Cauzele opririi din ev.a sarcinii -Trombofilia-11
Raspunsuri - Pagina 17
2bobocei spune:
Buna, maine dimineata voi merge si eu la Fundeni la d-na dr. Uscatescu pentru analize. Avand in vedere ca voi merge fara nici o trimitere, cu alte cuvinte din proprie initiativa, va rog frumos sa imi spuneti care ar fi costul analizelor.
anna_chris spune:
mcrissa, 
am reusit sa dau de medicul meu la telefon el fiind in concediu si i-am citit rezultatul uroculturii. mi-a dat sa iau nolicin insa cand m-am dus sa ridic rezultatul si fizic de la spital am mai consulatat o doctora care mi-a dat reteta cu zinnat 500 de 2 pe zi.. in seara asta il incep ca nu mai pot... sper sa ma odihnesc...azi noapte nu am dormit de durere.. de asemenea trebuie sa bem muuult lichid... eu sunt patita cu aceste infectii.. am un istoric.. insa in sarcina e altceva.. tu ce antibiotic iei?
te pup si ai avut dreptate cu clexanul... ustura... tocmai ce l-am facut in burtica de data asta ca la stimulare, doar ca mi-a curs ceva sange... nu dureaza mult usturimea, in 5 minute imi revin... cand am vazut sacosa de la farmacie cu tratamentul pentru o luna am inceput sa plang... e muuult, eu inca sper sa se normalizeze situatia si sa scap de acest cosmar... 
p.s. oricum tu mi-ai dat de gandit cu infectia asta... de aceea am sunat la spital sa vad daca mi-au iesit analizele pe care mi le-au facut cat timp am fost internata... daca era dupa ei... ramaneau acolo pe vecie....si eu cu durerea de atata timp.. oricum eu sper sa nu il afecteze pe bebe acest antibiotic...am vb si cu medicul de familie care a refuzat sa imi dea antibiotic... a zis categoric nu, mai ales la 4 luni. ma pune pe ganduri.. fiecare medic are cate o opinie...
ank30 spune:
Avalon,
mersi tare mult de informatie,dar se pare ca nu o sa pot face rost de clexane gratuit deoarece medicul de familie mi-a spus ca nu i-mi poate da decat compensat si doar gravidutele fara nici un fel de venit au dreptul la clexane gratuit!Hmmm....ce ironie!Felicitari pentru burtica sa auzim numai de bine.
mcrissa spune:
anna chris si mie tot Zinnat de 500 de 2 ori pe zi timp de 5 zile mi-a dat.mi-a zis ca nu afecteaza sarcina dupa 14 saptamani, sa iau fara grija, ca si eu eram suparata tare ca trebuie sa iau antibiotic.si eu ma chinuiam cu dureri de vreo 2 saptamani, poate chiar 3.nu stiu daca te lasa dupa prima pastiluta, dar dupa a doua si ceiauri calde te va mai lasa.vezi ca nu ai voie ceai de plante, doar ceai de fructe sau compot cald, eu seara beau un lapte cald, ma ajuta si sa dorm mai bine.
cat despre Clexane...si mie mi-a curs sange in seara asta, cu toate ca mi se intampla foarte foarte rar, in seara asta am vut o picatura cat un bob de piper, sotul s-a si speriat, s-a schimbat la fata, dar mi s-a mai intamplat si alta data si nu am patit nimic, asa ca mergem mai departe.
ank30 schimba medicul de familie.legea e lege pentru toti.eu iau de 4 luni 30 de fiole pe luna gratuit si am salariu bun.sa sune si sa se intereseze.daca vrei iti dau pe PM lista pe acre sunt, cod diagnostic...
2bobocei nu stiu sa fi platit cineva analizele,ia un buchet de flori, am vazut ca ajuta,nici eu nu am avut trimitere si m-a mustrat putin, dar apoi a uitat si se poarta foarte frumos cu mine de fiecare data.
Maine dimineata am eco si am emotii mari.joi merg si eu al Fundeni cu rezultatul de la ecografie sa vedem cu ce mergem mai departe.
17+
Minunea din burtica
Puisori
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
Avalon spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ank30 Avalon, mersi tare mult de informatie,dar se pare ca nu o sa pot face rost de clexane gratuit deoarece medicul de familie mi-a spus ca nu i-mi poate da decat compensat si doar gravidutele fara nici un fel de venit au dreptul la clexane gratuit!Hmmm....ce ironie!Felicitari pentru burtica sa auzim numai de bine. |
spune-i sa-si actualizeze listele, ca pe cele valabile acum clexane este trecut in lista de gratuite pentru toate gravidele, nu numai pentru cele fara venituri, eu iau lunar si am venituri.
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
24+ 
Avalon spune:
intr-adevar, clexane pe listele vechi era trecut la cele fara venituri, dar doctorita mea de familie a sunat de fata cu mine si s-a informat.
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
24+ 

2bobocei spune:
Multumesc pentru raspuns Mcrissa. Maine la ora 14.00 voi merge si eu la Fundeni dupa rezultate.
anna_chris spune:
mcrissa, tu de la ce farmacie iei compensat clexanul.. mie intr-adevar medicul de familie mi l-a dat compensat total insa farmacia nu a putut sa mi-l dea asa ca nu ii accepta nu stiu ce in calculator... si a trebuit sa platesc cam 2 milioane... poate data viitoare incerc la alta farmacie.. intr-adevar am reusit sa dorm bine.. inca ma mai doare dar e incomparabila starea... mergem inainte si cu antibioticul... si cu clexanul...
o sa lipsesc vreo 2 zile ca plec din bucuresti dar sper sa obtin internet mobil si sa pot ramane in contact cu voi..
va pup 
NicoletaB spune:
2 bobocei pana la ce ora ti-a zis sa te prezinti sa iei rezultatele?
eu trebuie sa ma duc azi si nu mai tin minte daca pana in ora 15 sau dupa ora 15
ank30 spune:
Avalon,mcrissa,
fetelor,ma bucur ca mi-ati dat o veste asa buna...acum va trebui sa o informez si pe dr.mea de felul cum sta treaba cu compensarile si gratuitatile;o fi fost
..of..of..o sa-i amintesc ca s-au schimbat listele
.Momentan nu sunt graviduta,poate doamne doamne face vreo minune prin sept.eu asa sper iar clexane ar tb. sa fac si innainte de a ramane insarcinata
. Cum pot sa-mi activez PM-ul?