MONTIGNAC (124) ...in suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

azi port o combinatie reusita de blugi si ceva negru...care ma subtiaza...asadar am bifat pana acum 3 (trei) complimente cum ca as fi slaba!

plus motivatia venita pe filiera voastra, ce mai sunt o rasfatata

azi e zi de push & lift si de baut apa multa.

am baut o cafeluta, am mancat o salata buna cu ton din belsug. seara ma asteapta ciorbita acasa si piept pui la gratar. vad eu daca intra amandoua. intre toate astea o abatere mica (pe bat).

voi aveti cumva vreo cunostinta care sa faca masaj la domiciliu si sa vina pana in sect 6?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

sunt pe aici , traiesc , da toate merg pe dos la mine ... dintr-una in alta ma scald , parca nu mai ies la liman , toate drumurile cu probleme vin spre mine , dumnezeu stie ce se intampla ... cert este ca nu mai pot , nu ma mai tin bateriile , of doamne .... asta e , vor trece pana la urma

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

andanii sa rezolvi problemele si sa apara soarele pe strada ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

ce sa zic? ca nu sunt monti deloc?asta nu e o noutate, v-m zis ca o sa scriu mai rar, sunt singura la munca, sefa e in concediu o luna si nu am timp nici sa respir, mai mult ma trec niste stari de la nervi la ras isteric la plans samd, o fi ceva in aer, am si ceva probleme cu cineva din familie si uite asa imi vine sa ma culc si sa ma trezesc cand totul revine la "normal". ma simt rau si fizic, o stare de extenuare, sau ma trezesc dimineta si am o stare de agitatie de nu ma pot concentra deloc, nu pot sa ma adun, la munca am facut numai prostii azi samd, gata m-am palns!
'
Andanii nu cumva suntem in acelasi semn zodiacal? or fi planetele noste aliniate.

Ymca

mai mult alta data, pauza s-a terminat capul al fund alino!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna,

andanii, imi pare rau ca treci printr-o faza asa proasta. Te inteleg bine, asa am simtit si eu aproape un an, inca nu ma simt "pe drumul cel bun".

Ymca, oricum esti tare! Alaptezi, doi copii, job, si mai mergi si la sala si tii Monti! Esti chiar foarte tare, sa stii!

Alinam, capul sus, trece ziua asta! Maine va fi mai bine.

Melany, un miniconcediu placut!

Eu pana acum am fost aproape monti . Aproape pentru ca am luat o lingura mare din risotto facut de mine, cu tona si legume si ceva parmezan. Dar prea imi facea cu ochii. EU cred totusi ca nu e asa grav.

Sa vedem ce mai mananc azi. Ma duc indata la cumparaturi, mi s-au terminat fructele aproape de tot, si nu se poate asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Buna seara fetelor,
Eu am venit acasa , am bagat la burtica 2 pulpite la gratar si cu dovlecei, am rupt pisica in 2 cu o felie pepene galben si am fugit sa fac cateva mici cumparaturi.
M-am intors si in aprox 45 min ma apuc de sport.

Am gasit niste nectarine absolut fabuloase, ambalate/produse in Romanica, superbe.Am luat sa zic de la aceiasi "firma" mai acum o luna doua niste cirese frumoase foc, acum erau si piersici si prune.Fetelor, uitati-va dupa produsele romanesti, mai ales la fructe,macar asa sa ajutam si noi producatorii romani care nu au loc la supermarket ca vin " strainii".Si in plus erau si mai ieftine, dar pt ca celelate erau " la oferta" normal ca toata lumea era pe ele. Nu se intelege in Romania ca asa zisele oferte de fapt spun ca e pretul cel mai mic al produsului respectiv nu ca e cel mai ieftin/bun produs din gama respectiva...

O seara buna.

Mergi la inceput

Am venit sa ma laud din nou cu sportul de azi ; cardio si abdomene!

Helllooouuuuu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

melany drum bun si distractie placuta

fetele va pup si imbratisez pentru incurajari .... azi m-am trezit mai zambitoare da cand incep sa ma gandesc la toate cele ce-mi sunt pe cap innebunesc si ma indispun instanataneu

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andanii

melany drum bun si distractie placuta

fetele va pup si imbratisez pentru incurajari .... azi m-am trezit mai zambitoare da cand incep sa ma gandesc la toate cele ce-mi sunt pe cap innebunesc si ma indispun instanataneu

ANDANII

Multumesc Danutzo!

O sa am grija, vin cu poze.

Hai ca azi e vineri, macar asta sa te puna pe picioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

andanii , fruntea sus! ce nu ne doboara, ne intareste! O SA FIE BINE!!!! crede cu tarie asta si asa va fi!

eu am fost porc, purcel...ca samponul, 2 in 1. am mancat numai si numai porcarii si cu toate astea.....am slabit!!!! cred ca stresul m-a topit si nesomnul, ca in rest...porc, porc, porc!!!

azi aveam 65.75 kg. si am intrat, mai dificil asa, cu tavalit pe podea, in fusta cu care am fost la o nunta chiar inainte de a ramane gravida cu teo. acum 2 luni nici nu reuseam sa o trag peste pulpe. acum am reusit sa inchid si fermoarul chiar si sta pe mine chiar bine. noroc ca e stransa pe burta si preseaza "gelatina" aia ramasa in urma topirii suncii. imbracata nu sunt chiar horror, insa dezbracata (in costum) se vad numai insulite mici gelatinoase pe abdomen. bleahhhhhh . poate pana peste 2 saptamani, cand plec la mare (sperrrr) se topesc si astea, cu ajutorul regimului si a cremelor cu care ma dau...ca sport, ioc!
pup, ma duc sa mai "crosetez" ceva la shopul meu.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput