Cauzele opririi din ev.a sarcinii -Trombofilia-11
Raspunsuri - Pagina 8
karinuta spune:
buna fetelor! azi am vorbit cu asistenta dnei dr.Uscatescu, cred ca sa plec la Bucuresti.Danny am citit ca si tu vrei sa mergi la ea.Mi s-a spus ca este nevoie de programare, ca este acolo in fiecare dimineata intre 7-10.As vrea sa stiu cum se procedeaza, iti mai face analize noi sau cele pe care le ai sunt bune.Prima data intri la ea in cabinet sau la laborator?Daca stie cineva va rog sa-mi spuneti, eu sunt fffff departe de Bucuresti si n-as vrea sa am neplacuta surpriza ca merg acolo fara toate datele problemei.sunt fffff emotionata, saptamana viitoare ar trebui sa incep tratamentul pt fiv ,sper sa fie ok totul.multumesc!
jasmine30 spune:
Buna fetele am inteles ca daca ai ambele mutatii hetero MTHFR trebuie sa dozezi si homocisteina. Voi stiti unde pot face aceasta analiza in Bucuresti si cat costa?
danny1 spune:
karinuta,eu nu am intrebat amanuntele,ci doar daca ma poate ajuta si primi.ca aici,profesori,conf dr mi-au spus sa nu mai fac copii.ca transmit mutatii genetice.ma simteam ca o ciumata.i-am descris toata situatia si a zis ca ma primeste cand pot merge.ca o sa facem un copil sanatos si frumos ca in povesti.tre sa ma vada pt o schema de tratament.nici nu stiu daca pt programare tre sa-i scriu ei sau asistentelor.nu a zis ca ar trebui refacute anal.sper sa nu,fiindca le-am facut la centru de genetica.nu a zis ca tre sa l erefac.a zis doar de schema de tratam.
mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans
karinuta spune:
danny iti multumesc mult pt raspuns si iti urez sa ai cat mai repede copilasul mult dorit.Daca ajung la dna dr. inaintea ta am sa-ti dau detalii despre intalnirea cu ea.
danny1 spune:
karinuta,multumesc la fel.chiar te rog sa-mi zici cum a fost.raspunsul ei la mail-ul meu a fost f dragut,daca si consultatia e la fel...va fi fara cuvinte.
lavinia78 spune:
miki concediu placut si sa revii odihnita, refacuta si gata de lupta. Anul acesta vei reusi
dany ma bucur ca ai primit raspuns de la doamna doctor si acum esti mai optimista.
pentru toate fetele si zile linistite si racoroase
luck spune:
miki
concediu placut !!!!!
Ufff , nu stiu ce ma fac fara tine zilele astea.
Sa va distrati , sa va odihniti si sa va relaxati !!!!
mcrissa spune:
Fetele care urmeaza sa mearga la Fundeni ar fi bine sa aiba o copie dupa toate analizele de coagulare, genetice, puse frumos intr-un dosar,care sa ramana acolo sa se poata uita doamna dr pe ele.
dimineata cand ajungi la Fundeni iti va recolta asistenta sange si te cheama in cateva ore dupa rezultat si discutia cu doamna dr, deci fetele care nu sunt din Bucuresti sa stiti ca va dura ceva.este bine sa ai o trimitere de la dr ginecolog sau dr de familie.
15+ Minunea din burtica
Puisori
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
danny1 spune:
oare ma voi descurca singura in buc?sa nu-l pun si pe sotu pe drum.fetelor care nu sunteti din buc,cum ati facut?