Puiutzi de Randunici 2008!! (285)
Raspunsuri - Pagina 15
ariel_7000 spune:
39.7
acum juma de ora si inca un kk foarte moale, cu mult mucus si sange iar, nu pute...nu vomita, nu mananca nimic, il indop cu argila, biotics si mucilagiu de orez.
acum i-a scazut febra la 37.5, i-am dat nurofen cu algocalmin (5 ml + 5 pic.).
rade si alearga prin casa, nu o lasa nici pe alex sa doarma, face tambalau daca incerc sa-i dau ceva sa manance. ar vrea grisina insa nu o poate roade de durere de canin.
ce sa mai fac sa manance sau il pot lasa asa pana maine? de baut bea foarte bine...
cele cu rotavirus/enterocolite, puteti sa-mi dati detalii despre manifestari? am inteles de la naty ca la rotavirus boala debuteaza cu voma...
HELP !!!! m-as duce cu el la spital, insa mi-e atat de frica sa nu ia altceva. as astepta totusi pana maine sa vad cum evolueaza, sa nu fie doar iritatie de la medicamente sau tot o forma de revenire a parvovirusului sau ce o fi fost...
habar n-am
!!! mai rau e ca incep sa ma panichez...
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
ariel_7000 spune:
ce antidiareic ii pot da? in situatie de urgenta?
si
"Copilul rade:
Tanarul canta :
Batranul tace :
Lucian Blaga
ariel_7000 spune:
am reusit sa ii dau 200 ml de humana hn cu biotics in el, in somn. febra vad ca nu mai creste. ma duc si eu la culcare ca nu mai pot. sunt terminata si fizic si psihic. mi-am pus ceasul peste 1 ora sa ii iau febra, marcel peste 2 ore, samd...
si alex bazaie in somn si se trezeste des ca are cosmaruri 
eu simt ca cedez. am tras si o cearta zdravana cu al meu, ca l-a mancat la partea dorsala sa-i cheme pe ai lui in vizita tocmai acum...nu s-a bucurat nimeni, a stat alex cu ei mai mult, ca noi trebuia sa stam in dormitor cu teo, amandoi, ca altfel plangea teo rau de tot, cum dadea cu ochii de ei urla pana se invinetea...ce porcarie!
va rog eu sa va rugati si voi la Doamne Doamne pentru noi, caci deja simt ca disper...
Doamne ajuta sa avem o zi buna!
si
"Copilul rade:
Tanarul canta :
Batranul tace :
Lucian Blaga
adriuta spune:
Ariel vezi ca ti-am scris un mesaj pe MSS. Este important pt. Teo. Daca nu-l gasesti si situatia continua sa se agraveze, scrie-i la Mihu si ma suna ea. Te sun eu inapoi cu detalii pentru ca eu plec pt 2 zile si nu o sa am de unde intra pe net.
Ne rugam la D-D sa va faceti bine 

Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
natynic spune:
M-ati ingrozit de-a dreptul...Ce-i asta??
Ariel, te rog eu frumos, lasa-ti oroarea de spital deoparte si du copilul daca continua asa, e periculos sa-l tii acasa cu febra asta si cu diaree cu sange!
Vali, in niciun caz nu-l scoate pe Matei afara pt ca 1)e canicula si azi si 2)nu stii ce are, poate fi contagios, uite cate bantuie! Stiu ca a ajuns horror sa-i tinem in casa ca-s innebuniti sa stea afara dar nu ai ce face!
Bubu, la Stef probabil e de la Vladut...
Uitati niste 

si sa avem o zi buna cu puiuti sanatosi!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
Stiam eu ca mai era cineva...Muffy...aici pare simpla viroza respiratorie. Luny, antitermice, apa de mare si aspirat mucii, daca tuseste Eurespal (e bun si la muci) si atat.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Nicoleta spune:
Ariel, la noi nu a fost nicio voma la Rotavirus! Doar scaune moi, diareice, uuuuuraaaaaat mirositoare, fara sange! Si copil apatic, febra nu a depasit 39,5. Dar asa a fost la noi, nu a avut mai mult de 4 scaune pe zi, 4 au fost maxim! Eu zic sa mergi la spital, desi parca vad ca vor da din umeri...
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
ariel_7000 spune:
am vorbit la babes la 6 dimineata. au zis sa-i dau furazolidon ca omoara bacterile cauzatoare de enterocolita. au mai zis sa vad daca isi amelioreaza vizibil starea dupa 2 doze (asta ar insemna 12 ore) timp in care sa-l hidratez cu apa si saruri, sa ia smecta si humana hn. daca tot mai persista mucusul si sangele si daca sunt mai mult de 4 scaune in intervalul asta sa mergem la ei, caci trebuie evaluat.
mi-e frica de mor sa ajung la babes intre atatia copii bolnavi!
mai degraba ma duc la medlife...nu stiu. acum controlez febra si scutecul din 5 in 5 minute.
doarme, caci de la 5.30 s-a trezit ...
si
"Copilul rade:
Tanarul canta :
Batranul tace :
Lucian Blaga
luny spune:
azi noapte-noapte alba..febra, kk, bai calai, muci aposi cu nas infundat...dimineata febra 40,2 asa ca la dr cu noi...puroi in gat, toti ganglionii inflamati..am facut hemoleucograma, rezultatele preliminare arata leucocite 7.420 deci posibil mononucleoza..Liviu stresat ca nu intelege cum poate scapa de infectia din gat fara antibiotic, cum a spus dr..acum s-a dus dupa rezultatul complet, sunam apoi sa comunicam toate valorile si sa vedem ce faceam..in rest, antitermice, biotics, hidrasec, tantum verde...daca e de antibiotic, parca cedax i-a scris pe reteta..
noi suntem praf, nedormiti de 2 nopti, Muffy nu papa mai nimic, maraie intr-una, nu ii intru in voie cu nimic...nici laptew nu bea, doar apa..

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
Hai mai fetelor... ce e cu atatea boli si pui bolnavi?!?
Offf!
Hai sa va faceti bine repejor, da? Bietii pui mici!
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!