Cauzele opririi din ev.a sarcinii -Trombofilia-11
Raspunsuri - Pagina 14
karinuta spune:
luck daca nu ai facut rost de numarul de tel. al dnei dr.Uscatescu, iti trimit eu un pm cu el, cu cea mai mare placere.
profa spune:
la toate fetele!
Jasmine ,spune-mi te rog unde si cand ai facut analiza aia, PFA, ca eu inca nu am auzit de ea, se face in timpul sarcinii sau poti sa o faci si inainte?Si la ce laborator?
anna_chris, nu vreau sa te influentez,vreau doar sa-ti spun ca mie mi-a murit fetita dupa amniocenteza. N-as mai face testul asta niciodata,si nici n-as mai sfatui pe nimeni. Nu vreau sa ma repet, ca am mai scris de cateva ori toata povestea,daca citesti din urma o sa gasesti,nu a fost avort spontan dupa punctie, cum poate ar fi fost de asteptat,sarcina era sub heparina, 2 zile inainte si 2 dupa am intrerupt heparina ca sa se evite o sangerare,poate ca a fost si vreo eroare umana, stii ca exista un risc de 1-2%,eu mi l-am asumat si am pierdut.Te rog gandeste-te fff. bine, fa-o doar daca la eco exista dubii,altfel eu nu te-as sfatui.Dar,sigur, decizia iti apartine.Iti doresc sa o iei pe cea mai buna!
pentru toate fetele!
monu spune:
Buna, cine poate sa ma lamureasca. lista de alimente interzise de pe prima pagina se aplica doar gravidutelor cu sindrom? sau si persoanelor care nu sunt gravide si au sindrom?
si inca o intrebare importanta - stiti cumva daca acest sindrom se poate sa il fi mostenit si fetele mele?
danny1 spune:
monu, zicea un medic ca ar trebui sa fac si fetitei anal sa vad daca a mostenit mutatile genetice.e posibl.dar tu nu aveai mutatiile,ci sindrom anti-fosfolipidici,nu?el zicea de mutatii,despre sindrom nu stiu ce sa zic.
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()
danny1 spune:
fetelor,imi dati va rog si mie nt de tel al lui uscatesu?multumesc.
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()
monu spune:
Danny, multumesc pentru raspuns. da. eu nu am avut mutatii. eu am avut sindrom antifosolipidic. la vremea mea... acum 4 ani volumul de info era mai limitat comparativ cu cate info vad la voi aici.
poate ma ajutati si pe mine la o problema.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140857
anna_chris spune:
Profa,
imi pare asa de rau pentru ceea ce s-a intimplat, citisem povestea ta bineinteles, si nu am cuvinte sa imi imi exprim parerea de rau. trebuie sa fi fost oribil. eu saptamana trecuta am fost internata 3 zile ca uterul meu e putin contractat, inca ma doare, se pare ca bebe creste mai repede decat se poate dilata uterul. Cel putin asta e explicatia medicilor. Deocamdata, stau in concediu medical cat mai mult timp la pat insa durerile apar in special noaptea. Din cauza asta sunt putin speriata de amniocenteza. Unde ai facut-o tu? Eu sunt programata la medlife, urmeaza sa o fac cu dr. Predoi si daca in 2 saptamani nu imi trec aceste dureri, probabil ca nu o voi mai face. o sa vad atunci ca va participa si medicul meu la amnio ca ecografist. Pana atunci insa va trebui sa incep si tratamentul asta cu clexane si sper sa ma descurc cu intepaturile (mi-e teamnaaa)... Sper ca tu esti bine.... tinem legatura pe forum...
Ma bucur ca pot vorbi cu voi care treceti prin aceleasi emotii..
Profa, te pup....
Imbratisari si la celelalte fete 
mcrissa spune:
anna chris si eu am de ceva vreme dureri de burtica, mai ales noaptea.m-am gandit ca e infectie urinara , dar a iesit negativa.i-am povestit dr-ului si el a zis ca uneori urocultura poate iesi sterila chiar cu infectie urinara si m-a trecut de ieri dimineata pe antibiotic, iar noaptea trecuta a fost prima noapte fara dureri.el spune ca la mine apare in special noaptea durererea pentru ca nu merge la toaleta la fel de des ca si ziua.
cat despre injectii sa nu-ti fie frica.eu fac zilnic de la 6 sapatamani, au fost grele primele injectii, acum au devenit o placere cand vad cum creste bulina mea draga.
16+
Minunea din burtica
Puisori
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
cris_81 spune:
Neata fetelor!
Am primit si eu rezult la analize
Cele care nu au iesit bine sunt:
A III-52% (>80)
prot C 49%(70-130)
prot S 46%( 55-140)
mutatia c677t genotip heterozigot