Cauzele opririi din ev.a sarcinii -Trombofilia-11
Raspunsuri - Pagina 6
ank30 spune:
Draga danny1, nu stiu de ce nu ma mai mira nimk,medicii astia sunt rupti de realitate si sincer mi-e m-i se face frica de indiferenta lor.Am intalnit si eu cativa....brrr..!Pupici la toate ,iar la fetele cu burtica nastere usoara!
danny1 spune:
da-ti,va rog, adresa de mail a d-nei dr Uscatescu.incerc si asa.poate imi recomanda ea pe cineva.
mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans
criss_85 spune:
danny,imi pare rau de experienta pe care ai avut-o azi la noul doctor!
ti-am primis PM cu adresa de mail a dr Uscatescu. Sper sate lamureasca ea cumva ...
danny1 spune:
anka,stiu ca si tie ti-a dat numai acid folic,dar nu pot sa cred ca e de ajuns.cand atatia medici recomanda un tratament complex,numai clujul in lumea asta merge pe acid folic,exclusiv.
criss,multumec.maine ii scriu,cerandu-i ajutorul.e clar ca nu ma voi putea muta in buc 9 luni,desi as avea unde sta.dar poate imi da o solutie.gata,nu mai merg la alti medici.voi continua cu ginecoloaga mea.
rosca spune:
Danny;Nu stiu de ce dar am fost sigura ca asa se va intampla, eu am o gramada de experiente negative cu doctorii clujeni deoarece cred ca am fost la toti pe rand dupa ce am pierdut sarcina.Sa va spun o chestie interesanta,la ultima sarcina (cea oprita in evolutie),am ramas insarcinata dupa un an jumatate de incercari in timp ce faceam tratament cu aspirina Bayer pentru o raceala.Convingerea mea este ca aspirina m-a ajutat ,iar in momentul in care am incetat sa o mai iau a devenit o problema.Deatfel medicul care m-a chiuretat mi-a spus ca ar putea fi o problema de circulatie (dupa ce facusem toate analizele dupa pierdere),chiar daca am anticorpi antifosfolipidici si anticardiolinici in parametri.La momentul respectiv m-a mirat parerea lui deoarece mi sa parut ca habar nu avea si a gasit un motiv oarecare.De atunci am evitat sa mai merg la el ,poate ca ar fi bine sa il caut din nou desi nu am o parere grozava despre el (pentru cine stie e vorba de Halmageanu)
Danny;Daca reusesti cu un simplu email as incerca si eudearece nu mai am foarte mult timp,in septembrie fac FIV la Szeged.
Sarut toate fetele
cris_81 spune:
Salut toate fetele de pe site!
Am cautat si eu pe net si am gasit clinica Matei
Basarab unde analizele pentru profil sindrom antifosfolipidic costa 140 lei
-Al-55
-ac cardiolipinici- 45
-anti-beta2 glicoproteina-35
o sa ma interesez daca se pot face si restul analizelor acolo si va anunt
Numai bine
danny1 spune:
cred ca de cluj au ramas doar fumurile.am crezut ca nepotismul si non-valoarea invaluita frumos si pompos se promoveaza doar la fac de litere.acolo,stiam sigur.dar si medicina,tot asa?in sf,am aruncat cu banii la medici,pret de un concediu.asta e.acu gata,merg la doct me acu care pot discuta,careia ii pot spune: vreau sa iau asta.veau asa sau asa.mii de titluri universitare castigate cum?doar teorie.si in practica doar cazuri banale,sa nu le strice reputatia.mi-e scarba.m-am saturat de loaze.
danny1 spune:
i-am scris lui uscatescu.is tare curioasa daca-mi raspunde.uuuuuu,uuuuuuuuu,unde sunteti?ati zbughit-o toate la mare?
mcrissa spune:
danny imi pare rau ca te-ai intors dezamagita de la dr.sa sti ca eu apreciez foarte mult un dr ginecolog care te trimite la hematolog pentru trombofilie, spunand ca nu e specialitatea lui.ginecologul meu mi-a zis ca el imi poate da sa fac profilactic Clexane ca a mai avut cateva gravidute cu Clexane, dar ce sfatul lui este sa merg la un hematolog.sper sa primesti raspuns de la Uscatescu, si eu sunt curioasa ce spune ca pe mine cu B-urile nu m-a lamurit nici acum
14+ Minunea din burtica
Puisori
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
ank30 spune:
Fetelor,eu merg la o clinica din Ungaria,deoarece am mai mare incredere in cei de acolo decat in medicii de la Cluj,dealtfel datorita setului de analize pe care m-i le-au recomandat am descoperit cauza(am trimis mail cu toata istoria intamplarilor nefericite din per.sarcinilor si asa s-a descoperit).La medicul de care spunea danny1 am fost si eu si mi-a spus"nu e nici o problema".Oare?????cum as mai avea incredere???Cred in medicii care te supun unor analize si nu care-ti spun "data viitoare o sa fie bine"!