Cauzele opririi din ev.a sarcinii -Trombofilia-11

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns profa spune:

anna_chris,bine-ai venit pe la noi,si felicitari pentru cele 15 saprtamani!!!Dar cine ti-a spus tie ca Clexane sunt?"chiar asa de dureroase?"Uite, intreab-o pe mcrissa, sa vezi ce-ti spune despre ele!Nu,nu sunt dureroase,la inceput, primele 2-3 poate ti se vor parea cumva,dar o sa te obisnuiesti, se fac cu ace f. fine,dupa 2-3 saptamani nici n-o sa mai zici ca sunt injectii, o sa le consideri rutina, ca demachiatul...!Dar de ce trebuie sa faci Clexane, ce ti-a zis dr, ce fel de probleme ai?
NicoletaB,bun venit si tie!Sa stati cat mai putin pe-aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miaumiau spune:

Buna seara fetelor
nu am mai scris de mult dar va citesc zilnic si reprezentati pentru mine o sursa continua de inspiratie si curaj....
vroiam sa va intreb ( stiu ca s-a mai explicat dar nu mai gasesc exact unde ) cum se poate activa PM ul pentru ca as vrea si eu sa va rog pe una din voi, daca este posibil, sa imi trimita mail-ul doamnei doctor Uscatescu.
Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_chris spune:

Draga Profa,

Iti multumesc asa mult pentru raspunsul tau asa de prompt... Din pacate am exact aceeasi problema ca si tine MTHFR heterozigota pentru ambele mutatii. Initial am crezut ca scap doar cu vitamine si aspenter, insa deja mi-a marit doza de aspirina am trecut la aspirin cardio de 100mg si clexanul se pare ca il primesc pentri rezistenta marita pe arterele uterine, la 12 saptamani aveam 0.7 pe ambele iar azi scazuse la 0,65, insa tot mare e. De aceea dna. Uscatescu m-a chemat luni sa imi dea scrisoarea medicala pt clexane de 0.4 si sa il si incep probabil. Eu am facut o stimulare destul de puternica pentru ultima inseminare, care a fost si reusita, si daca ar fi clexanul ca si menopurul pe care l-am facut in burta, sa zicem ca nu ar fi o problema, probabil ca ma voi obisnui, insa sincer mi-e teama de ace. Pe de alta parte am deja 35 de ani si sunt programata si la amnio pe 24 august, o alta incercare... sa speram ca totul o sa se termine cu bine... asa le doresc tuturor mamicilor si fetelor care isi doresc sa isi tina bebeii la piept.

Te pup si sper sa tinem legatura aici.. Merci muuult pentru incurajari, sper sa iti scriu ca ai avut dreptate cu clexanul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

karinuta
multumesc frumos de informatie.
M-am linistit daca poti merge dimineata si fara programare.
Oricum asa cum ai zis o sa sun cu 2 zile inainte sa nu bat drumul degeaba.
Ma ajutati si pe mine va rog cu un nr de telefon al dnei dr Uscatescu ???
Multumesc !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

profa multumesc de urare!
sper din toata inima ca toate fetele sa-si rezolve problemutele si sa tinem cat mai curand bebei sanatosi in brate
oricum revin marti sa va spun ce am facut la fundeni

si inca o intrebare mai delicata: dna doctor trebuie "atentionata" sau merge doar cu trimiterea si un zambet larg

multam' pt eventualele raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Nicoleta, poti merge fara programare.

Eu am mai facut restul de analize date de dna Uscatescu (pt cele care stiu PFA100) si mi-a iesit hiperadezivitate plachetara, adica sangele meu se coaguleaza continuu si se lipeste de vasele de sange, pe care le subtiaza. Offff de parca nu era de ajuns MTHFR-ul... Si dna doctor mi-a spus ca MTHFR-ul nu e asa o mare problema ca se rezolva cu complex de B-uri, dar asta e mult mai nasoala... Mi s-a dat pana raman gravi aspenter 1 pe zi, acid folic 1 pe zi, vitamina e 1 pe zi, ommega3 luni, miercuri si vineri si magne b6 2 pe zi. Imediat ce voi avea testul pozitiv dna doctor mi-a spus sa vin din nou la dansa ca sa incepem injectiile cu heparina. Ba chiar a repetat cuvantul "imediat" ce am testul pozitiv, ceea ce inseamna clar ca altfel nu prea am sanse...

Va pup si va multumesc celor care scrieti aici pt ca numai datorita voua am aflat de cauza pierderilor mele si tot datorita voua si scumpei dnei dr Uscatescu sper sa ajung sa imi si tin puiutul in brate.

Cu drag

Mergi la inceput

Nicoleta acum am citit din nou mesajul tau si se pare ca am inteles gresit intrebarea ta. Eu credeam ca intrebi daca treb programare... In principiu e bine sa o "atentionezi" pe dna doctor cu ceva, ca sincer merita. E asa de draguta si vorbeste cu tine, etc. Eu de ex am dat 50 RON la fiecare consultatie. O fi mult, o fi putin, se pare totusi ca pe mine m-a tratat foarte frumos.

Pup

Mergi la inceput

jasmine
nu ai pM-ul activat, asa ca intreb
cum ii dai in buzunar sau in plic ca sa stiu cum sa prind momentul

si multumesc pt raspuns

Mergi la inceput

Ii tii in mana si la final cauti sa fii doar tu cu ea in cabinet si ii strecori discret in buzunarul dansei.

Succes!

Mergi la inceput

multumesc

Mergi la inceput