MONTIGNAC (124) ...in suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Trece-ma si pe mine Andanii cu 71.4kg ca sa ma ambitionez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

La raport, ca doar e luni, nu?

70,8 kg., adica -200 gr. de la ultima raportare, care a fost pe 13 iulie?

MD: 2 felii paine integrala + 1 iaurt dugresat si o cafea cam neconforma (3 in 1 cu 2 lingurite ness.)
P: ciorba cu carne.
C: cred ca niste varza cu carne. Desi poftesc la un gratar cu salata.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,70.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Intru si eu la raport - 68 kg. Stationare fata de saptamana trecuta. Am si o scuza , am fost cu casa toata intoarsa si n-am putut sa gatesc si cand ma palea foamea ma opream in orice gaseam la indemana. Asta in conitiile in care la un moment dat nici frigiderul nu-l puteam deschide.

De saptamana asta intru si eu din nou in cursa.

Md: rosii cu branza si somon afumat
P; prune
C; spaghete cu ceva sos de rosii

O saptamana conforma si multe kg pierdute.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

felicitari fetele ambitioase

io nici nu m-am cantarit .... dadusem 1kg deja jos, mai e unul sa ajung de unde am plecat in concediu

azi am avut deja o abatere ... sunt o purcica , ce mai .... n-o sa ajung la 65 in veci in ritmul asta

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

raportez ca nu am ajuns inca la greutatea din tabel. nu mai am mult si ajung acolo - stiti deja ca este efectul vacantei.

adinag, ma gandisem la tine zilele trecute...te-am vazut canva pe la alt topic si m-am gandit ca ti-ai atins obiectivul si de-aia n-ai mai trecut pe aici. si eu pentru mentinere tot asa m-am gandit...sa mananc cat de monti pot eu si atunci cand fac abateri majore si repetate zile la rand, sa bag repede un monti sever si o restrictie cantitativa. dar eu pana la mentinere mai am din pacate de dat jos, si asta nu se poate decat cu monti...iar monti vara este pedeapsa curata pentru mine (fan abateri importante, mentionate de fete pe sus, dar pe care nu le mai scriu din motive de ). monti se tine mult mai usor iarna in my opinion (eu slabesc mult mai usor iarna decat vara). eu ma lupt, sunt motivata cateva saptamani...sportul ma ajuta mult dar pe de alta parte imi si da ideea ca oricum fac miscare deci pot sa inghit linistita 1-2 abateri. de aceea recunosc, meniul meu din ziua de azi este mai mult unul de mentinere decat de slabire.

peste 2 saptamani plec iar in vacanta si poate voi ingrasa porcul in ajun...adica sa aplic un monti ca la carte astea 2 saptamani.

sala merge in continuare si am anuntat deja ca singurul cadou de craciun pe care il doresc este un nou abonament pe 6 luni la aceeasi sala. abdomenul se face frumos, bratele s-au subtiat dar coapsele sunt durere. stiu ca m-am mai plans la voi pe tema asta

valentinag, ultima oara la sala a venit un baiat care ne-a anuntat ca in 2 saptamani in antalya a luat 6kg. deci tuturor ni se intampla sa luam...si din pacate luam mult intr-un timp extrem de scurt. deci nu pot sa-ti spun decat sa ai rabdare sa ajungi din nou de unde ai plecat si sa nu renunti.

melany, probabil sunt muschi multi in kg tale...nu te-ai cantarit pe din ala care-ti arata %grasime %muschi? eu cantar din asta am si pot sa vad cand dau jos ce trebuie (grasime) si cand dau jos apa sau cine stie ce altceva.

maya, felicitari

alinameu ma mobilizez mai ales cand vad colegi slabind; si ii admir pentru vointa, pentru faptul ca slabesc frumos si in liniste...nu ca mine care ma plang peste tot si mananc tot asa

ariel nu m-am uitat in tabel dar inteleg ca ai dat jos asa ca felicitari.

Mergi la inceput

Ba da ymca, se schimba proportiile.Am cantar din ala...bun...

Citesc acum de o dieta altfel, ma bate un gand, dar cred ca las pe toamna iarna cand am spor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ymca, multumesc . da, am dat jos binisor, eu sunt multumita, caci am mai scapat din cand in cand si la nepremise...
am dat jos 7.15 kg in aproape 2 luni . dar, mai e mult pana departe...cam vreo 10 kg...si am si planuri de vacanta, ceea ce...hmmm, se lasa rau...si a mai luat si al meu masina de paine si acum am aflat ca ingrasa!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

ymca, multumesc . da, am dat jos binisor, eu sunt multumita, caci am mai scapat din cand in cand si la nepremise...
am dat jos 7.15 kg in aproape 2 luni . dar, mai e mult pana departe...cam vreo 10 kg...si am si planuri de vacanta, ceea ce...hmmm, se lasa rau...si a mai luat si al meu masina de paine si acum am aflat ca ingrasa!

Ce tare esti...

Ce cautati ma pe pag 2 iar?

Ne mobilizam si noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut,

meniul de azi:
MD; papara cu branza feta
P: ciorba de fasole boabe
C: spaghete cu sos de rosii

Intre mese am bagat deja ceva prune si cred ca va mai urma si pepene galben.

Ariel nu-i obligatoriu sa te ingrasi daca ai masina de paine. Eu nu m-am ingrasat deloc din cauza ei.Dar puneam de paine astfel incat sa fie gata seara foarte tarziu, scoteam painea si ma bagam la nani. Pana dimineata numai bine se racea si nu mai era tentatia asa de mare. Plus noi facem multa paine cu faina integrala si din aia nu poti manca multa.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata! hai la !!!

Mergi la inceput