Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (157)
Raspunsuri - Pagina 14
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Bitza ![]() ![]() ![]() Votat pestiuc |
Maaai, ce face pestiucul? Mai are un pic si se prapadeste, saracul!
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
mamidestefan spune:

Apar si eu din nou ..cu vesti asa si asa..la Stefan s-au rarit episoadele de febra..destul de bine (ultimele dati a facut ieri la 9 si la 3 dupa amiaza)..in schimb a inceput Izabella.
Azi noapte a facut aproape 39...iar acum la amiaza 40..nu prea maninca nici ce minca alta data..de baut nici pe atit ..doar tzitzi ce o mai hidrateaza..
Ca atare ..suntem in alerta..acum cu Izabella..si speram ca la Stefan simptomele se vor mai estompa..desi tusea e destul de urita. Am fost inspirata ..inca o data ..si i-am dat Izabellei remediul care il luam si eu si Stefan(phosphorus)imediat ce am vazut ca face febra si tuseste.
Suntem extenuati si eu si tati..si de nesomn..si de caldura..si de stres ....e cumplit sa iti vezi puii pe rind ca se zbat la temperaturi de 40 de grade.. 

Va pup
si aveti grija de puii vostri.
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Cit am slabit pina acum ?
Nausica spune:
Ooof, Lidia, chiar ca trebuie sa fie cumplit pentru tine, pe caldurile astea, sa tragi cu doi puiuti bolnaviori. Sper sa functioneze bine remediile la Izabella. Nu-ti face griji cu mincarea, hidratata sa fie, ca restul recupereaza ea. 

Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
ratonelu spune:
pfiuu...ce caldura....
la multi ani LUCIAAA!!!!!
chiar nu pot sa cred ca face 1 anisor!...parca ieri eram toate gravidute..in ritmul asta, maine-poimaine suntem...la pensie![]()
lidia, imi pare f rau ...va doresc rabdare si multa sanatate puiutilor!
am votat si eu pestiucul
bebe.
ratonelu spune:
sabinel...nu stiu f multe...doar ca postinorul e f puternic.
intreaba medicul, parerea mea.
lavida spune:
Bine v-am gasit, CD27!
Imi place aici, sunteti foarte apropiate, va impartasiti problemele si va ajutati. E fain sa ai cu cine sa te mai sfatuiesti. 
ratonelu spune:
Giuliana, votat![]()
corina, multa sanatate lui Mihnea
laureta
rox, ati cat ai dormit, fratica
am si o o probl, sunt ofticoasa, ce vrei
rox, imi pare bine ca mikul e mai bine
laura
piersicuta, concediu placut in Austria
claudina,nausica,giuliana
lavida, bine-ai venit

oana, cristina
lumi, te imbratisez cu drag
ankusa,
sa treaca durerea
angy_g...la multe lunite lui ANDREI
felicic
vezi ca esti pe gheata subtire...lipsesti cam mult
iepurila
july, o luna la mareee???? moamaaaaaaa
vrem si noiiii
nerantula
bitzaaa...
l-am votat pe bighideanu
sabinel spune:
iepurila sarumana
nerantula, e o concentratie mare de progesteron, respectiv levonorgestrel 0,75 mg. utrogestanul nu stiu cat are concentratia ca n-am folosit, insa cerazette-ul are 0,075 mg desogestrel. pup gruia mic si patruped. si amalia ii da inainte in 4 labe mai nou.
laureta, asta ma interesa si pe mine, in ce masura o afecteaza pe ea.
cd, ratonelu
, doctorita mea nu raspunde, iar gugal nu ma ajuta deloc.
mai multumesc tuturor fetelor ce mi-au urat de cununie
va pup!
lavida bine ai venit!
Sabina si Amalia
blog de cupil
dyanira spune:
LA MULTI ANI LUCIA!!!
Sa fii sanatoasa fericita cuminte si sa ii bucuri pe parintii tai in fiecare zi!!!!
Oau, primul bobocel implineste 1 anisor incet incet ne vine randul si la ceilalti!!!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR