Cauzele opririi din ev.a sarcinii -Trombofilia-11
Raspunsuri - Pagina 18
sufletel_80 spune:
Intrebare: Am vazut pe site-ul Synevo ca o parte din analizele de hematologie si imunologie sunt decontate prin CAS, la indicatiilor medicilor de familie sau medici de specialitate, dupa caz. A beneficiat cineva de astfel de analize compensate? Care este procedura?
Va multumesc!
irinabobe spune:
am luat si eu azi clexane de la un help net. problema e ca dr mi-a dat reteta gratuita pt 2 luni si astfel se depasea plafonul si nu am putut lua decat 44 de fiole gratuite...dar asta e peste 2 luni o sa ii zic sa imi dea doar pt o luna.
dezamagita spune:
buna fetelor,
injectiile clexane pentru ce anume sunt? se fac doar in timpul sarcinii sau si dinainte?
ank30 spune:
raluca,
eu am recomandare de la hematolog pentru clexane(la sfarsitul lunii ar tb sa incep tratamentul) pentru probleme de coagulare a sangelui respectiv factorul v leiden heterozigot.Clexane este un anticoagulant recomandat in sarcina pentru profilul trombofilie.
danny1 spune:
mcrissa,dar de ce mai apar aceste mici sangerari?ce zic medicii?ce bine ca esti asa relaxata......eu nu mai pot auzi asa ceva.ca la mine asa incepeau problemele.de atunci nu mai pot vedea sange in fata ochilor.sunt dusa psihic.
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()
NicoletaB spune:
am venit de la doctor:
deci, analizele efectuate sunt (daca voi stiti ce inseamna fiecare va rog sa ma lamuriti si pe mine):
PT sec TS
PT%TS MC
PT INR TS
aPTT. PSL
Fib
LA1
ProC. Glob. NR 0.3 NR
Pc
Ps
AI3(roman)
toate de mai sus mi-au iesit in limite mai putin acel 0.3
pana raman insarcinata mi-a recomandat:
ASPENTER 75 mg ( o zi DA, o zi NU)
Ac. Folic 5 mg
Mg+B6 2/zi
Vit E forte 1/zi
Vit. Cefw- ce reprezinta? farmacistele nu stiu ce e, asa ca nu am cumparat-o
mcrissa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danny1 mcrissa,dar de ce mai apar aceste mici sangerari?ce zic medicii?ce bine ca esti asa relaxata......eu nu mai pot auzi asa ceva.ca la mine asa incepeau problemele.de atunci nu mai pot vedea sange in fata ochilor.sunt dusa psihic. mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans |
danny mi-a curs sange unde am facut injectia
17+
Minunea din burticaPuisori
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
2bobocei spune:
Scuze Nicoleta ca nu ti-am putut raspunde in timp util dar deabia acum am reusit sa intru pe forum si sa citesc mesajul tau. Mie mi-a spus sa vin la ora 14.00, fara sa imi spuna insa pana la ce ora este in spital. Analizele pana la urma au fost gratuite? Nu de alta dar sa stiu cu cati bani sa merg la mine. 
irinabobe spune:
uscatescu te cheama la rezultate intre 10-14, dar eu ieri am ajuns pe la 8 si erau gata deci se poate si mai devreme de 10. de obicei ele sunt acolo maxim pana la 16.
monalac spune:
buna,fetelor!voiam sa va incurajez si sa va spun ca totul va fi bine.eu am 2 sarcini duse la capat cu clexane si copiii sunt sanatosi.e drept ca ambele sarcini au fost extrem de grele,dar a meritat.voiam sa va spun ca mai am niste clexane care expira in 2010,daca cineva are nevoie de el,i l donez cu cea mai mare placere!