MONTIGNAC (124) ...in suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 13
melany72 spune:
'Neata, vin eu la cafea.Dar asa singurele?
ce fac ma fetele astea de au disparut asa?
Andanii...si tu?
ymca spune:
si eu vin la cafea
sunt ultra-super-mega disciplinata
trb sa dau jos 4kg in 2 saptamani pentru ca plec in vacanta si stiu ca le voi lua inapoi pe toate, ca sa pastrez constant nr kg.
mic dejun: iaurtel mult si bun
pranz: piept pui la gratar cu salata castraveti murati
cina: salata vinete cu wassa
dupa cina: 2 nectarine
asta a fost meniul de ieri.
si am fost si la sala.
andanii spune:
io nimic, n-am noutati, n-am chef de nimic, nu e mobilizare pe aici ce sa fac si io ... tot cu biciul ???
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
melany72 spune:
Pai eu ce sa fac...bag si eu o atentionare, meniuri nu va pun ca va dau peste cap...
Hai ma ca nu e asa greu.
Ia auzi la fata asta 4 kg in 2 saptamani...hmmm...
andanii spune:
io nu-s in stare de cateva luni 4 kg sa dau jos .... of doamne da ce sa fac , asta e ....
succes in a le da jos pe cele 4 in doua saptamani
ANDANII
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
puisorul spune:
Ymca, mult suuces la slabit
Andanii, hai afara din butoi . Hai cu biciul, hai cu ce vrei, dar hai pe la noi...
Eu sunt cu fetita la parintii mei, am mai dat si in neconforme asa ca de slabit nu prea cred. Incerc sa ma tin cu dintii de monti dar nu imi iese intotdeauna . Am facut ieri grisine monti cu masline si au iesit foarte bune. Rontaie fetita mea la greu
De Sf. Maria vrem sa mergem la Dunare la Cazane. Deja nu mai am rabdare dupa ce am vazut pe net ce peisaje superbe sunt in zona. Si sper sa mananc si o ciorba de peste pt ca nu am mancat niciodata.
Va pup pe toate
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele
alinam spune:
neata! si !
Andanii capul sus!
Ymca hai ca poti , sa ne tii la curent cu evolutia!
Puisorule cea mai buna ciorba de peste am mancat-o pe balta, cu pestele prins, scos din apa, curatat acolo pe malul baltii si zdup in oala! aia cu pestele spalat in balta a fost cea mai gustoasa!
Eu nu mai scriu ca am o perioada super ocupata, asta e motivul nr.1 si motivul nr2 e ca sunt departe de monti, daca la o masa din 3 pe zi sunt monti, mai eaxct sunt conforma cat sunt la munca, cand ajung acasa e jale.
melany72 spune:
Neataaaa!
Andanii...hai ma ca nu ai luat asa mult in concediu...nu e sigur altceva la mijloc?
Puisoare, petrecere frumoasa cu minunatia mica..grisine zici...ce as mai manca.
Mai fetelor, eu desi numar calorii, cam pastrez in mare principiile.
De ex ieri am mancat asa:
dimineata:fulgi de ovaz+iaurt (nedegresat)
gustare:nuci braziliene+migdale
pranz:salata fasole galbena cu usturoi+artofi frantuzesti (una din rarele ocazii cand am mancat cartofi)+pepene galben
cina:pulpa pui la gratar+mustar+branza Philadelphia
Somleac spune:
Andanii iesi afara din butoi si hai modifica lista ca din cauza ei nu mai slabim.
Nu-s de ce dar si mie mi-e tare greu sa ma abtin de la abateri asa ca le comit ( doamne si ce scuze imi mai gasesc, ca-ti sta mintea-n loc ce ingenioasa sunt).
Maine dimi plecam la multe asa ca nu voi mai intra pana saptamana viitoare marti.
Va pupic , fiti conforme si vesele. Grase sau slabe o viata avem si trebuie sa ne bucuram la maxim.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
andanii spune:
o sa modific .... poate reusesc azi ... ma pun sa notez acuma ce ati raportat
sunt in butoi , nu pot iesi , sunt deprimata, n-am chef de nimic
ANDANII