MONTIGNAC (124) ...in suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 18
melany72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ymca eu azi fac sport...merg la aerobic dance...poate ajung si la abs and legs, daca-mi termin treaba mai repede...dar e multa luni plec in vacanta si ma intorc dupa 10 zile si 5 kile(in plus of course). |
Uite stii ce...ia puneti pofta in cui;nu zic sa nu mananci dar alege si tu ce nu mananci acasa.Nu manca toate prostiile doar pt ca esti in concediu.Sa dea nai.ba daca imi amintesc unde pleci...ca faceam o socoteala...
Pun biciul pe tine sa stii.
Andaniii...ia zi ce faci?!
Eu azi am sarit sportul.Maine insa nu pt ca daca vineri plec la munte nu mai fac pana luni.Am facut din nou dovlecei marinati ca tareee buni sunt si ne plac.
puisorul spune:
Adinag, hai ca de maine nu mai scuzam absenta
Ymca, ca de obicei perseverenta cu sportul . Si felicitari pt kg "repierdute". Sa ai o vacanta minunata
Melany, unde evadati in weekend? Abia astept sa plecam si noi si sa mananc peste
Si acum sa va zic si meniul de azi:
MD: cereale cu lapte degresat
P: wassa cu salata de vinete, rosii
Gustare: o pungulita de migdale
c: un pic de conopida fiarta la abur, cateva lingurite de praji
Azi m-am bagat la creatie si am facut o praji cu praf de roscove. A iesit buna dar la blat trebuia mai multa fructoza si mai putine roscove. Cand o sa imi iasa perfect va dau si reteta.
De azi sunt si la menstruatie si nu am avut o zi prea grozava dar macar mi-a scazut apetitul . Si eu am senzatia ca am slabit mult mai bine iarna cand nu erau atatea tentatii decat acum. Asta e, astept luna septembrie sa ma pun din nou pe treaba.
O seara frumoasa sa aveti
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele
ymca spune:
gata! m-ati ambitionat! multumesc mult pentru sprijin
azi conforma, cu sport si pepene rosu la final de zi.
deci de maine intru in training intensiv...subiectul va fi "Pregatirea psihologica in vederea evitarii ingrasarii in timpul vacantei - intre mit si realitate". Examenul consta in parcurgerea unei vacante fara kg in plus! Si daca trec examenul primesc cate un mesaj de incurajare de la fiecare fata de la topicul asta, ce ziceti? Care doreste sa se inscrie?
Turcia e destinatia (cred ca n-am mentionat-o Melany, de-aia nu ti-o aduci aminte)
adinag, bine-ai revenit aici...si poate ramai si dupa ce dai jos...ca tu ai kg putine...de-abia te citeste omul de 5 ori si dispari ca ai atins tinta.
puisorul, daca as avea timp as sta si 5 ore la sala, dar sa fie in timpul zilei...nu mai pot sa merg noaptea...oboseala isi spune cuvantul (am momentan si o tentativa palida de intarcare...care se soldeaza cu maraieli nocturne). multumesc pentru urari!
adinag spune:
Ymca, bravooo!!! Numai ca ai grija cu pepenele ala.
Eu zic ca daca tu te mentii in concediu, fetele ar trebui sa faca ceva mai mult de un mesaj... nu stiu, musai in saptamana urmatoare fiecare sa dea un kg jos? Ce ziceti?
Eu scriu si rar pentru ca nu prea ma lasa nebuneii mei, si am si avut multe vara asta.
Dar incerc sa raman. Acum vreau sa ajung din nou la 56kg. Ca inainte de musafiri. OK, nu am avut decat vreo saptamana greutatea asta, dar suna bine, nu?
Azi dimineata am avut 57,4. Sa vedem, ca nu am fost conforma azi. Dar abaterile au fost mici cantitativ.
Gata, noapte buna, sper s ama reprimiti :)
Ah, Ymca, eu in ianuarie 08 (am nascut pe 23 decembrie 09) aveam inca 80kg. Deci in suma am dat mult jos, dar asa, in etape. A fost greu, recunosc. In iunie 08 reusisem sa ajung la 72-73kg. Tot mult inca.
Vreau doar sa va zic ca am avut si eu de muncit si stiu ce greu si frustrant este.
