Cauzele opririi din ev.a sarcinii -Trombofilia-11
Raspunsuri - Pagina 12
cris_81 spune:
Dariada ti-am trimis PM cu mail-ul d-neu Uscatescu
Poti sa ii scrii . Iti va raspunde cam in doua zile.
Eu nu am nr de tel.
Poate te ajuta fetele mai vechi caci eu nu il am.
Multa bafta si sanatate!
Voi reusi!
ingeras26a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dariada Buna, fetelor! ![]() Va rog mult, ajutati-ma. Care este nr de tel la care pot sa sun pt o consultatie la dna dr Uscatescu? Va multumesc si DD sa va dea bebeii mult asteptati! ![]() ![]() ![]() ![]() |
buna,
ti-am trimis pm.
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
dariada spune:
cris si ingeras, va multumesc mult, mult pt raspuns!

Doamne ajuta sa ne vedem toate visul implinit! 
balanta_tm spune:
cris_81, ti-am trimis un MP
.
Da-mi Doamne puterea sa accept ceea ce nu pot schimba, da-mi curajul sa lupt pentru ceea ce pot schimba si da-mi intelepciunea de a deosebi pe una de cealalta!
NicoletaB spune:
Buna dimineata fetelor!
Citind pe sarite diverse capitole ale acestui subiect mi-am facut curaj sa va scriu.
Imi doresc si eu un bebel, inca nu am inceput lucrul neprotejat.
De doi ani de zile mi-am facut analizele de sange si cele ginecologice de dinainte de sarcina. Luna urmatoare eram convinsa ca pot incepe lucru la un bebelus, dar doi nai la rand numarul trombocitelor mi-a iesit mai mare decat maximul admis.
D-na doctor ginecolog mi-a dat trimitere la d-na Uscatescu la Fundeni pt analize detaliate.
Luni, in ziua 20 ma duc la recoltare pt analizele standard, iar de marti as vrea sa ma duc la Fundeni.
Imi puteti da detalii despre d-na Uscatescu, program ( am sunat si e zilnic de la 6.30), ce am de facut cand ajung acolo, ce analize ar putea sa-mi faca. E prima data cand ma duc ca pacient intr-un spital.
Am tot citit pe net, despre fete insarcinate si tratamentul cu clexane, despre riscuri etc.
E DRACUL ATAT DE NEGRU pt o eventuala sarcina?
va rog sa ma ajutati cu sfaturi, pareri, caci de ieri totul s-a schimbat pt mine.
Va multumesc,
NicoletaB spune:
Imi trebuie programare la dna doctor Uscatescu sau sa ma incadrez in programul de lucru al dumneai e suficient?
mcrissa spune:
NicoletaB nu sunt asa multe riscuri pentru gravidele insarcinate care fac Clexane.Eu una fac de 10 saptamani zilnic si totul e ok, stiu multe fete care au facut zilnic pana dupa nastere , au copii sanatosi si ele sunt la fel.Mie de la Clexane mi-au scazut trombocitele sub limita, cei drept niciodata nu am stat foarte bine la capitolul asta, erau undeva spre limita de jos iar acum sunt sub limita.la doamna doctor ar fi bine sa ajungi pana in ora 10 , nu iti trebuie programare.
16+
Minunea din burtica
Puisori
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
NicoletaB spune:
merci pt raspuns
o sa incerc sa ajung marti dimineata la prima ora
se face coada in ordinea sosirii?
mi-e teama de ce altceva ar putea descoperi si astfel sa aman venirea unui bebe
si mama mea a avut nr marit de trombocite, dar pe vremea aia nu se stia de tratamente sau nu se acorda asa mare atentie
mamei mele in luna a 3 a de sarcina i s-au umflat niste vene pe picior langa zona genitala cat un pumn
dupa nastere aceasta umflatura s-a retras si a ramas ca o varice simpla
iar cu sora mea nu a avut nici un fel de probleme
dar, asta e, mai bine mai devreme tratat decat mai tarziu
se recomanda tratament si inainte de a ramane insarcinata?
anna_chris spune:
Buna seara tuturor,
Sunt si eu o viitoare mamica, insarcinata in 15 saptamani (o sarcina obtinuta prin IUI dupa multe incercari si asteptari) si din pacate se pare ca de saptamana viitoare voi primi tratament cu clexane de la dna. Uscatescu (Fundeni). Sunt asa de speriata, am citit destule despre acest clexane. Este intr-adevar asa de dureros? Astept raspunsurile voastre...
O seara placuta!!
profa spune:
Salutari la toate fetele!!!
Am lipsit un pic,ca am fost plecata la ai mei,si acolo n-am net...si o sa mai merg si saptamana viitoare...
mcrissa,
,si mie, cand luam heparina, mi-au scazut usor trombocitele,e adevarat,n-am ajuns sub limita pt. ca plecasem mai de sus,dar mi=-a zis ca de-aia sa mi le fac regulat, ca daca scad ingrijorator atunci ar fi trebuir reglata doza de heparina. La tine nu e ingrijorator, si acusi vine doctorul tau,asa ca,mergi inainte!
danny,eu cand am fost la Fundeni, am luat din gara un taxi,imi ajunsese trenul putin inainte de 6 dimineata, taximetristul a mers ca avionul,era si liber traseul ca era devreme, si pe la 7 fara un sfert eram la cabinet,nici nu era lume(dupa 7 au inceput sa vina valuri-valuri),asistenta mi-a recoltat probele si ne-a chemat dupa 3.Am plecat cu un troleibussi cand am revenit, am revenit tot cu taxiul,dar fiind mijlocul zilei,am facut cam o ora din centru.Acum 2 ani,taxiul din gara pana la Fundeni a costat cam 250.000.
criss81,poti sa ma intrebi ce doreai!
Eu iau acum o pauza,imi iau regulat acidul folic si aspirina,si atat. N-am mai luat nici B-urile,am vazut controverse,si am decis ca nu le mai iau.Si m-am cam ingrijorat ca ,dupa ce am facut stimularea usoara ,zic eu, cu Puregon,si am facut hiperstimulare ca-mi crescuse un folicul cat casa, dupa 7 zile de la ovulatie,am avut inca o ovulatie!!!Nu luasem Pregnyl,n-am facut nici macar toata seria de 7 zile de Puregon, ca oricum sarisera calul foliculii mei,dar probabil ca s-au maturizat si cei care erau mititei...mi s-a parut ciudat...n-am prestat,evident,ca mi-era teama sa nu cumva sa iasa cine stie ce mutanti...
iar CM mi-a venit la fix 14 zile dupa ultima ovulatie...
balanta[/b]_[b]tm,nu prea ma mir de ceea ce spui despre laboratoare,eu am patit asa cu Proteina S,am facut-o de 5 ori pana sa ma linistesc...oricum,intre timp am aflat de MTHFR, asa ca nu mai conta...Poti sa ne spui despre ce laborator de cercetare vorbeai,care nu e in Timisoara?Ca parca m-as mai cauta si eu...
,dupa ce mi se aseaza hormonii,bine-nteles...
la toate, dragelor!