Puiutzi de Randunici 2008!! (285)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ariel mi-a spus dr de anticorpi..nu stiu ce sa fac, tre luat din vena..sa vedem ce va spune maine pediatra lui..vorbeam si cu Naty, sunt ff contrariata, nu mi-a zis la controlul de azi ca ar avea ceva in neregula la ficat si splina, s-ar fi simtit ceva la palpat, nu?..zau ca nu mai stiu..leucocite normale, monocite multe..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

iote ca Arielu ma asculta si raspunse!
HAIDETI CU INSANATOSIREA! [majoreta}
Super utila informatia cu furazolidonul suspensie...
Fetelor, cand imi adun creierii o sa incerc sa alcatuiesc o lista cu ce cred ca e de luat ca medicamente in vacanta si eventual sa ma completati...Da' acum fug ca am bagat nitel AC si ma bate fix pe umarul stang care deja e intepenit de aseara (tot din cauza lui)

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Aseara m-am laudat degeaba, ca a facut din nou febra peste noapte, si de la 3 a marait non-stop, intre somn si trezie.
A avut dimineata 38,6, iar dupa amiaza a fost din nou bine, pana pe la 9, cand a avut 38,3. I-am mai bagat un supozitor cu Novocalmin si asteptam...
Cred ca am observat niste afte pe limba si e buza de jos, asa ca maine sunt la dr cu el.

Valentina cu Matei si 9+ cu Luca/ Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Noi maine la 17,45 decolam!Bagajele sunt gata,mai trebuie sa le urc pe cantar!Am o plasa mare cu medicamente de toate felurile,m-am blindat bine,insa sper sa le aduc acasa nedesfacute!
Bravo IULIA
Ma bucur ca si-au revenit copilasii,si ii pup sa le treaca de tot!
Va
Ne "vedem" saptamana viitoare!
Am emotii cat casa legate de avion,de TOT!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Noi ne gandeam sa ii mai dam lui Matei cate ceva de la restaurant, avem AI si acum 2 ani nu am avut nicio problema... cu Stefan, si nici noi. Tuchi, cum era mancarea? Ti s.a parut ceva in neregula?? TUUUUCHIIII!

Felicitari Iuliei! A copt-o pana i-a iesit bine, si cu viraje!! Vezi Naty? Sa ai incredere in fata de acu!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Voi ce luati la mare? Noi mergem cu masina, are un portbagaj maare, deci enumerati!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Eu ma gandeam sa-i dau lui Matei mancare de la restaurant cand vom merge, daca vom mai merge anul asta, dar m-ati pus pe ganduri... Ideea e ca el n-a mancat niciodata de la borcanase...
Sa ajungem noi in concediu, ca o sa vad la fata locului...

Simo, sa aveti vreme buna si odihna pe cat posibil!!

Valentina cu Matei si 9+ cu Luca/ Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

luny, da, se simte la palpat. dr de la babes chiar a insistat pe asta si a zis ca asta exclude diagnosticul, dar ca sa fim siguri i-a facut si testul de sange si a iesit negativ. dimineata i-a recoltat, seara aveam rezultatul.

vali, sunt afte sau vezicule? cum am mai zis, au fost foarte multe cazuri de herpangina in Bucuresti, in ultima luna.

simo, sa ai o vacanta frumoasa si linistita!

teo nu vrea sa manance...ne rugam de el sa ia macar o lingurita de piure de morcovi si nu vrea. si urla frate dupa paineeee.
alex ma dispera cu rasfatul ei, de cand au venit bunicii se poarta ca Domnu' Goe, numai mutre si obraznicii. acum promite ca nu mai face si in secunda urmatoare o ia de la cap. si-a gasit momentul!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

luny, acum am vazut ce mi-ai zis pe mess. daca e suspiciune de mononucleoza ai mare grija sa nu i se dea antibiotic! face rau in cazul asta.

fug ca iar urla teo.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

simo have fuuuuuuuuun!!!!!!!!sa vii cu multe poze!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput