Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (157)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Viitor

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

In spate exista o placuta cu un surub desfaci surubul si apoi le scoti.Trebuie sa scoti toata placa muzicala de pe premergatori nu stiu cat de coerenta am fost in explicatie sper ca ai inteles ceva...

Merci, Dia, dar n-a mai fost cazul, pt ca ... a adormit.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

LA MULTI ANI LUCIA! Primul bobocel a implinit un anisor! ClaudiaH vrem poze de la aniversare

Giuliana Edi e total cum se tine de pantalonii tai da-i cate-o jucarie in manute sa aiba echilibru, asa o sa mearga singurel.
Am votat ratusca

lavida bine ai venit! Am votat-o si pe Elizuca

sabinel cred ca Postinorul e f puternic pt a avea asemenea actiune, intreaba neaparat un medic. Aa si felicitari pentru cununia religioasa!

Cuscra draga si nora-ta papa mai putin, masa de la amiaza e numarata, cateva lingurite (fructele pt ca se trezeste tarziu) O fi de la caldura, sau cine stie.. lasa ca-si revine soricelul repede. Printesa tot la Italia?

Laura Vai ce frumos! cat de bine merge Alexia si ce dolofana e

Pozici
Mamica deMaya

"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"

Mergi la inceput

Andrei

Erik

Sorana

Nausica ce dulce e Cipi si suparata cand o incurca Pucca ai epuizat fata cu mancarea e totala

Cuscra am dulce dansatorul mic e mortal cum da din fundic si da si cu capul astept sa se trezeasca Maya sa-l vada si ea

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Cuscra pooooooop Tina e tot in Italia si mai sta Ii place foarte mult acolo , acum erau la un lac, se plimbau (tati si copiii, iar mamica respira fericita singura in casa )
Numai ca ieri a vomitat Tina toata ziulica....bine ca nu a facut febra. Azi era ok, a si mancat...ca altfel mmergeau cu ea la dr..

Ieri am fost la dr cu mama. Ne-a citit in sfarsit rezulatatul la analize. Arata mai bine ce e acolo la ficat, a stagnat si nu au mai aparut alte formatiuni, iar la plamani nu e nimik ingrijorator( se vazuse ceva la tomograf si ne-am speriat rau evident )

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Babytza ma bucur pt mama ta!!!
Distractie placuta Tinei in vacanta!!!Ce frumos ca va intelegeti atat de bine cu tatal ei si cu noua lui familie!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Cuscra ma bucur mult pentru vestile bune de la analize Doamne ajuta in continuare

O tulesc la bucatarie sa termin mancarea

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Hello

fetele

Corrina multa sanatate puiului mic

ClaudiaH LA MULTI ANI fetitei tale, sa creasca mare si sanatoasa

Claudinna pe fiacre zi mananca cate o rosie, azi de exemplu a mai galopat una , ici pt voi

CD ma bucur ca sunteti mai bine

Giulianna ce scump e Edi si ce frumos papa

Lavida bine ati venit , ce scumpa e Eliza

Babytza multam de cafea

La multe lunite Andrei de Andy g , Erik de Ramonzca , Sorana de Lacribel

Laura mor dupa Alexia, e superba

Nausica mai mai da’ ce viteaza ai si e scumpa foc cum a adormit ea

Sabinel eu am luat postinor si Crina era putin mai agitata, dar vezi nu lau de foarte multe ori pe an

JulyMorning concediu placut

Babytza am soricelul dansator , ma bucur pt vestile bune de la analize

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

Nausica, e mortala fetita ta! Doamne ce dulce e cum adoarme ea in scaunel!! As vrea sa adoarma si Eliza asa dar din pacate am invatat-o "prost" si cel mai bine adoarme la tzitzi
babytza, mersi!
Lizuca doarme acum somnul nr. 2, de amiaza si mai pot scrie si eu cate ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

CosmyB, multumim pt vot

babytza, acum am vazut filmuletul cu bebelusul dansator. E super scump David, iti vine sa-i mananci funduletul ala din care da cu atata zel . e adevarat fan Micheal Jackson

Mergi la inceput