Cauzele opririi din ev.a sarcinii -Trombofilia-11
Raspunsuri - Pagina 15
balanta_tm spune:
Profa
, scuze ca raspund cu intarziere, dar abia acum am observat ca mi te-ai adresat. Nu stiu numele laboratorului de certcetare din Cluj, stiu doar ca este in cadrul unei facultati/universitati si ca lucreaza pe ADN si nu pe proteina din sange. Din informatiile pe care le am pana acum, analizele astea ajung a se face la Cluj prin intermediul unui laborator de genetica din Timisoara. Adica, mi se va recolta sange la laboratorul de genetica din TM si cei de acolo il vor trimite la Cluj (nu prea ma incanta ideea sa se lucreze pe sange congelat/decongelat, dar avand in vedere ca si la Synevo mi s-a trimis sangele fie in Germania, fie la Bucuresti, ce sa mai zic...). Daca te intereseaza mai multe detalii, poti sa imi scrii pe MP
.
Da-mi Doamne puterea sa accept ceea ce nu pot schimba, da-mi curajul sa lupt pentru ceea ce pot schimba si da-mi intelepciunea de a deosebi pe una de cealalta!
jasmine30 spune:
PFA este factorul de adezivitate plachetara. Sangele este alcatuit din plachete, care se unesc una cu cealalta atunci cand sangele se coaguleaza. Aceasta analiza arata daca sangele tau se coaguleaza prea mult, in termeni po****ri, verifica daca nu ai sangele prea gros. daca PFAiese mare, asta inseamna ca sangele tau e prea gros si trece mai greu prin vasele de sange. Analize se face oricand, nu conteaza daca esti gravi sau nu. Mie doctora mi-a spus ca problema asta e mai nasoala ca MTHFR-ul, ca acesta din urma se rezolva cu B-uri.
Pup!
danny1 spune:
cred ca e vorba de lab de genetica din cadrul ginecologie I.dupa descriere asa-mi pare.acolo mi-am facut eu anal.ei lucreaza pe ADN.ar fi bine sa sun sa vad si eu.......dar unde puse baba(recte eu)nr,ca l-am avut?
nime nu are nr de tel al lui uscatescu????
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()
anna_chris spune:
mcrissa, 
multumesc pentru incurajari... o sa incerc sa beau mai mult lichid si eu. doctorul meu sustine ca bebe se dezvolta mai repede decat uterul meu.. poate asta sa fie cauza intr-adevar. Azi dimineata am fost la fundeni si am primit tratamentul cu clexane..alternativ 0.4/0.6. Dna. doctor sustine ca e mare IR pe ambele artere 0.65 si ca nu e bine. Cred ca sunt eu mai speriata decat ar fi cazul. mi-a facut azi o prima doza de 0.2 si urmeaza asta seara sa imi faca sotul cealalta. Nu e chiar asa de rau cum imi imaginam. Ma gandeam cu groaza insa probabil asa cum si tu te-ai obisnuit o sa ma obisnuiesc si eu.. mai ales cand vezi ca bebe se dezvolta bine.. Si eu de maine intru in 16 saptamani deci o sa nastem cat de cat deodata. E asa de bine si important sa mai vorbesti cu cineva care trece prin aceleasi probleme.
Te pupic .. 
la fel pe toate fetele!!
ank30 spune:
salutari fetelor,
care dintre voi stie daca clexane se mai poate obtine gratuit?sau numai compensat?Mii de multumiri
.Oricum am inteles ca costa enorm de mult!
NicoletaB spune:
spre rusinea mea nu stiu
aflu maine
i-am dat trimiterea, i-am spus ca vreau bb, mi-a oprit analizele pe ultimii 2 ani (eu imi fac anual analize complete), m-a intrebat de sarcini, daca, cate, cine e ginecologul, clinica si atat
a recoltat sange si maine sa iau analizele
doctorita statea de vorba mai mult cu cei care veneau dupa rezulate, le explica, le dadea retete
eu i-am dat doctoritei trimiterea,i-am spus scurt ce vreau si a lasat-o pe asistenta sa se ocupe mai departe
cris_81 spune:
Am inteles. Sa ne transmiti si noua rezultatele.
Eu mi-am facut la fundeni prot c, prot s, AIII, etc.....din cre doar proteina s nu a iesit in limite
Apoi am refacut analizele la Synevo si nu mi-a iesit in limite prot S, prot C, AIII.
Nu stiu ce sa mai zic
Pe care sa le consider bune.
A mai facut cineva analizele si in alta parte?
Voi reusi!