Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (157)
Raspunsuri - Pagina 15
Nausica spune:
Ia uitati ce parere a avut Cipi despre gustarica de la ora 12:
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
felicic76 spune:
ratonelul: tu ma intelegi: am control de fond pe 5 firme si o garda pe alta
si am de inchis si restul la trimestru
plec dimineata la 7,30 si ma intorc tot asa, imi vine sa ma impusc![]()
Lui Vlad au inceput sa-i sparga gingiile, credeam ca v-am spus dar am scris doar la bloguri, ii ies 4 dinti deodata
nu mai putem, ne-a rupt pe toti zi si noapte. Acum am vazut ca a spart unul, ii astept si pe ceilalt 3. Deja azi este mai linistit. Mananca bine, nu face febra, dar face crize de personalitate (de fapt sunt nervi, iar noaptea se scoala din ora in ora ca sa planga putin. M-am incapatanat sa nu-i mai dau Nurofen, dar in ultimele zile i-am dat cate 2 ml la culcare ai a fost mai ok.
felicic76 spune:
eu sunt multumita ca pot sa citesc tot ce se scrie si vad filmulete, dar nu pot sa postez comentariile. Cred ca saptamana viitoare mai este de foc, apoi sper sa ma linistesc. Iar daca ies si restul de dinti mai repede, chiar sunt fericita
babytza spune:
Nausicaaaaaaaaa m-a spart fii-ta in ce ipostaze adoarme 
e mortala ![]()
![]()
Si soricelul a fost tare incantat de piureul meu de la pranz
Mi-a tras una peste lingurita de am murdarit tot in jur ![]()
![]()
6 lingurite pe numarate a mancat 
July 

moaaaama o luna la mare ???? 
Te invidiez
Dar totusi iti urez distractie maxima , vreme buna si un pui cuminte cuminte , papacios si dormicios
Auzi, cu catelul ce faci ? Il iei la mare ?
Daca il iei o sa ai portiune de plaja privata
Nu se apropie nimeni de voi pe o raza de 100 m 
Lidia of mami, saracutii copii si vai de voi
Imi pare nespus de rau ca a luat-o si pe Iza
Va puuuup si va doresc multa multa sanatate , sa scape puiutii cat mai repede de boala 
lavida am vazut-o pe Eliza 

Babytza si puii
Valentina
David
Poze
dyanira spune:
Carla 

Felicic multa putere it dorim, te admir din tot sufletul tu stii asta!!!Saracul Falkone cu atatia dinti deodata stiu cum e ca si lui Andrei i-au iesit cei 4 de sus toti odata.Noi suntem acum la masele i-a pocnit a doua deja si mai asteapta 2 e tare marait si el seara ii dau si eu Nurofen acum de 1 sapt in fiecare seara ca il doare rau.Nu stiu daca e ceva in neregula poate ne spune Babymom daca nu e voie sa ii dai Nurofen mai multe seri la rand????
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
babytza spune:
Feli si la noi au spart 4 dintoci in 10 zile
Ne-a terminat piticul cu maraiala
Te mai asteptam cu povestiri interesante ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Nausica spune:
Fetelooooor! Ajutoooooooooor!
Cum se scot bateriile de la premergatorul Chicco DJ? Sint singura cu asta mica si m-a astenizat. Parca-i Chucky, ma tortureaza cu melodiile alea. Am pus muzica tare ca sa nu se mai auda, dar degeaba, au o frecventa de se aud peste orice. 

Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
dyanira spune:
Lidia imi pare rau de ca puiuti sunt bolnaviori ne rugam sa le treaca cat mai repede!!!
Babytza
si Andrei papa mult mai putin de cand cu caldurile astea, sau o fi si de la masele cine stie????Ma ingrijoreaza putin ca el e papacios de felul lui.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nausica Fetelooooor! Ajutoooooooooor! Cum se scot bateriile de la premergatorul Chicco DJ? Sint singura cu asta mica si m-a astenizat. Parca-i Chucky, ma tortureaza cu melodiile alea. Am pus muzica tare ca sa nu se mai auda, dar degeaba, au o frecventa de se aud peste orice. ![]() ![]() ![]() Nausica si Ania poze "Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon) |
In spate exista o placuta cu un surub desfaci surubul si apoi le scoti.Trebuie sa scoti toata placa muzicala de pe premergatori nu stiu cat de coerenta am fost in explicatie sper ca ai inteles ceva...
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Babytza si Andrei papa mult mai putin de cand cu caldurile astea, sau o fi si de la masele cine stie????Ma ingrijoreaza putin ca el e papacios de felul lui. |
Cred ca de la caldura e la noi, ca singura masa la care papa mai putin e masa de la pranz , cand e abia venit de afara. In rest papa bine. Dar azi chiar 6 lingurite.....

Babytza si puii
Valentina
DavidPoze