Cauzele opririi din ev.a sarcinii -Trombofilia-11

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

ieri am ajuns la 14
analizele sunt gratuite

nimeni nu stie nimoc de anlizele mai sus enumerate si despre ce vitamina este vorba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Nicoleta - probabil vit C efv , adica efervescenta .

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

merci
la asta nu ma gandisem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dezamagita spune:

buna fetelor,

Mie mi-a iesit in 2007 MTHFR C677T - heterozigot, daca ar fi sa ajung la Bucuresti, la dna dr Uscatescu, am inteles ca am nevoie de o trimitere de la medicul de familie si de la ginecolog, ce ar trebui sa scrie pe trimitere?
Se face si hemoleucograma completa?
Ce fel de analize face doamna doctor?

Rezultatele se elibereaza in aceeasi zi?
Multumesc:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

azi dimineata am fost si eu la Fundeni si asistenta mi-a zis sa fac neaprat si fluxurile.am gasit tot azi un loc la eco si masuratorile au iesit: IR artera uterina dreapta 0.83 si IR stanga 0.71.mi-a zis sa merge maine la Fundeni ca probabil ma va trece pe Clexane de 0.6, ca sunt usor crescute valorile,dar ca nu e atat de rau avand in vedere ca bebe creste bine, e cu 5 zile mai mare.oare sunt relevante masuratorile la aceasta varsta a sarcinii?imi e asa de frica.

17+ Minunea din burtica

Puisori

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

dezamagaita iti trebuie trimitere ori de la ginecolog ori de la medicul de familie.pe trimitere poate scrie :"Suspiciune trombofilie, rog consult de specialitate", asa am avut eu scris si a fost ok.

17+ Minunea din burtica

Puisori

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_81 spune:

Salutare fete dragi!
am luat si eu rezultatele la hormonale
singura analiza care nu a iesit in limite este Estradiol care a iesit <25 iar vaolrile normale sunt 220
Ce ziceti e grav?

Voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

fetelor,inainte de anal de la fundeni,tre sa intreup aspenterul si vit?ca luni merg.vine cineva la o cafea/suc?

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns profa spune:

cris81,depinde, in ce perioada ti-ai dozat estradiolul?Ca la inceputul fazei foliculare estradiolul trebuie sa fie minim,pt. a se dezvolta foliculii,pe urma creste, astfel incat la ovulatie sa aiba valori maxime.Daca ti-ai facut analiza in primele zile dupa CM e ok valoarea,daca nu,inseamna ca ai un deficit de estrogeni,mi s-a intamplat si mie,am avut la ovulatie chiar si 60 si ceva,cand ar fi trebuit sa fie 300-400.Eu am luat niste tincturi(marar,lemn dulce) si peste 2 luni a fost super.Dr. mi-a spus ca organismul mai are fluctuatii hormonale absolut normale,nu e un motiv de ingrijorare.,si succes!
la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Fetelor care ati fost la dr Uscatescu va rog ajutati-ma cu un raspuns si anume se poate face acolo si analiza MTHFR ???
MULTUMESC !!!

Mergi la inceput