Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (157)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

angelynna82, am vazut-o pe crina, e dragalasa foc! si ce grasunica e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

cosmy merci
angelynna e prima oara in multi ani cand iau postinor. ultima data era 12 lei. azi am dat 51 de lei. deci iti dai seama cat timp a trecut

Sabina si Amalia
blog de cupil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

ratonelu pe care rox o intrebai cand mai doarme, pe mine cumva? pana la 10
auzi nu mai zice de pensie ca deja ma apuca iar starea de butoi ca acum ma uitai la ceas era 3 si acum e 7

babytza ma bucur mult ca mama ta e mai bine ca n-a fost nimic la plamani si ficat multa sanatate in continuare, la fel si Tinei

sabinel dar pe dr amaliei daca o intrebi nu merge? poate stie ce si cum cu hormonii

am vazut-o pe si eu pe eliza cu ratusca

Giuli l-am votat pe Iedi dar ce ratza sare el domne

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Lavida multumesc de aprecieri

Sabinel mie dr mea ginecoloaga mi-a zis ca nu ar fi indicat sa iei atunci cand alaptezi dar tinand cont de situatie...eu m-am riscat ultima oara

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Noi am fost la balacealaaaa, Biancu a urlat prima data dupa aia nu mai iesea din apa

Io am dat toate punctele ieri la concursul cu ratzuste

Claudia hai cu pozele de partyyyy

Nausica ce le doarme Ania, i place papa se vede

Babytza ma bucur pt mama ta. Bine ca este Tina ok, poate de la mancare ceva

lavida bine ai venit

felicic pup dulce baiatul dintzos. El se grabeste mey cu dinti ca stie ca mami gateste super

ratonelu ce bine zici cu pensia

Acuma iesim again, toata ziua buna ziua la plimbare , cum zice Inisu

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Fetelor, Ania da semne serioase ca are de gind s-o ia din loc pe 2 picioruse, si ma bate gindul sa-i iau un walker de genul www.amazon.com/gp/product/B000NZQ010/ref=s9_simz_gw_s1_p75_i3?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=1QY588W3S3T8X07HFGPK&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938131&pf_rd_i=507846" target="_blank">asta. Are vreuna din voi asa ceva? Cum vi se pare?
Am citit si review-urile si mi se pare ok. La noi costa in jur de 230 ron.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Doamne, nici nu stiu daca sa rid in hohote sau sa ma dau cu capul de pereti. Sotul meu vorbeste la telefon cu soacra-mea, care l-a anuntat ca azi a fost la cimitir unde, printre altele, i-a scris si lui numele pe mormint.

Va rog din suflet, ciupiti-ma, dati-mi palme, spuneti-mi ca nu-i adevarat. Sau sint eu pe alta lume?

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Doamne, nici nu stiu daca sa rid in hohote sau sa ma dau cu capul de pereti. Sotul meu vorbeste la telefon cu soacra-mea, care l-a anuntat ca azi a fost la cimitir unde, printre altele, i-a scris si lui numele pe mormint.

Va rog din suflet, ciupiti-ma, dati-mi palme, spuneti-mi ca nu-i adevarat. Sau sint eu pe alta lume?

WHATTTTTTT ???

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Nausica, ma ierti dar eu chiar rad!
Nu pot sa cred!
Tu esti din lumea aia normala la cap, stai linistita! Ea trebuie sa se ciupeasca, nu tu!
tare faza!

bine ati venit lavida si julax!

noapte buna! somn usor!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nausica pt soacra ta

Imi place walker-ul, dar nu e cam devreme totusi...si eu o pun sa se joace la antemergator dar trebuie tinut pe loc sa nu plece altfel ea cade...de stat in picioare sta sprijinita de el

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput