Puiutzi de Randunici 2008!! (285)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Am vorbit si eu cu Catalin, probabil vine saptamana viitoare acasa (daca nu se mai schimba nimic). Si am stabilit sa mergem mai intai un we la munte si apoi la mare.
Deci, Luny trebuie sa am mare grija cu ea la mare... De fapt, nici nu stiu ce exact ar trebui sa-i fac. Sa nu o las sa faca ce?

Eu zic ca trebuie ajutat sistemul lor imunitar, si cu Dumnezeu inainte! Eu o sa mai incep o cura de Septilin, ca i-a mers bine ultima data - adica in iarna.

Cu greu am reusit sa o adorm pe la 2 jumate'. Sa vedem acum cat doarme. Cand se trezeste vreau sa ma duc la Ikea, sa-i iau un scaunel sa se urce la chiuveta. Deja a invatat lectia si cum vine acasa din parc se infiinteaza la baie sa fie spalata pe maini
Bubu iti iau jucarie d-aia invartitoare?

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Hai ca ajuns la 2 ore de somnic (si inca doarme!). Ma declar multumita. Dar cu cat doarme mai mult, cu atat mai bine

Eu lucrez in continuare... Stie Gudinde cum e cu munca de la servici adusa acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

kya atentie la ce papa! borcanel sau facut de tine, nimic din restaurante, oricat de safe ti-ar parea,noi asa amj facut si ma felicit, la ce povestea dr asta azi...si atentie la alti copii, raciti etc, sa nu stea prea aproape daca par ca au ceva...e epidemie de virale d-astea..
si eu ma declar multumita! no febra de azi dimi, 2 kk moi, desi ultima cu mucusul de care zicea Ariel, a papat destul de ok..alearga, da cu aspiratorul, pare in forma!
maine cred ca ma duc sa-l vada si dr lui, totusi..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am uitat, ieri i-am luat si noi lemnul invartitor de la Ikea, e ff fericit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

am uitat, ieri i-am luat si noi lemnul invartitor de la Ikea, e ff fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya
Eu lucrez in continuare... Stie Gudinde cum e cu munca de la servici adusa acasa.

Multa sanatate puiutilor bolnaviori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Kya, acum m-am trezit Daaa, vreau invartitoarea
Ei dorm in continuare...ma duc sa-i trezesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Am citit vesti bune, ma bucur ca sunt ok copiii! Matei nu a mai facut febra de ieri, azi-noapte deloc, azi deloc...Nu mananca prea bine, dar e ok, e normal asa fiindca am simtit un colt de canin foarte aproape de suprafata!! Saracutul!

AM cumparat borcanele de la Hipp (pt la mare, nu multe... ar fi prima data and ar manca... fructe luam de acolo, pe astea i le-am luat cu legume si carne) de la o Sensiblu (m.-am uitat pe net intai , sa vad unde au).

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Deci si eu la mare tot cu borcane ma car, clar...minimul necesar de aici si eventual mai cumpar de acolo daca gasesc.
Luny, deci crezi ca de la mare a luat ceva?...Dar a fost in contact cu alti copii? Ca daca e mononucleoza, aia nu prea se ia de la mancare
Intrebare, ca eu nu am folosit pana acum si as lua in Grecia, sa fie: voi cand ziceti ca le dati picaturi de Algocalmin va referiti la fiola obisnuita care e si la adulti, aia cu gust ingrozitor sau exista special pt copii? Cate picaturi dati la febra?
Pot si eu cu o veste buna, ca sa mai spargem gheata?
Astazi Iulia toata ziua si-a dat drumul singurica, la inceput f putin, apoi tot mai multi pasi, inclusiv cu viraje. Si pt prima data a inceput sa se si ridice singurica in picioare fara sprijin . E tot f speriata dar incurajarile mele frenetice (al meu zice ca-s nebuna) o ajuta. Cert e ca...umbla! Umbla prin toata casa, umbla!Si, mai ales, ca se indeamna singura. De vreo ora tot fac cruci si multumesc Domnului...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Bubu gata, ai invartitoarea! E la mine in portbagaj. Acum sa vedem cum ne intalnim sa ti-o dau. Probabil in vreun parc luni, miercuri sau vineri seara (ca in celelalte zile sunt pana seara tarziu la servici).

Mergi la inceput