Recunosc ca eram cateodata chiar nervoasa si parca purtam pica celor ce nu aveau de slabit sau nu se sinchiseau, era asa... un chin intern
Gata, noapte buna!!
melany72 spune:
citat din mesajul lui puisorul Adinag, hai ca de maine nu mai scuzam absenta Ymca, ca de obicei perseverenta cu sportul . Si felicitari pt kg "repierdute". Sa ai o vacanta minunata Melany, unde evadati in weekend? Abia astept sa plecam si noi si sa mananc peste Si acum sa va zic si meniul de azi: MD: cereale cu lapte degresat P: wassa cu salata de vinete, rosii Gustare: o pungulita de migdale c: un pic de conopida fiarta la abur, cateva lingurite de praji Azi m-am bagat la creatie si am facut o praji cu praf de roscove. A iesit buna dar la blat trebuia mai multa fructoza si mai putine roscove. Cand o sa imi iasa perfect va dau si reteta. De azi sunt si la menstruatie si nu am avut o zi prea grozava dar macar mi-a scazut apetitul . Si eu am senzatia ca am slabit mult mai bine iarna cand nu erau atatea tentatii decat acum. Asta e, astept luna septembrie sa ma pun din nou pe treaba. O seara frumoasa sa aveti |
Plecam la Lacul Rosu .De maine pana duminica.
Roscove nu am vazut in viata mea, dar sa mai si gust.Am vazut acum o reteta pe culi cu roscove...
Nu-mi vine deloc sa gatesc.Cum ziceam am facut ieri rapid dovlecei marinati simplificati si am bagat la grill niste pulpe de pui.Pt astazi .Ca maine nu ne mai trebuie la pranz ca suntem deja pe drum.
melany72 spune:
citat din mesajul lui ymca gata! m-ati ambitionat! multumesc mult pentru sprijin azi conforma, cu sport si pepene rosu la final de zi. deci de maine intru in training intensiv...subiectul va fi "Pregatirea psihologica in vederea evitarii ingrasarii in timpul vacantei - intre mit si realitate". Examenul consta in parcurgerea unei vacante fara kg in plus! Si daca trec examenul primesc cate un mesaj de incurajare de la fiecare fata de la topicul asta, ce ziceti? Care doreste sa se inscrie? Turcia e destinatia (cred ca n-am mentionat-o Melany, de-aia nu ti-o aduci aminte) puisorul, daca as avea timp as sta si 5 ore la sala, dar sa fie in timpul zilei...nu mai pot sa merg noaptea...oboseala isi spune cuvantul (am momentan si o tentativa palida de intarcare...care se soldeaza cu maraieli nocturne). multumesc pentru urari! |
Tu inca alaptezi? Wow, atunci esti de admirat si mai tare ca te deplasezi la sport.
Hai ma ca la turci ai de unde alege sa mananci perfect Monti.Daca nu te infigi in sarailii si alte dulcegarii.Eu am rezistat anul trecut cu stoicism mai ales dimineata cand sunt o gramada de checuletze, fursecutze...am cedat intr-o zi si numai odata ca nu au mai fost in alta zi la niste fursecuri fierbinti cu bucati de ciocolata prin ele, un fel de biscuiti.
Ai gratar , ai legume in toate felurile facute...nu mai zic de salate.
Hai ca se poate.Chiar se poate.Si nu cumva ai si sala pe acolo?Plus ca astia au de obicei entertaiment cu aerobic, step aerobic...sigur gasesti sa faci si sport.Stiu, e concediu, dar eu tare bine m-am simtit in a doua saptamana a concediului cand ma duceam la sala.Mergea pe urma o piscina...ca focu'!
Somleac spune:
ne-am intors si noi de la munte, de vreo 2 zile, e drept , dar n-am avut timp sa intru.
Ymca felicitari pentru kg pierdute. iti tin pumnii pentru vacanta. Daca reusesti sa nu pui nimic , facem ce vrei tu.
Eu am reusit, dar de cand m-am intors nu mai cade nimic jos. Tot la 68 stau. E drept ca am avut si abateri, dar acum sunt de cateva zile conforma si mananc si putin, basca am facut si diaree si tot nimic. Mi-o fi crescut mintea si de aia, nu-s ce sa mai zic. De azi m-am reapucat si de tae-bo. Mi-am comandat si wii fit. Maine il primesc. Abia astept sa vad cat ma va tine.
De mancare nici eu nu am chef, nici inspiratie, de aia nici nu mai zic nimic la meniu ca n-are rost.
Ymca intreaba tot ce vrei ca-ti raspund. Intr-adevar eu m-am simtit minunat. Totul numai de bine. Si am vorbit acolo cu familii care vin de ani de zile la ei, deci nu se schimba de la un sezon la altul.
Andanii?? mai traiesti?
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
Somleac spune:
Alina de ce te ascunzi, ai ceva pacate de marturisit?
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008