merge sprijinindu-se cu o mina de perete. Cred ca acum e momentul. Plus ca, din cite imi inchipui eu, jucaria asta, spre deosebire de premergator, o s-o ajute sa se concentreze mai mult la mersul in sine. Ca, din premergator, e teroare ce ravagii face prin casa. Isi baga mina pina la cot in toate sertarele, trage tot soiul de chestii de pe masa, in fiecare zi ajunge mai sus, mai departe, mai adinc...

Nausica si Ania
poze

asa e...chiar ii ajuta sa se concentreze pe mers sa invete sa faca pasi,si nu calca pe varfuri ca in premergator....david nu mai sta deloc in premergatos daca incerc sa-l pun strange picioarele tipa si ma bate

pe mothercare costa in jur de 130-140lei dar daca nu ai pe nimeni in uk mai dai si transport o gashka

de David
Poveste

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

merci mult pt feedback. acum ma uitam pe amazon, in america costa 25 usd. ce banditi sint astia de la noi!

da, asa am citit si eu, ca placa aia e super tare. mai ales ca o poti lua si in masina, cica se poate prinde de tetiera scaunului din fata.
pe de alta parte, am citit si ca e cam zgomotoasa. gen 15 melodii in acelasi timp, de-ti pune creierii pe bigudiuri. si, cind ma gindesc ca eu azi cautam but-off-ul de la Chicco DJ...

Nausica si Ania
poze

nu e adevarat asta cu 15melodii ii acelasi timp,canta chiar frumos si in plus are 2 trepte de volum poti da mai incet....e f funny vrei sa-ti zic ce canta cand o deschizi?? ca m-am trezit si eu cantand prin casa

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nushulica
Mai dar ce bine papa puiul tau , ca sa nu mai zic ce le doarme 3-4 ore

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Multzu mult pentru voturi!

Sa ma bag si eu in seama, jucariile de la Vtech sunt super rezistente! Avem si noi un pian, nu va spun de cate ori a fost aruncat din patut, din scaunul de masa si din pat. Inca merge, si foarte bine!

Noi, printre altele, incercam sa ne adaptam crizei:

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Ticker mami

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Daca va place de mine, votati-ma! (giu1)

Mergi la inceput

uitam...si noi tot premergator chicco dj baby avem si mi-a scos peri albi la treapta mica de volum...ma zgaria pe creier cateodata si il inchideam de tot...dar trebuia sa-i dau copilului alta jucarie cantatoare ca altfel nu mai vroia sa stea in el

vreau sa-i multumesc alexeim pt anuntul cu oferta carefour la scaunul chicco zenith...am luat ne hotarasem la key 1 din metro era la 470lei dar am fost cu sotul dupa mine(mare greseala)si a inceput cu mofturi si nu l-am mai luat...singurul minus la zenith e husa sinteticadar o sa-i pun un scutec de finet sub el si gata

de David
Poveste

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Nushulica
Mai dar ce bine papa puiul tau , ca sa nu mai zic ce le doarme 3-4 ore

Babytza si puiiValentina David

Poze

nu mi-l deochia adevarul e ca doarme de rupe...are programul asta cam de vreo luna...seara de la 9.30-10 pana dim la 6 aici ma rupe dar asta e apoi de la 9 la 10-30-11 deci inca aproape 2 ore si apoi la 1 cel tarziu 1.30 isi ia somn si baga 3-4 ore de cele mai multe ori si eu cu el macar vreo ora

aah uitam...ma bucur mult pt tine si mami tau,Doamne ajuta pe mai departe!

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

Multumesc inca o data tuturor pt primire. Imi va lua un pic de timp pana va cunosc pe toate cu bebelusi cu tot dar e ok, ma descurc eu cumva
Nushulica, ma bucur ca avem bebeii nascuti in aceeasi zi Ce mi-as dori sa pape si Eliza asa de bine ca David! Maine sunt 2 sapt de cand i-a plesnit gingia si i-au iesit la diferenta de o zi primii 2 dintisori de jos (finally!) Si tot cam de atunci avem probleme cu mancarea . Inca de cand ma vede cu farfurioara incepe sa se zbata, sa-si intoarca capul, apoi imi da peste lingurita si in cele din urma, daca tot mai insist, incepe sa planga Cu chiu cu vai reusesc sa o fac sa pape cateva lingurite.
Ieri si azi a papat un pic mai bine dar numai urmarind Baby Einstein pe calculator Si noaptea se trezeste cam din 2 in 2 ore...
Sper ca vor veni si vremuri mai bune

Mergi la inceput