MONTIGNAC (124) ...in suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 11
andanii spune:
ele draga da de ce ma penalizezi ?????..... ca n-am mai trecut pe la tae bo .... da nici aici nu am scris
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
Ele spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andanii ele draga da de ce ma penalizezi ?????..... ca n-am mai trecut pe la tae bo .... da nici aici nu am scris ANDANII "Licuriciul Emma din sufletul meu" "Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie" www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba" |
Dada, din primul motiv.
Margelute
Elena & Denisa
NOI
melany72 spune:
Ele, mercic de sfaturi..o sa ma tin mai bine de sport luna asta..promit.
Ma duc sa te vad la poze.
alinam spune:
Ziua buna!
hai pe prima pagina cu voi, chiar asa ce e linistea asta la subiectul nostru?
alinam spune:
mai, daca nu apareti pe aici in cel mai scurt timp incep sa povestesc lucruri pentru care o sa fiu trasa de urechi!
....
timpul a expirat!
Nu am ce sa spun decat ca am luat-o pe aratura rau de tot, de duminica trecuta bag zilnic paine calda cu diverse ca deh, am aparat, si azi mi-am luat si un aparat care face waffe ( asa imi trebuie daca citesc pe culinar), astept sa ma satur de paine calda si sa revin pe drumul cel bun. va pup si promit ca maine raportez, desi nu stiu cum o sa sune raporul!
valentinag spune:
Buna fetele!
Mai e nevoie sa spun ca n-am facut absolut nimic din ceea ce mi-am propus?
Am bagat in mine la porumb fiert,copt,floarea soarelui prajita cu sare,cruda,cartofi prajiti cu mujdei,pepeni si inghetati de mi-a venit rauAm 3 kile in pluc,mi-e rau deja,m-am chinuit 4 luni sa le dau jos si le-am pus la loc in 2 saptamani,nu ma mai joooc!
Nici nu-mi vine sa mai tin vreun regim!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
melany72 spune:
Buei, nu asa vroiam sa va gasesc pe prima pagina...dupa 2 saptamani de cate ori intru numai la a doua suntem,,,si acum ma bucur si eu,deschid si ce-mi vad ochisorii?...paine calda, porumb..kg...aoleu...maine facem purcelusi la gratar ca altceva..nu avem sanse.
Nu avem ce sa mai zicem, am mancat, am luat-o.
Hai ca totusi eu azi m-am luat de sport macar,nu ma las ca vad ca daca stau chiar daca nu mananc prost nu dau jos..chiar o iau nitel in sus.
Nu mai merge.
O saptamana magnifica tuturor.Si...pe cai!
alinam spune:
neata si
hai sa dau eu prima raportul : 65.2 kg
Valentina nu dispera, ia o pauza, eu asa fac din cand in cand, o sa slebesti tu, pe mine ma ambitioneaza cand vad doamnele din jurul meu cum slabesc, daca vad ca una a slabit ma apuca niste nervi pe mine ca nu sunt in stare de nu mai pot. HAI capul sus!
Eu azi o sa incerc sa fiu cuminte ca nu se mai poate:
md- pepene galben
p- piept la gratar cu rosii ( cine era la 6 in bucatarie? io, faceam gratar)
c- e aici e problema, vad eu, sper sa imi lege cineva mainile la spate
o zi conforma!
ariel_7000 spune:
hopa si eu la raport: 66.35 kg. cred ca monti a cam dormit de nu a vazut cele 2 inghetate pe care le-am inghitit ieri.
M-as mai lungi eu, dar Teo are streche si devasteaza casa
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
maya_m spune:
Buna fetelor, nu am mai intrat de mult cu atatea neprevazute pe cap...am fost la strand iar dupa 3 zile de relax au urmat vreo 5 de febra si din ora in ora pt fecioru meu si stress si nopti nedormite pt mine..asa ca in perioada asta n-am avut chef de nimic nici gatit nici mancat...ceea ce e bine caci pot spune cu mandrie ca am facut KO 20KG-am ajuns la 93 acum ca puiu se simte bine o sa facem mai multe plimbari ,miscare in parc pe unde 'om apuca ca mi-am propus sa ajung la 90kg pana in 15 aug.
ALINAM ai grija cu masina de facut paine ca ingrasaeu o am de 1an jumate si crede-ma ca dupa ea am luat eu proportiipaine calda delicioasa,cozonac pufos, blaturi de pizza super bune ca sa mai..aromoterapie pt pupilele gustative...gata plec ca ma gandesc la prostii