Cauzele opririi din ev.a sarcinii -Trombofilia-11

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_81 spune:

Dany, eu am mers cu harta si mi s-a parut foarte greu de ajuns acolo, asta prima data, apoi te inveti. Eu aveam trei puncte de reper: Municipal, avionul, iar dupa avion faci a doua la dreapta te-am lamurit ,nu?
O sa te descurci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreiutasg spune:

Cris avionul din intersectie nu mai e de mult

Danny, indicat ar fi sa-ti iei o harta a Bucurestiului si sa rogi un taximetrist sa-ti traseze traseul.
De ex. de la Gara de Nord (poate vi cu trenu') ai autobuzul 282 direct la spitalul Fundeni uite si o harta http://www.ratb.ro/download/harti/autobuze.pdf -
Linia 282

Fluviului(04:30,23:00), Golescu, Gara de Nord, Grivita, Titulescu, Mihalache, Dorobanti, Vacarescu, Lac Tei, Doamna Ghica, Colentina, Bacila, Sos. Fundeni(04:30,22:40)

Daca vi cu masina...poate cu GPS, desi nu-ti recomand ...ca innebunesti

MOTTO: Nu pot schima directia vantului dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeauna la destinatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Fetele imi spuneti si mie cum si unde ati comandat Medyn Forte? Ca eu gasesc numai site-uri in germana si niciunul in engleza. Si sincer nu inteleg nimic. Voi cum ati aflat ca acesta e cel mai bun complex vitaminic pt MTHFR?

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_81 spune:

Andreiuta, cum nu mai e avionul ca acum 3 luni era.
Daca nu mai este eu nu mai stiu sa ma duc.....dar gasesc eu pe cinva din Bucuresti care sa vina cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

e complicat fiindca mi s-a spus ca si taximetristii nu-s prea seriosi,daca imi simt accentul de ardeal ma duc cine stie pe unde sa-mi ia mai multi bani.iar cu autobuzul?cred ca fac mult timp si cald si aglomeratie.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

Mergi la inceput

un ardelean in bucuresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia78 spune:

danny eu as urma urmatorul traseu pentru ca mergi doar pe bulevarde mari si destul de drept:

Autostrada Pitesti - Bucuresti -> te scoate in Bd Iuliu Maniu mergi pana la capat, adica treci de Universitatea Politehnica care se afla pe dreapta -> intrii pe Sos Cotroceni si mergi drept pana la cheiul Dambovitei cand faci dreapta, treci de Spitalul Universitar si intrii pe Splaiul Independentei pe care mergi pana la Pta Unirii aici faci dreapta si imediat stanga si intrii pe bulevardul cu fantani -> Bld Unirii mergi pe el drept pana la Pta Alba Iulia unde faci rondul si o iei pe a doua iesire la dreapta -> Bd Decebal mergi drept pana la Pta Muncii (actuala Eudoxiu Hurmuzachi) de aici o iei tot inainte, lasi in dreapta ta o biserica si esti pe Bd Basarabia mergi drept iar la a doua intersectie mare o iei la stanga -> Sos Morarilor in urmatoarea intersectie tot inainte si ai intrat pe Sos Fundeni si mergi pe sosea tot inainte, trecei vreo doua poduri si pe stanga se face la un moment dat spitalul. Nu o iei pe prima poarta ca este o clinica ci pe a doua, dupa statia de autobuz. Poti sa intrii cu masina ca au parcare, contra cost desigur. Cum intrii tu pe poarta trebuie sa ocolesti spitalul (esti la intrarea din spate)pe partea stanga. Primul corp de cladire pe dreapta este gastroenterologie parca. Urmatorul corp care este si mai in fata si are o usa de termopan este hematologie. Cand ajungi acolo mai intrebi unde o gasesti pe Dna Doctor caci in spital este cam intortocheat.

Iti trimit si o harta interactiva a Bucurestiului sa urmaresti traseuseul descris. Daca vrei iti pot trimite PM cu mobilul meu si ma poti suna sa te mai indrum.

http://www.salutbucuresti.ro/planoras/

Sunt sigura ca te vei descurca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Fetele ma ajutati va rog cu un raspuns in legatura cu modul in care pot procura Medyn Forte? Multumesc!

De asemenea imi trimiteti pe PM nr de tel al dnei Viorica pt ca am uitat hartiile acasa? Multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

jasmine mie imi aduce cineva din Germania.am o gasca de prieteni acolo si mai vin prin tara.eu am rugat o fata de pe forum care sta in Germania sa caute pe forumuri in germana ce iau gravidele de acolo care au MTHFR si acolo scrie ca iau Medyn Forte.Am tradus si eu cu Google translate paginile respective si asa m-am apucat de Medyn.

15+ Minunea din burtica

Puisori

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

jasmine,eu nu iau Medyn forte.eu iau acid folic,B6 si B12,separat.puteam sa rog pe cineva sa-mi aduca,dar ma dau pest ecap sa ma descurc singura.

Mergi la inceput