MONTIGNAC (124) ...in suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 14
melany72 spune:
Andanii...supararea nu face bine la dieta.Daca ar fi alta problema as intelege, dar asa...hai sus fato!!!
Pen'ce sa ne ofticam acum dupa ce am mancat?
La tine sa zic ca au fost imprejurarile...dar noi restul poate am avut de ales si nu am facut-o.
Stiu ca e greu sa te tot lupti cu 5 kile, dar ai mai avut praguri din astea si le-ai trecut.Nu te amara, ca trece.
ymca spune:
multumesc mult pentru incurajari
incerc...mi-am zis ca daca e nevoie tin si post negru cate 1 zi pe saptamana poate reusesc; nu iese, nu-i nimic...mai am ani buni de trait in care sa ma lupt cu kg nici nu m-am mai cantarit zilele astea ca sa nu-mi stric supriza. o voi face luni dupa-amiaza cand ajung la sala.
andanii, sunt alaturi de tine ...o metoda care mai functioneaza la mine din cand in cand: 2 zile mananc orice, permis, nepermis cat sa simt ca traiesc extraordinar de placut...dupa care revin iar la stilul de viata monti. nu e frumos ce fac dar ma mai pune pe picioare. pentru ca eu la praguri din astea ma enervez ca mi se pare ca degeaba nu mananc diverse si fac combinatiile bune...si-atunci imi acord cele 2 zile de gratie. nu mai mult de 2 pentru ca incepe sa se depuna; dar 2 zile la mine nu au efect de crestere.
andanii spune:
nu am ajuns , e nebunie la noi la lucru , sunt colegi in concediu si care suntem tragem dublu pana se-ntorc ... asta e
maine sper sa reusesc sa modific tabelul ... promit
offff de-ar fi asa usor sa ies din depresia asta , vreo 5 kg minus poate m-ar ajuta .... azi am si mancat aiurea ymca ... deci e prima zi ... am mancat paine alba .... am vauzut la brutarie cand ii luam sotului paine cica paine taraneasca , cu coaja tare si crocanta si un gust demential , dupa cum o vedeam deja stiam ce gust are ... si va dati seama ca am mancat din ea , am mancat din ea nu gluma ... ce sa mai zic .... si cu sunca de casa si branza , rosii , ardei ... deci ma-ntelegeti o combinatie beton , bun rau .... deci nici nu vreau sa ma gandesc ce crima am facut ... deci tacam complet de nemonti ... paine alba , sunca de porc de casa
gata , de maine sper sa reusesc sa ma mobilizez calumea ... nu se mai poate ....
o sa pun pozici cu mine la mare sa ma vedeti si cu tunsoarea noua ....
si maine modific tabelul
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
ariel_7000 spune:
mea culpa!!!
iar am mancat 2 inghetate
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariel_7000 mea culpa!!! iar am mancat 2 inghetate mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008) " SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!" |
ANDANII
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
melany72 spune:
Dani ,dar de cand nu ai mai gustat?...ti-a trecut dorul acum.
fetele eu azi nu lucrez de aia sunt la ora asta pe aici.Am treburi casnice o gramada.Va pup si fiti tari!
andanii spune:
hooohoooo nici nu tin minte melany de cand n-am mai mancat combinatia asta ... si ce bun a fost .... gata , pentru azi mi-am facut ardei umpluti cu orez si ciuperci
ANDANII
maya_m spune:
Buna fetelor,puteti careva sa-mi dati reteta de paine wassa..daca ati putea azi ar fi suuuper
puisorul spune:
Maya, asta e reteta mea:
3 cani de tarate
1 cana de faina integrala
1 cana de apa
un pachetel de drojdie
o lingurita de sare
Se amesteca toate astea si se intinde pe masa unsa cu ulei pt ca e tare lipicios aluatul. Tai patrate sau ce forme vrei si le pui in tava pe hartie de copt. Nu trebuie sa il lasi la crescut si nici sa framanti aluatul.
In total trebuie sa fie patru cani dar proportiile se pot schimba. Poti pune si doua de tarate si doua de faina. Eu mai pun seminte de in macinate, faina de canepa, gluten, faina de secara, etc
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele
melany72 spune:
Puisorule unde ai gasit faina de canepa? Acolo nu erau si seminte?...ma intereseaza pt un proiect..