Puiutzi de Randunici 2008!! (285)
Raspunsuri - Pagina 9
bubu05 spune:
Ba da Mihaaa
Am vazut cu intarziere...pana am culcat baiatul mare, ca a stat cu noi pana a venit comanda si am mancat impreuna, apoi am colorat nitel in loc sa citim povestea, m-a lasat masca cand mi-a aratat o foaie pe care scrisese singur cifrele de la 1- 12, doar ca pe 12 il facuse 21, dar nu conteaza, e un scump! ii place mult sa invete literele si cifrele si stie mult de tot, am un destept si cu frati-su doi! Ptiu, ce i-am mai laudat!
Kya, pai am scris in agenda cate cuvinte spunea Vlad la 1,6 ani, o gramada!!! sigur ca se vor vedea progrese peste 3 luni, cum sa nu! Ma uitam la niste filmulete cu Vlad de cand avea el 1,3 ani si zicea "apa" ..Stef nu zice...bine, si Stef zice altceva ce nu zicea Vlad, nu-i compar...dar ca idee ![]()
Luny, acum ma uit sa vad ce bunatate ai scris!
Vali, daca face febra la noapte o sa se trezesca sigur si ii pui termometrul in fundulet...poate nu mai face!
Stefu vad ca n-a mai facut pana acum...
Blanka, e pericol acolo la dulciuri
si eu ma mai uit si balesc pe tastatura, dar tu!!
ramo_cata spune:
salutare...
scot si eu agitatele pt gecko

sa ai multa bafta si sa te ajute DD
am vazut sanziana mica si papaciosa de porumb...
multa sanatate puiutzilor kkciosi,cu febra si cu problemute...si lui vladutz a lui bubu sa treaca tusea repede..
am avut o zi plina,cu puiutzii mei,andru si alex...apoi cand au facut ei nani la pranz mi-am mai facut de lucru prin casa,am mai pus niste dovlecei la congelator,a venit mami pe la mine sa-l ia pe alex si pe seara am fost sa ma tund in sfarsit,ca de mult planuisem dar azi am reusit sa ajung...
maine ajung prin capitala..pleaca socrelu' la barcelona,sunt verde si are avion la 21.45 ...asa ca o sa ramanem la sor'mea pana duminica.,..o sa ajungem si printr-un parc dar nu stiu care...sor'mea sta in drumul taberei... zicea ca ma duce la plimbare in moghiorosi... unde mergeti voi sunt mai departe ?cam in ce zona sunt?poate ne intersectam putin...daca vrea cineva...
acum va las..va doresc o noapte linistita si sper sa nu mai avem copii bolnaviori...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
natynic spune:

Ramo, daca mai citesti si ai tel meu (cred ca da) suna, poate ajungem noi in Moghioros; sau (si) Cleme, Puppa...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Nicoleta spune:
Salut.
Scrisesem un mesaj aseara... dar a inceput fi-miu sa miau ca il doare piciorul de la vaccin... si a inchis intr-un final sotul laptopul...
Ii uram lui Gecko BAFTAAAA!!!! Deja a trecut, asa-i? 

Si va povesteam cu problemele mele cu sanii... se pare ca e ciuperca, ma vacsesc de zor cu o licoare facuta in farmacie... dej parca se vad rezultatele, dar se si simt... E MAI BINE!! Doamne-ajuta!!!
Va pup, week-end fain!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
mihutza11 spune:
neatza!
Luny si Gecko multumesc de vot!

Hai Gecko!! minte limpede sa ai!

Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
VioletaH spune:
Salutare!
Multumesc mult pentru toate urarile pe care mi le-ati facut.
Gecko sa stii ca m-am tot gandit la tine sa faci bine la examen ca sa treci la proiectul bebe2!
Cleme, sarcina usoara! Hai la Odiseea de martie-aprilie 2010!
Mihutza, am vazut montajul, este superb, de unde ai asa talent si rabdare? Poate ma invrednicesc sa-ti trimit si eu poze.
Ursulicaaa, m-a topit Vlad! ce istet si vorbaret e!
Sovi, ma bucur sa te vad.
Ariel, imi pare rau sa aud ca iar va luptati cu crocobauri. Sanatate!
Vad ca sunt mai multi puiuti bolnaviori, sanatate multa la toti!
Celelalte fete scumpe pe care nu le-am nominalizat, v-am citit pe toate si daca nu m-ar lasa memoria asa de repede v-as scrie fiecareia cate ceva.
Mai vin.
Vio
5s (17 martie 2010)+ &
Sean (16 martie 2008)
VioletaH spune:
Mihuta, ce vot? Zi-mi si mie sa te votez si eu.
Vio
5s (17 martie 2010)+ &
Sean (16 martie 2008)
cami33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihutza11 neatza! Luny si Gecko multumesc de vot! ![]() Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor Povestea americancei www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra |
Si eu am votat mica ratusca

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
cami33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VioletaH Mihuta, ce vot? Zi-mi si mie sa te votez si eu. Vio 5s (17 martie 2010)+ & Sean (16 martie 2008) |
La concursul Ratusca din viata mea
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
Nicoleta spune:
Am facut vaccinul de un an ieri! Nimic nu a zis! si i-a bagat tot acul!!!!!!

Aseara l-a durut putin piciorul... Acum e vesel tare! Nu l-am mai cantarit acolo, daaaar l-a masurat! Este inalt tare pentru varsta lui! 86 cm, la nici 1 an si 3 luni!! pe grafice scria ca media la baieti este de 88 cm la 2 ani!!! Am baiat inalt!!
Ma duc sa fac liste de bagaje!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei