Puiutzi de Randunici 2008!! (285)
Raspunsuri - Pagina 18
ramo_cata spune:

toti puiutzii bolnaviori si le doresc multa sanatate...doamne ce o fi in aerul asta greu de suportat...
felicitari movalinda mica..curaj si fa-o pe mami fericita
va pupacesc pe toate si va doresc sanatate si multa putere..naspa si cu marea ,naspa cu toate dar ce sa le facem ...nu putem sa-i tinem la incubator...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
luny spune:
www.onetruemedia.com/shared?p=928d775b76488dc194ac32&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">deci, sunt ok!![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Bravo Iulia pentru curaj!
Super!!
Kya, multumesc mult de tot
Poate o corupem si pe Mimo sa vina...el mai probabil prin Tineretului. Daca nu mai face Stef febra poate si maine...
Eu parca nu m-as cara cu borcanele dupa mine la mare...nici nu stiu daca o sa manance...plus ca el e intotdeauna primul la masa si ma gandesc ca acolo sunt tot feluri de mancaruri...
Stef s-a trezit super vesel, a mancat, a baut ceai si apa o gramada si vad ca n-a mai facut febra...doamne ajuta!
luny spune:
nu, Naty, ai inteles gresit! nu cred de la mare i se trage, e chiar exclus ca au trecut 2 saptamani, chiar si dr de la Medlife a zis..ea ne-a intrebat daca ne-am intors de curand, 2-3 zile,ca ne-a vazut bronzati si ptr ca a avut multe cazuri asa, veniti de la mare cu simptome de virusi, febre mari..si nici nu am zis ca de la mancare ar fi la Mufa, ci doar ne-a atentionat tipa, asta ne povestea ea despre ultimele cazuri ca erau proaspat intorsi de la mare, daca mai mergem sa avem grija atat cu virusii, cat si cu mancarea p-acolo! da, ia 2 fiole de algoalmin la tine! cand cu rubeolla la Mufa, mi-a zis dr la febra maree, o picatura pe kg de corp, mi-am gasit notitele in agenda..mai zicea Ariel de un cocktail cu nurofen..ma bucur tare mult de progresele Iuliei mergarete, abia astept sa vad!!!!![]()

Iubirea mea,
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny www.onetruemedia.com/shared?p=928d775b76488dc194ac32&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">deci, sunt ok! Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |

HAIDETI SI RESTUL, TOT ASA!!

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
bubu unde mergeti la mare?..daca tu esti sigura ca e safe acolo mancarea ptr Stef...eu acum nu as risca, sincer, ptr ca e prea mic...de la anul, poate..
Iubirea mea,
ariel_7000 spune:
uraaaaaaaaaaa!!!!! am scapatttttt!!!! teo nu s-a mai kkcit moale de 6 ore, ultimul kk a fost inchegat, fara mucus si fara sange. febra nu a mai crescut! TRAIASCA FURAZOLIDONUL!!!
sfat sa aveti mereu in casa sau cel putin cand mergeti in vacante. dupa ce i-am luat am aflat ca exista si varianta suspensie, noi ne-am chinuit cu pastiluta aia oribila la gust, dar cat de bine i-a facut!
aaaa si enterol! la diaree acuta enterolul este un miracol. bioticsul nu face fata, cel putin poate proteja in timpul adminstrarii de antibiotice, insa pe teo nu l-a ajutat.
in concluzie, a fost kkceala din cauza distrugerii florei intestinale de catre antibiotic, care in general se asociaza cu un animalutz. furazolidonul ajuta la tot ce e bacterian, nu ajuta la viral. am vb la babes si au concluzionat ca a fost de natura bacteriana, caci dupa prima doza starea lui era ameliorata.
a mancat cu sila 200 ml de supa de morcovi, groasa, 1 grisina, a dormit de a rupt azi si eu cu el, caci azi noapte am prins maxim 1 ora de somn.
acum a iesit la o scurta plimbare in parc cu socrii si cu marcel, eu cica fac ceva de mancare ca nu am nimic in casa.
roxana, afla musai daca e bacterian sau viral la amira, daca e viral nu are rost sa-i dai klacid. le face praf intestinele. da-i cate 3 pliculete de biotics si 2 de enterol, ca sa nu se distruga flora.
intreaba dr de posibilitatea unei herpangine, am inteles ca e epidemie, iar "puroiul" din gat poate fi confundat cu veziculele aparute la boala asta. se face un test pt virusul Coxsakie. daca este asta, evita orice aliment rosu, nu stiu explicatia...
Daca ii apare eruptia aia pe fatza, care se agraveaza la caldura, cere sa se determine parvovirusul. nu se face analiza in mod uzual!
si Doamne ajuta!
luny, ti-am raspuns si pe mess, mononucleoza i-o determina rapid la analize prin test pt antigenul specific. in general se obs modificari la nivelul splinei si ficatului si se impune regim.
fug sa vad ce face mazarea mea, ca a fiert de a luat-o batza.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
natynic spune:
Luny, acum am priceput ideea.
Bubu, cum crezi dar gandeste-te ca nu-i gatesti tu; poti baga mana in foc?? Cat despre borcane, pai astea le papa si ai mai mofturosi, daramite Stefu care haleste splendid! Sunt si comode si oricum, mult mult mai safe decat mancarea de restaurant.
Ramo,
abia seara acum am vazut mesajul tau si-mi pare rau! Pe Iulia am dus-o la soacra-mea de dimineata ca noi mai aveam de carat si aranjat lucruri, a plimbat-o ea nitel prin spatele blocului iar cand am luat-o vroiam sa o duc in moghioros insa batea nitel vantul si sunt atat de ingrozita de ce a fost pe crenguta ca direct acasa am tulit-o.
Ariel?????????????
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
ariel_7000 spune:
naty, referitor la algocalmin, mie dr mi-a zis sa-i dau 2.5 ml nurofen in care sa pun 5 pic de algocalmin fiola daca febra e putin peste 39. daca sare de 40 atunci se dau 5 ml nurofen(panadol) cu 5 pic algocalmin.
la teo e singura metoda care functioneaza la peste 39 febra...
la copiii mai mari (5 - 6 ani) se da 1 ml algocalmin (jumatate de fiola) simplu, de maxim 3 ori pe zi, numai in caz de necesitate.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
bubu05 spune:
Luny, pai nu stiu daca e safe...o sa vad si eu la fata locului...am inteles ca au acolo borcanele...o sa ma mai gandesc pana atunci...
Ariel, ce bine ca i-a trecut! bine ca ne-ai zis de furazolidon suspensie...o sa-i cer si eu pediatrei cand ne-om face bagajelele cu medicamente!
Naty, din fiola de algocalmin normala se da si la pitici, cum a zis Luny, o picatura pe kg/corp. Eu le-am dat intotdeauna mai putin cu 3-4 picaturi decat cate ar fi trebuit si isi facea efectul repede. Doar ca stau cu inima cam stransa cand le folosesc, cica ar fi destul d epericuloase, nu stiu...dar toti pediatri asta recomanda...