MONTIGNAC (124) ...in suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

cu

Ce mai faceti, ce mai ziceti?

Revin mai tarziu cu meniul de azi.

O zi frumoasa si monti

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Neata!

Eu azi ma intind poate la o inghetata ceva ca e ziua sotului si dimineata nu a fost in stare sa-mi zica unde ma scoate.

Fetelor, a venit soacra din Grecia si mi-a adus cadou o jacheta de piele, frumoasaaaa, dar mare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui ymca

meniu azi

mic dejun: ciorba de legume extrem de fierbinte si soldata cu arderea a 1000 de papile gustative
pranz: piept pui la gratar cu varza calita
cina: traiesc in dictatura pepenelui rosu

puisorul, am fost plecata aproape, langa Buzau, am facut o cronica la un alt subiect...relaxare de pensiune, vacanta cu mancare multa si burta mare.

andanii, bine ai revenit...cumva esti cu rusi pe cap? incerc sa pun in carca lor poftele si foamea care m-a napadit...dar nu prea stiu data sosirii....tot ce stiu e ca primim vizita simultan asa ca poate ma ajuti

am abateri multe, aproape zilnice, din toate domeniile

vad ca toata lumea pleaca, vine, relaxare, soare...

da draga, normal sambata trebuia sa-mi vina rusii,dar din cauza de apa rece, s-a amanat putin si ma chinie decateva zile durerile de burta , cap si altele ... de mor .... trebe sa-ti vina si tine sigur daca data trecuta a coincis

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ymca

meniu azi

mic dejun: ciorba de legume extrem de fierbinte si soldata cu arderea a 1000 de papile gustative
pranz: piept pui la gratar cu varza calita
cina: traiesc in dictatura pepenelui rosu

puisorul, am fost plecata aproape, langa Buzau, am facut o cronica la un alt subiect...relaxare de pensiune, vacanta cu mancare multa si burta mare.

andanii, bine ai revenit...cumva esti cu rusi pe cap? incerc sa pun in carca lor poftele si foamea care m-a napadit...dar nu prea stiu data sosirii....tot ce stiu e ca primim vizita simultan asa ca poate ma ajuti

am abateri multe, aproape zilnice, din toate domeniile

vad ca toata lumea pleaca, vine, relaxare, soare...

da draga, normal sambata trebuia sa-mi vina rusii,dar din cauza de apa rece, s-a amanat putin si ma chinie decateva zile durerile de burta , cap si altele ... de mor .... trebe sa-ti vina si tine sigur daca data trecuta a coincis

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Nu spun decat ca aseara am calcat pe bec cu ciocolatele mozart ( cu martipan) .

Imi las spatele aici pentru a primi biciurile de rigoare si ma intorc la munci.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

Nu spun decat ca aseara am calcat pe bec cu ciocolatele mozart ( cu martipan) .

Imi las spatele aici pentru a primi biciurile de rigoare si ma intorc la munci.

Eu te iert ca taree bune sunt Mozart!!

Mergi la inceput

ANDANII

Mergi la inceput

Hai sa ma declar vinovata aici...ieri a fost ziua sotului, am mancat la restaurant un pui fff bun, dar cu mamaligutza si am pacatuit si cu 2 clatite cu finetti.

In rest numai de bine.

a, am beut si o bere f alcool.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

melany, sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti ani buni de-acum inainte

andanii, gata. s-a intamplat; au venit ieri si in fine mi-a disparut si mie senzatia de foame.

meniu ieri:

- cafea, inghetata
- salata de vinete si rulada de pui, gen chiftelute, dar facuta la cuptor
- pepene

meniu azi
- cafea
- ciorba si pulpa pui cuptor
- pepene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Melany, LMA cu intarziere pt sotior. Exceptii dintr-astea se mai accepta

Ymca, ce-a mai dat criza in meniul tau...Vrei sa ne surprinzi la raport? Ce n-as da sa pot manca si eu atat de putin

Meniul de ieri:
MD: cereale cu lapte slab
Gustare: telemea cu o rosie
P: unt de arahide
C: salata de ton

De dimineata am mancat doua felii de muschi file cu telemea si rosii, dar restul habar nu am. Bantui netul in cautare de inspiratie pt meniul de azi.

O zi frumoasa si monti

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput