Puiutzi de Randunici 2008!! (285)
Raspunsuri - Pagina 16
luny spune:
cum naiba se da Hidrasecul?...nu am cutie cu instructiuni
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
zozela spune:
Sanatate puiutilor bolnaviori!Doamne-ajuta sa scape repede!
si
pentru mamicile lor!
Va pup pe toti,de la mic-la mare!
luny spune:
avem rezultaul la hemoleucograma, se pare ca e ceva viral, au iesit MO 12,3 si leucocite normale...nu ii dam antibiotic...
Iubirea mea,
amira_roxana spune:
noi cu roshu-n gat si pustule cu puroi, febra nu a mai facut. i-a luat exudat faringian, sa vedem cum iese rezultatul peste 3 zile. e pe antibiotic oricum, tot klacid ca si teo!
stau si ma intreb daca vara e asa, la iarna cum o sa mai fie???
cuscra
mufarinu' sa fie voios si papacios din nou, mai repede!
multi 

tuturor puiutilor bolnaviori, sa se faca repede sanatosi!
ne ducem la 

Kya spune:
Luny am intrebat-o pe mama cum e cu Hidrasecul si cica 30 mg merge pentru varsta lor.
Eu deocamdata sunt foarte multumita ca mi-a mancat un castronoi intreg cu piure de cartof si ficatel. Ii place asta foarte mult, si daca ii place mananca.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
bubu05 spune:
Of, parca mi-a fost groaza sa citesc...imi pare rau de tot pentru toti bolnaviorii...Matei x 2 si Teo...
Stef a facut in continuare febra si dimineata si la pranz, dar mai subtite decat azi-noapte...a avut acum 38,6...ii dau si Eurespal ca mai tuseste dar rar si mai mult cand doarme...azi nici nu stiu daca a tusit vreodata...se poate sa fi luat raceala de la Vladut a doua zi de cand a facut vaccinul?? frate, ca sa faci un vaccin, nu numai copilul trebuie sa fie sanatos dar si fratii si parintii
... e ceva...
Azi-noapte ma sunat-o pe Vali, ca nu stiam daca sa-i pun un supozitor intreg de novocalmin...mi-a confirmat si asistenta azi ca doar jumate..apoi am vb mai devreme cu Mimo, canu stiam cat Eurespal...ca mi-a zis asistenta sa-i dau dar am uitat s-o intreb cat...deci 5 ml...of...
Doamne Ajuta sa fie doar de la vaccin, ca cica ar fi intre 24-36 de ore reactia asta...
bubu05 spune:
Luny, din amintiri...ii puneam lui Vlad jumate de plic Hidrasec in putin apa si ii dadeam cu lingurita, are gust bun.
luny spune:
kya,bubu
acum parca il aud...doarme de la 11,30, 4 ore...fal;acul, a recuperat noaptea..Bubu, pup si puii tai!
Iubirea mea,
bubu05 spune:
Saracu'-falacu', Luny...nu mai pot de mila lor...asear aeu m-am agitat ingrozitor, pentru ca nu ii scadea febra mai repede...ii si ziceam lui Cata ca la Vlad nu m-am agitat asa rau ca acum...Stef a mai facut o singura data febra asa mare, a avut 40, dar in juma de ora i-a scazut cu picaturi de algocalmin...si aseara, de la supozitorul cu novocalmin, abia intr-o ora ii scazuse...of...
daca si la noapte si maine mai face, ma duc cu el la Stanciu, la pranz sunt prima la cabinet!
Nici pe Vlad nu-l mai duc la gradi cateva zile...tot mai tuseste si el, dar parca e mai bine de la Erdomed...si noua ne daduse Cedax, just in case...mai am si un zinnat si o azitromicina parca prin casa, sunt blindata! doamne Ajuta sa nu fie nevoie!
Stef a adormit acum o ora, l-am mangaiat putin pe cap, i-am zis sa faca nani si a adormit mititelul...nici nu prea a mancat azi, dar il las in pace...i-am facut niste ceai de echinaceea cu miere, a supt ceva din el...
Ma duc sa stau in pat la el in camera, ca mi-e cald tare...si sa dau drumul la AC sa racoresc putin...
luny spune:
cuscra
si noruta sa treaca...
bai, ce o fi??? trebuia si noi sa trecem prin asta pana la urma, nu?..prima boala mai naspa...zicea tipa de la camera de garda ca i-au venit toata noaptea copii cu febra mare...majoritatea abia veniti de la mare...aveti grija cele care plecati la mare in concediu, ca de acolo se vine cu carcaiasi
Iubirea mea,