Puiutzi de Randunici 2008!! (285)
Raspunsuri - Pagina 10
VioletaH spune:
Cami, multumesc, am votat si eu, este delicioasa Andra, iti vine sa o mananci!
Nico, sa-ti traiasca lunganul!
Vio
5s (17 martie 2010)+ &
Sean (16 martie 2008)
mihutza11 spune:
da Cami
*2 ca te uitai!
Vio ma bucur ca ti-a placut montajul.. si negresit sa imi trimiti pozele ca sa completez acolo..
pt vot!
bv Nicoleta de baiatul inalt!
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
raluca2107 spune:
Of Doamne...daca vreodata mai sunteti in butoi vizionati filmuletul asta 
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
raluca2107 spune:
Gata, am gasit si eu ratusca cea frumoasa !!!
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
luny spune:
neatza!
multam de cafea, Naty, am nevoie...o noapte ultra maraita iar...mi se parea ca tuseste ca are ceva pe gat, si in nas..haraia ca un mos si tusea, baga mana in gura si parca vroia sa scoata ceva..o fi facut asa din cauza dintilor, dar mintea mea ipohindra
...dimineata, nu mai avea nimic..
...ca sa nu va mai zic ce cosmar am putut sa am!!
il inselam pe Liviu cu un tip mai..de 50 ani
..el era la job si stiam ca pe la 8 vine, ala era in casa la mine si era 7 si ziceam sa plece ca tre sa apara iub, doar ca iub era deja in casa, in balcon si vedea tot ce faceam
..si uite-asa, ne-am despartit, el avea o sila cat casa,era furios, dezamagit, eu eram socata de cum am putut sa fac asa ceva...frateee, ce vis cretin, de unde, nu stiu..mai ales ca nu as avea o aventura(singura sa fiu, casatorita exclus complet) cu un barbat mult mai in varsta ca mine!!...eh, daca era vreun Colin Ferrell sau ceva de genul..ma mai gandeam![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihutza11 spune:
Raluca
m-ai terminat cu filmuletul asta!
Luny nu puteai si tu sa visezi un sexos? unu de 50 ai gasit?![]()
si ca tot nu am semnatura cu
(cum e moda mai nou pe aici) mi-am tras una cu ratusca
...
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
amira_roxana spune:

stiu ca a trecut ceva timp de cand nu am mai scris , dar a fost si este o perioada mai aglomerata pt mine...
sarcina usoara proaspetelor
cleme si vio
bafta la examen gecko

si acum o intrebare: 
ce a avut teo de ariel? ca Amira are niste bube care seamana f tare cu ce avea teo. ieri a facut febra, aseara iar avea febra mare peste 39, i-a trecut cu supozitor cu diclofenac. acum o vad plina de bubite mici si nu stiu ce sa cred.
natynic spune:
Am votat-o si eu pe Ratusca 
Aaa, Luny, asta nu-i nimic! Al meu are un prieten de 54 de ani, insurat cu una de 42 care arata de vreo 30 maxim-beton. Ei si am visat eu ca al meu se incurcase cu asta drept pt care, de ciuda, eu cu amicul de 54 de ani hotarasem sa ne incurcam si noi
. Dimineata cand i-am pove randunoiului ne-am crucit amandoi
. Mie mi-au placut dintotdeauna cei mai "copti" dar de inselat pe al meu sot nu s-ar pune problema IN NICIUN CAZ.
Nico, bravo ca e mai bine, ma bucur. Nu m-am bagat la subiect ca eu acolo n-am ce cauta.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
Roxi, nu prea se stie clar inca ec a avut Teo, un parvovirus se pare....sigur virus dar analizele in "acut" nu-s concludente. Sanatate!
Da, cred ca Gecko deja a terminat, asteptam cu nerabdare rezultatul!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
ariel_7000 spune:
bafta maxima gecko!!!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga