Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (157)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Babymom..sper sa rezolvi cat mai repede problemele si sa te intorci la noi

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Babtmom, iti urez sa se rezolve repede. Daca ai nevoie de vreun sfaat sau o mana de ajutor nu ezita!

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna fetele...m-ati uitat??? vreau sa va spun ca o sapt. am fost atat de obosita incat nici pe picioare nu ma puteam tine, si am zis decat sa scot vre-o prostie pe aici mai bine stau in banca mea.. iar alta sapt nu am reusit sa ajung sa platesc net-ul .....so....suntem bine sanatosi la 9 luni avem 8.100 kg si 71 cm. eu zic ca este destul de bine (nu am reusit sa parcurg nici un cap. din urma...si nici nu cred ca am sa reusesc foarte curand deci nu prea stiu ce sa mai intamplat pe aici si ma oftic )

Ce mai face-ti voi??? am reusit sa citesc acum putin si imi pare rau de BABYMOM sper sa nu fie ceva grav....si sa te intorci cat mai repede

INTREBARE la voi cand a venit menstra.....a continuat sa vins in fiecare luna sau a mai facut pauza vre-una??? mie mi-a venit luna trecuta dar luna asta....puza....este normal???

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Cris, cu serviciul am scris mai devreme, sper ca voi sunteti bine mersi.

Lumi, bine c-ai mai scrris. Adevarul e ca se cade din pat fulgerator si in cele mai neasteptate momente. Ma bucur sa aud ca sunteti bine si va apucati de mers.

Babytza ma ucur ca mama ta e ok cu analizzele, sper sa fie asa multi ani de acum inainte.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

aaaaa.... si apropo noi am inceput sa mergem in picioare...bineinteles nu singuri, tinuti de mana ....suntem super fericiti si ne place atat de mult ca nu prea ne mai intereseaza caruciorul

300 vreau sa zic ca de chestia cu serviciul imi este o frica....tot asa de lasat cu soacra in care nu prea am mare incredere....dar ce putem sa facem.....sper ca si la mine sa fie macar pe jumatate asa de usor cum este la tine

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Babymom sper sa se rezolve repede problemele...te asteptam aici cat de curand

Ramona ma bucur ca Anduta e cumintica si papacioasa in lipsa ta.
Eu zic ca e mai bine asa...adica am observat si la Radu faptul ca daca am stat numai eu cu el de mic..e cam reticent la alte persoane..cand mergem in vizita..cam greu sta la alte persoane..trebuie sa ma aiba mereu aproape...la maica-mea nu sta deloccccc....mi-e groaza cand or trece cei 2 ani..si trebuie sa ma mai desprind de el un pic..de fapt stau si ma gandesc de ce sa ma apuc ca sa-l am mai mult timp cu mine..deja sa ma intorc la vechiul servici nici nu ma gandesc.

Klemi chiar ma intrebam ce e cu voi de n-ati mai scris

Giulianna zi-ne cum e cu votul? putem vota in fiec zi? sau de mai multe ori pe zi? cum e?

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Am facut capitol nou

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Fetelor, eu va parasesc... Exista de curand in viata mea niste probleme care cer concentrarea mea maxima si deplina. V-am anuntat ca sa nu credeti ca am dat bir cu fugitii. Daca se vor limpezii apele am sa intru sa va spun. Sper sa fie asa...

Va apreciez mult si va simt prietenele mele de la distanta.

Mama lui Dragos si a lui Victor

Imi pare tare rau ca ne parasesti ....
si ..nu stiu de ce..dar am un feeling ca in curind voi ajunge si eu in aceeasi situatie ..insa inca mai sper sa ma insel.

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Cit am slabit pina acum ?

Mergi la inceput