MONTIGNAC (124) ...in suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ma mai tineti minte? Va pup cu drag pe toate. Am aruncat un ochi prin tabel si am vazut o mare invingatoare in lupta noastra comuna: Ymca Bravo! Tin minte ca nu mai departe de anul trecut pe vremea asta eram amadoua cam pe la aceleasi kilograme si acum ai greutatea la care eu nici nu sper! Se vede treaba ca miscarea da roadele cele mai cele. Bravo pentru perseverenta, mai da si la altii

Poate mai sunt fete cu reusite notabile le rog sa nu se supere am spus mai sus de ce am retinut-o pe Ymca, pentru ca am mers multa vreme in acelasi rand cu kilele.

Si am vazut un simbol in dreptul meu cam pe-acolo sunt si cu monty, certati rau de tot, la cutite as putea spune. Peste doua zile oricum plec in concediu si nu vreau sa stiu de el dar din toamna ei, da stiu, asta cu din toamna ati mai auzit-o de nenumarate ori si chiar ati spus-o si voi. O sa vedem, nu mai zic nimic, ca nu se anunta vremuri usoare din toamna nici dpdv al timpului liber de kinderi pentru mers la sala si nici dpdv financiar. Abia acum arata si la noi criza coltii, sper sa-i stalcesc zambetul cu un job nou nout si foarte bun.

Va pup si o sa revin in forta dupa 1 septembrie.

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
www.breslo.ro/Shop/androix" target="_blank">Androix Bijoux

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Ariel, esti asa comica! Rad de ua singura. Din pacate stiu despre ce vorbesti, insulitele... offf...
Cunosc si sentimentul cand plina de speranta incerci ceva din timpurile inainte de sarcina si tot asa, nici peste pulpe nu mergeau!
Ma intreb totusi, de ce sunt femei care nu pun mai nimic in sarcina???
Am o prietena care a nascut la sfarsitul lui aprilie si acum are mai putin ca inainte de sarcina, fara regimuri (intentionate cel putin).

Androix, eu zic s anu amani asa, fixeaza un termen cand reincepi treaba. Toamna este tare relativa

Eu ma alaturi lui Ariel, azi am fost o purcica la patrat, nu inteleg ce e cu mine :-(
Si la ora asta inca fac drumuri la frigider.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

am deschis capitol nou AICI

EU SUNT megastresata si mananc aiurea, nu ma pot controla, toata ziua rontai cat sunt acasa ori in masina ... am una bucata sot in spital si una bucata mama in alt spital ...... sper ca va dati seama si nu trebuie sa va spun mai mult ca intelegeti voi nu ???? sunt disperata in adevaratul sens al cuvantului ... mananc si plang , plang si mananc si cam asta fac .... va trece si perioada asta si atunci ma apuc de treaba , pana atunci sper sa nu fiti toate niste slabaturi si sa nu mai am cu cine sa vorbesc pe aici
va pup pe toate , somn usor , merg la nani ca-s rupta

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput