MONTIGNAC (124) ...in suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 10
puisorul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui melany72 Puisoare, untul de arahide il mananci gol golutz? |
Da.... Tine loc de o masa fara probleme
Pana la urma am dat o fuga in piata si am cumparat dovlecei din care am executat un soi de budinca la cuptor. Am cumparat si niste prune foarte gustoase. Stiti de ce mi-e dor? De gomboate cu prune. Dar cum sunt total antimonti raman cu dorinta.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele
melany72 spune:
Buna seara, buna seara!
Iata vin cu valijoara...de biciuri!!!
Pai ce faceti ma acuma, pe bune, chiar sunteti toate duse in concediu.Bune, rele cum or fi sa vedem meniuri, impresii, retete.
Puisorule, daca il poti inghiti asa e bine, dar nu merge si pe finn crisp din ala hi-fibre?..adica nu se potriveste?
Andanii, hai ca scazi tu alea 2 kile, nu fi supi.
Haideti fetelor.
Moama ce energie pe mine, la ora 16.30 dormeam pe mine si pe patul din dormitor si dupa sport mi-am revenit.
Aduceti si la mine o macara zilnic sa ma ia din pat si sa ma puna pe banda.Atat imi trebuie.Am alergat azi si am facut si piept+triceps.Sunt multumita!!
De mancat am mancat potrivit.
Va pup.
Maine sa nu va scot din nou de pe pag 2.
puisorul spune:
Cine mai e matinala ca si mine? M-a trezit fiica-mea sa suga si nu am mai putut adormi. Cafeaua e gata imediat si am intrat sa va salut ca nu stiu daca o sa mai am azi timp.
Melany, nu merge decat cu paine monti, ca finn crisp cu 21% fibre contine 89% faina de secara deci are Ig peste 35 si nu se combina cu grasimi.
Aseara am papat doar cateva caise si prune asa ca sunt tare mandra de mine . Azi vreau sa fac si o musaca de vinete cu carne tocata si o salata de vinete.
Vin si eu cu mustruluiala . Pe unde umblati iubitelor? Ati renuntata la monti
O zi frumoasa si monti
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele
ymca spune:
eu sunt pe-aici cu un meniu total nemonti azi
puisorul, in general mananc mult din mancarurile mentionate...iar zilele astea am incercat sa limitez felurile de mancare pentru ca m-am intors din vacanta cu un plus foarte mare + rusi...ce mi-a aratat cantarul a fost dezastru. asa ca incerc sa revin la greutatea de dinaintea vacantei cat mai rapid. nu-mi iese mereu...adica 3 felii de pepene rosu, mancate seara, nu sunt putin si nici nu contribuie la atingerea obiectivului final...dar ma fac pe mine sa ma simt bine pe moment si sa ma trezesc noaptea de nenumarate ori
melany, eu am fost la aerobic dance ieri si am inceput sa rad de una singura in timpul exercitiului...eram atat de fericita, simteam ca dansez atat de bine si frumos...ce mai, am plecat euforica de acolo.
azi sper sa ajung la tae bo, sau daca nu, macar la abdomene si picioare.
va urez un weekend bun, cu mancare pe masura dorintelor voastre
adinag spune:
Buna,
fetelor eu nu am mai raportat de prin perioada Pastelui, au fost multe, si bune si rele.
Ce e bun e ca am reusit (cu greu) sa mai slabesc. Vroiam doar sa va spun, poate mai motiveaza si pe unul-altul .
Deci acum am intre 56,5-57 kg. Ma misc asa intre astea. Mananc in general Monti, dar cu exceptii. Daca am o zi cand ma fac purcelusa mare, atunci bag cateva zile de Monti suprasever, si ceva mai putin cantitativ, si imi revin rapid. Pana acum, cel putin!
Va doresc succes in continuare, am vazut ca ati fost si voi cumintele!
melany72 spune:
Fetelor, vin sa ma fac de kko...m-am cantarit 71.4kg.
Deci, m-am intors din concediu cu 70 dupa ce fusesem la 69 si acum sunt la 71.4.
Cred ca asta e "greutatea mea"..pana am ajuns sub ea m-am chinuit mult, am stat putin acolo si iata ca am revenit la ea.
Nu ma las dar nu stiu ce sa fac?!
GETY spune:
Am revenit si eu din concediu, marti noaptea.
Am plecat cu 71 kg. m-am intors cu 71,2 iar azi dimineata imi arata cantarul 70,4 kg. Insa ramane tot luni ziua de referinta cand ma cantaresc "oficial".
Azi dimineata n-am mancat mai nimic, este si foarte cald la noi in casa, iar la pranz am mancat varza dulce cu carne de porc.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,71.0,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
Ele spune:
Haideti ca imi mai bag si eu nasul pe aici
Melany acuma am citit de kg tale..pai nu arati deloc de 70. Cel putin la ultimele poze pe care le-am vazut eu..eram convinsa ca ai vreo 66. Probabil e din cauza sportului. Ca sfat la intrebarea ta Ce sa faci?? eu nu ma bag, ma feresc de sfaturi in legatura cu orice problema. Sunt sigura ca o sa te tii de treaba si o sa ajungi acolo unde iti doresti chiar daca o sa mai dureze ceva vreme.
Eu cu tae bo am ajuns la 63. Sunt intense rau antrenamentele dar sincer ca imi permit sa mananc si ce nu am voie din cand in cand. De regula fac seara dupa munca si asa nici nu mai mananc dupa 7. O sa incerc sa pun o poza cu mine la 65 pe 4shared.
P.S. Andani sa stii ca te-am penalizat, stii tu pt ce.
Margelute
Elena & Denisa
NOI
Ele spune:
Deci..am pus poza, nu stiu ce are ca e prea mare..dar ma vedeti si voi tragand de cursor.. . Nu e prea relevanta ca sunt in hainele cumnatemei mele care e un tanc la vreun metru saizeci dar eram curioasa daca ma incap. De incaput ma incapeau dar se vedea ca imi sunt stramte.
Margelute
Elena & Denisa
NOI