Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (157)
Raspunsuri - Pagina 13
iepurila spune:
votat leutul/ratusca mergatoare.
Alexia 

Ania e o scumpa 

aveti idee daca putem da nuci verzi puilor? ca acus vine sezonul si eu sunt innebunita dupa ele
lavida spune:
Am vazut pozele si filmuletele cu bebeii vostri... sunt minunati!![]()
pe Eliza o puteti vedea, daca vreti, in albumul concursului cu ratustele lav1.jpg si lavi2.jpg, pe pagina a 9-a.
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=8
sabinel spune:
La multi ani primei bobocite aniversate!
fetili am o mica (mare problema). ne-am facut de cap fara protectie si acum vreau sa iau postinor. pe prospect scrie sa nu alaptez imediat dupa administrarea pilulelor, insa amalia mea n-are orar la supt. ce efecte are progesteronul asupra ei?
Sabina si Amalia
blog de cupil
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sabinel La multi ani primei bobocite aniversate! fetili am o mica (mare problema). ne-am facut de cap fara protectie si acum vreau sa iau postinor. pe prospect scrie sa nu alaptez imediat dupa administrarea pilulelor, insa amalia mea n-are orar la supt. ce efecte are progesteronul asupra ei? Sabina si Amalia blog de cupil |
Eu luam 2 utrogestan pe zi si nici nu medic nu mi-a zis ca are vreo influenta asupra alaptatului. Si Cezarette e tot numai cu progesteron.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
laureta spune:
nausica, Puka si Ania sunt mortale amandoua. M am topit dupa Puka cum vrea ea sa se joace![]()
sabinel stiu ca Postinorul este foarte puternic. Mi se pare periculos pt piti mic. Este doar o parere a mea
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
CD27 spune:
Corrina multumim de intrebare, Mikul e bine, a zis dr ca nu se mai aude harait in piept si am observat si noi, astazi iar un kk molatec dar nu foarte (el e constipat tot timpul si un kk un pic moale mi se pare ciudat)
dr tot zice ca a avut/are enterocolita
pai un scaun pe zi sau la 2 zile asta se cheama enterocolita? ca io nu mai inteleg nimic, de vomat a vomat doar de 2 ori o data cand l-a fortat sa ia nurofen si o data ca era mancarea multttt prea pastoasa
Sabinel nu stiu sa raspund dar te
intreaba repede un dr
lavida te vad si eu acum, bine ai venit
julax nu v-am uitat, chiar ma gandeam ce-o fi cu voi, daca sunteti bine, nu stiam ca scrieti la alt subiect
poate ne aratati si noua din cand in cand poze cu picii![]()
Mami de Mikul Robert Constantin

Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laureta nausica, Puka si Ania sunt mortale amandoua. M am topit dupa Puka cum vrea ea sa se joace |
Multumim pt complimente.
Da, e tot ce ti-ai putea dori de la un ciine care sta linga copilul tau. E foarte atenta, tandra, jucausa, eu ma amuz tare de tot uitindu-ma la ele. Dar Cipi e cam indignata cind i se pune in cale.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
babytza spune:
Julax eu va citesc mereu la 2 pitici
Am vazut ca sunteti bine, am vazut pozele voastre ( sanziana, claudia ) Dar mi-am imaginat ca scrieti doar acolo si din lipsa de timp. Acolo ritmul e mai lent, e asa, mai de mamici cu mai multi pitici
Te pup si eu 

nausica am vazut filmuletul cu Cipan si Puca
Sunt tare haioase
Ce supi e Ania cand se aseaza in fata ei
Pupici printesei 
Mommy magda 

Bitza 

Votat pestiuc ![]()
Edit : acum am reusit sa vad un filmulet
BRAVO ALEXIA !!!!!!!!!!!!!!! 

Babytza si puii
Valentina
David
Poze
JulyMorning spune:
Buna ziua!
N-am mai scris de mult pe aici, dar azi incepe numaratoare inversa pentru toti sarbatoritii! Deci
La multi ani, Lucia! Sa fii sanatoasa, desteapta, frumoasa si cu un dram de noroc! Claudia, sa-ti traiasca fata!
Luminita, imi pare tare rau pentru pierderea suferita, iti tin pumnii sa fii tare, ca sigur hunii te tin ocupata.
Nerantula, mi s-a strans stomacul cand am citit prin ce ai trecut, din pacate stiu cum e, pe pielea mea. Sper sa ai parte de toate bucuriile pe care ti le doresti, cat mai curand.
Nikole, pupam fetele, sper ca sunteti mai bine.
CD, sanatate multa Mikului si nu mai pleca urechea la toate aberatiile pe care le debiteaza te miri cine (inclusiv familia).
Babytza
multumim ca face prezenta
, dupa cum vezi ne-am prezentat la raport.
Fi'mea e bine, mananca mai mult nu daca nu e lapte, arunc la mancare in prostie, dar ma incapatzanez sa gatesc, sa prepar diverse, cu gandul ca intr-o buna zi o sa-si revina. Merge bine in picioare tinuta de manute, acum exersam mersul cu sprijin doar intr=o mana. O pun in premergator in casa si alearga cainele, saracul cred ca daca s-ar vedea ar fi plin de vanatai la cat il pocneste cu premergatorul.
Maine plecam la mare, in Vama Veche, 2 saptamani cu tati, apoi ramanem noi doua singure, de capul nostru inca vreo luna, sper eu sa ma tina nervii. Deci cine are chef, nr meu de tel e pe mailul comun. O sa plec cu modemul dupa noi, poate intru sa va spun daca e apa calda ![]()
Ma duc sa fac bagaje, cred ca ne-ar trebui si noua o rulota, cum are Nocom, ca nu stiu cum o sa ne descurcam.
Pupam bebelimea si mamicimea 
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze